רוצה לשתף לקבל ייעוץ ועזרה

יכול להיות שאחרי הדייט הוא חופר להן שיסבירו למה הן לא רוצות

לצאת שוב, ואז הן רומזות לו את זה.
בכל אופן, אם הוא היה כנה איתן מן ההתחלה ואומר מה הגובה ומה המשקל שלו, אז היה די ברור להן עוד לפני הדייט אם מתאים להן בן זוג במידות הללו.
ההגדרות מלא-שמנמן-שמן הן מאוד סובייקטיביות.

bibi12

New member
ענת

לצערי את פשוט חסרת ניסיון...
אני חווה את זה כל הזמן ואת אומרת לי שאני לא אמין.... יפה...

bibi12

New member
רוצה לשתף לקבל ייעוץ ועזרה

היי
אני בן 58 גרוש מזה 15 שנים. מבנה גופי מלא עד שמנמן. מתקשה ביצירת קשר... כבר בדייט הראשון נשים מבהירות שאני לא מתאים להם ואני שמן מידי.
כמו כן במהלך חיי הקרוב נקלעתי לקשיים כלכליים... (חצי פשיטת רגל בעיקבות נפילת העסק שפתחתי לאחר פיתורים מהיי טק) שזה בפני עצמו מקשה על יצירת קשר תקין. כמו כן בעיקבות מצבי הכלכלי הלא קל נאלצתי להחזיר רכב עבודה בכדיי לצמצם הוצאות מהמשכורת.
אני מחזיר חובות ועומד בכבוד בכל הנוגע לזה.
מת לזוגיות...משפחתיות... יודע להעניק ברמות עד כדי כך שכולם תמיד אמרו לי שאני לא נורמאלי שנותן מעצמי כל כך... תמיד עונה להם שכזה אני ולא אשתנה כנראה אף פעם...
זה חסר לי ברמות שלא יכול לתאר...
לא יודע איך להתמודד ומה לעשות...
אשמח לשאלות ופתרונות מצדכם במידת האפשר...
תודה

ומה הקריטריונים שלך?

האם אתה תצא עם כל אחת שנשמעת נחמד בטלפון? גם מישהי שמבוגרת ממך בכמה שנים? גם מישהי נמוכה מאוד? גם מישהי עם מגבלה פיזית?
יכול להיות שאתה מכוון את החפושים שלך "גבוה" מידי ועדיין לא פגשת את האישה שהיא פוטנציאלית להיות בת הזוג שלך, פשוט כי סיננת אותה עוד לפני שדיברת איתה (בגלל שהתמונה לא נראתה לך, בגלל הגיל או בגלל כל קריטריון אחר)...

bibi12

New member
אין ספק שראיה ראשונית

אין ספק שראיה ראשונית היא קריטריון ראשוני שנלקח בחשבון אבל אני לא פוסל אף אחת וכן אני יוצא לדייט בכדי לשמוע ולהשמיע...
צריך להסתכל גם ובעיקר בתוך הקנקן ולא רק ובעיקר בקנקן החיצוני...
וכן יצאתי כבר עם מבוגרות ממני...
ונמוכות...וכל מה שציינת...
אז יכול להיות שמראה עניים מטעה ולכן נותן צאנס לראות אולי בחורה נפלאה...
&nbsp
תודה על התגובה והמענה...

סינבד

New member
העצה שלי, ולא בטוח שהיא טובה

אל תמהר לצאת לדייט. נסה לפתח איזה שהוא קשר עם קצת יותר עומק, שיחות, צ'טים... לפעמים הרבה יותר קל להיות גלוי וכנה (גם לה וגם לך) כשאתם מאחורי המקלדת ולא פנים אל פנים. הסיבה שאני מציע לך את זה היא שאם המראה שלך לא להיט, אבל מצד שני אתה איכפתי ואוהב, יש אולי סיכוי שתיצור קשר ראשוני שיש בו קצת יותר עומק וקירבה עוד לפני שתיפגשו. וכך כשכבר תיפגשו המראה החיצוני יתפוס מקום פחות משמעותי.
&nbsp
מצד שני אם יכולת ההתבטאות שלך בכתב לא משהו והתכונות הטובות שלך "לא עוברות מסך" יכול להיות שזה רק ירחיק אותך ממטרתך.

וגם למה לא לתעל חלק מהאנרגיות לטובת פעילות גופנית? או דברים אחרים שגורמים לך לצמוח

ועוד משהו קטן...

אתה אומר שאתה מלא עד שמנמן, הן אומרות שאתה שמן. אז יכול להיות שמה שקורה זה שאתה נתפס בעיניהן כלא אמין ובעל מודעות עצמית נמוכה (שזה הרבה יותר גרוע משמן).
כדי להמנע ממצב כזה, תן מראש את הנתונים המדוייקים שלך: גיל אמיתי, משקל אמיתי, גובה אמיתי ותמונה עדכנית ולא מרוטשת. זה ימנע הרבה אי נעימויות לשני הצדדים במפגש עצמו.

DogsPCI

New member
אההה.... ביבי, מה המצב?

&nbsp
&nbsp
תשמע... בניגוד לחלק מהתגובות פה אני לוקח את זה למקום אחר :).
&nbsp
חבר יקר, לפי הכרטיס שלך אתה בן 58... ואם זה מדוייק פחות או יותר, אז אני לפחות רוצה להאמין שעברת את הגיל והשלב של "בלבולי המוח", ומצפה שבכללית גברים ונשים מעל גיל מסויים יתבגרו בשלב מסויים :)).
&nbsp
שמן מדי? סבבה - הבאה בתור... (ובהנחה ואתה לא יוצא עם בנות 20, מעניין אותי לראות את יופיין עוצר הנשימה של בעלות הביקורת...).
&nbsp
אנשים (גברים ונשים) שלא סבלו מספיק עדיין מטריחים את עצמם בשטויות...
אולי מחפשות בן 60 חתיך על ועם קוביות בבטן :)))
&nbsp
לב טוב, איש/אשת שיחה, מצב רוח טוב... והרצון להיות יחד - זה בסופו של דבר מה שכולם מחפשים... אם כי בגלאים צעירים לרוב מחפשים גם "תוספות" ומס-ערך מוסף...
&nbsp
המון בהצלחה.

bibi12

New member
היי

אתה צודק בכל מה שאמרת אבל.... תופתע אולי לשמוע אבל כולן חושבות שהן לפחות אם לא יותר מבר רפאלי...
ומחפשות בהתאם...
קל לדבר אבל הרבה יותר קשה המעשה...
לא מתייאש...
תודה
&nbsp

למעלה