אמא של פיונה
New member
רוצה לשתף למען יראו ויראו
במרכז אופנהיימר שברמת אביב יש בית קפה שנקרא "קולורס". ישבנו שם לא מעט פעמים לא כי התלהבנו מהם, אלא, בגלל הקירבה לביתנו. בפעם האחרונה הם עברו כל גבול וסיפור שהיה כך היה: אני הזמנתי לי סלט אגסים- מזעזע, אין לי מילים אפילו לתאר כמה מגעיל- אגסים מקופסת שימורים, ירקות מקופסאות שימורים וגבינה כחולה מגוררת מעל. וה
(בן זוגי) הזמין צ´ילי קון קרנה שהיה בינוני מינוס והיה אמור לבוא עם נאצ´וס. זה הגיע עם 4-5 נאצ´וסים. ממש לא מספק ולכן ביקשנו עוד. מכיוון שהם היו שלמים וקלים לספירה, אגיד בוודאות כי הגיעו 3. לאחר בקשה נוספת (שזה כבר מוגזם נורא בהנאה) הגיעה צלחת גדולה ועליה 5 נאצ´וסים (כאילו לאות הפגנה). בחשבון חוייבנו על 10 שקלים תוספת וכשביקשנו הסבר הגיוני, המלצר הבטיח לברר ובעוד הוא "מברר"(יצא מהמסעדה)- הוגש לנו בנונשלנטיות חשבון לא מתוקן ולא הסבר וחצי הסבר. כמובן שטיפ לא ראו מאיתנו והחלטנו שהמלצר ידמיין שהוא קיבל טיפ והזמין אותנו לנאצ´וס על חשבונו
חבל להם כי היינו יושבים שם הרבה. מה דעתכם?
במרכז אופנהיימר שברמת אביב יש בית קפה שנקרא "קולורס". ישבנו שם לא מעט פעמים לא כי התלהבנו מהם, אלא, בגלל הקירבה לביתנו. בפעם האחרונה הם עברו כל גבול וסיפור שהיה כך היה: אני הזמנתי לי סלט אגסים- מזעזע, אין לי מילים אפילו לתאר כמה מגעיל- אגסים מקופסת שימורים, ירקות מקופסאות שימורים וגבינה כחולה מגוררת מעל. וה