רוצה לשתף יום נפלא עם אמא

רוצה לשתף יום נפלא עם אמא

שלום לכולם :-):
אתמול המטפלת לקחה יום חופש אז החלטתי לקחת את אמא ל"יום כייף" (- כמו שהינו קוראות לזה כשהייתי קטנה)
נסענו ברכב ושמתי את הדיסק של חוליו ברקע - אמא זימזמה והצטרפה קצת בשירה :-):
הלכנו למשביר לקנות לה כמה בגדים לבית....
וישבנו לאכול במסעדה... והיא כל הזמן דאגה שאני לא אוכלת מספיק ואפילו האכילה אותי!!! - וואו איך הצטערתי שאי אפשר היה לצלם ולהנציח את הרגע :-):
אח"כ חזרנו הביתה וישבנו לצייר ולצבוע דף יצירה מתוך הערכה.... בחרתי הפעם לנסות גזירה והדבקה והופתעתי מאוד מהדיוק (היחסי) והסבלנות שלה עם הגזירה וההדבקה.
ואז הוצאתי צבעי מים ומכחולים ולא האמנתי כמה היא אוהבת ונהנית מצבעי המים ! -מה שיפה בצבעי מים שאפשר לצבוע צבע על צבע ולטשטש עם מכחול רטוב....
צילמתי את התהליך ואני שמחה לשתף אתכם ביצירה המדהימה של אמא שלי מיום מופלא!!!!

(אני לא מצליחה להעלות את כל התמונות רק אחת.... - איך והאם אפשר להעלות מספר תמונות?)

מה אומר לך, אשרייך על אמא כזו!!!

היא גם זכתה בבת נפלאה כמוך.
ממה שכתבת גם למטה, הבנתי שאמך גם לא מתאימה למרכז היום.
היא אוהבת חברה אישית ואינטימית. היא נהנת לצאת לקניות, לבית קפה ולצייר ולשמוע מוסיקה.
השאלה היא אם את יכולה לגייס עוד אנשים שיעשו כל אחד בתורו "תורנות" עם אמא. את תתני להם את ההדרכה והכלים ותסבירי במה אמא מעוניינת ומצליחה.
הציור ממש נהדר וכל כך מדויק. אם תתנו לה כל יום במשך זמן מסוים לשבת ולצייר אפילו לבד, בהשגחה של מישהו, האם את חושבת שזה יצליח? שווה לנסות.
האם היא אוהבת להתנועע? לרקוד? גם את זה אפשר לעשות בבית ולהשמיע לה מוסיקה שהיא אוהבת.
מה שחשוב בעיני זה שאת מאושרת על היום הנפלא הזה שהיה לך עם אמא שלך ואני מאחלת לך שיהיו עוד המון ימים כאלה.
את לא יודעת איזה מזל יש לך שהיא משתפת פעולה בעבודה אומנותית, כי לדעתי זה גורם לה סיפוק ואושר.
בשורות טובות ותודה ששיתפת אותנו, טובה

למעלה