רוצה לשתף - מה הילדים חושבים על רילוקיישן

noaronen1

New member
רוצה לשתף - מה הילדים חושבים על רילוקיישן

הי לכולם,
אני רוצה לשתף בסרט וידאו שעשיתי עם הבת שלי עמית.
הפרוייקט נועד לשתף בנקודת המבט של עמית חצי שנה אחרי המעבר שלנו מניו יורק לצפון קרוליינה. אחרי שיצאנו עם הגרסה באנגלית לבלוג המשפחתי שלנו, BRB ביקשו שאעשה גרסה בעברית לטובת כל הילדים שמדברים עברית.
משתפת כי יש כאן הרבה הורים ששואלים את עצמם מה הילדים עוברים בכל התהליך הזה, והרבה מהשאלות הראשונות ובכלל החששות לגבי המעבר הם סביב: מה יהיה עם הילדים. ואם יש לכם חברים שאתם חושבים שהילדים שלהם, או ההורים שלהם יפיקו מזה משהו אז מעולה.
האמת אני מאוד גאה בעמית ובכמה בגרות היא מדברת (אבל, נו טוב... אני לא אובייקטיבית) הילדה הזו היא מקור השראה עבורי וממשיכה ללמד אותי כל כך הרבה על הורות ובכלל.

יש בעיה עם הקישור

Mottek

New member
תעשי right click לקישור

ככה זה נפתח לי. בלחיצה ישירה לא הצליח לי גם. ייתכן וגם תצטרכי לנסות את זה יותר מפעם אחת עד שזה נפתח. לא יודעת למה (בסוף פתחתי את זה בחלון חדש ואז יכולתי לראות את הסרטון).
חוץ מזה עמית מקסימה אמיתית! טוב, נו עם אמא כמוך... זה מצחיק לשמוע את הקול של מישהו כשרק קוראים מהמרחב הוירטואלי. אולי תרצפי גם תמונה שלך בפעם הבאה?
איזה יופי של תבונות יש לה, היה ממש כיף לשמוע אותה.

noaronen1

New member
תודה מותק, כשאני לוחצת נפתח לי הקישור...

את עוד לא יודעת איך אני נראית???!!! חחח
דווקא יש שם תמונה שלי...
האמת שהיה לנו הרבה יותר קשה לנהל את השיחה בעברית וקצת חזרתי על הדברים של עמית כדי להיות בטוחה שישמעו אותה. לא יודעת למה האנגלית זרם לנו יותר בקלות....

Mottek

New member
טוב, הולכת עוד פעם לאתר להסתכל!

לגבי הדיבור בעברית, אכן שמתי לב לזה שחזרת לה על הדברים אבל זה נעשה בצורה יפה.
באיזו שפה אתם בדרך כלל מתקשרים בבית?

noaronen1

New member
בעברית

הרבה אנשים אחרים מחמיאים להם על ההתבטאות בעברית, אבל אין מה לעשות היא חיה את רוב היום שלה באנגלית ולפעמים היא "מתרגמת" מאנגלית לעברית "עושים חברים"... ומשני הורים יש קצת קושי שהשפה תהיה יותר עשירה. אבל אין להם התנגדות לדבר איתנו עברית זה מאוד טבעי להם.

מקסימה!

בסה"כ נשמע שהיא מתגברת יפה על המעבר
, אני בטוחה שאם הייתי מראיינת את עמית שלי (בת 10) לגבי המעבר לארץ שעשינו לפני שנה וחצי, הוידאו לא היה יוצא אופטימי כל כך....

למעלה