רוצה לשתף- מתנות ליום ההולדת שלי

קובולט

New member
רוצה לשתף- מתנות ליום ההולדת שלי

את הטלפון מאמא שלי כבר קיבלתי בשבע וחצי....היום לפני 28 שנה יצאתי לאויר העולם והפכתי אישה נהדרת לאם. בר רק בן 3 חודשים (מחר), אבל לראשונה הבנתי את ההתרגשות שלה שנה אחרי שנה..נו מתי כבר תיגמר הרגישות הזו שוב עולות לי דמעות בעיניים. שנה שעברה ביום ההולדת שלי הייתי בדיכאון של החיים בגלל ששוב קיבלתי מחזור לא רציתי לשתף פעולה עם כל ההפתעות של הבעלול, מה שלא ידעתי אז שזהו המחזור האחרון שלי לתשעת החודשים הקרובים
וזו אכן הייתה בסופו של דבר ה....מתנה הכי נהדרת. והשנה לפני יומיים חתמנו חוזה וסוף סוף יש לנו בית משלנו, גינה גדולה 6 חדרים עוד מתנה נהדרת,(אפשר למלא את הבית בעוד מתנות כמו בר). זהו ההתרגשות גדולה, כבר יומיים אני והבעלול בדיונים לתוך הלילה מה עושים ואיך משפצים. במקום לישון שבר ישן. מענין מה אני אקבל שנה הבאה...?????

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

נפלאה
באמת
זה כייף לא רגיל - סופסוף בית משלכם, אני מכירה את ההרגשה. שיהיו לך עוד הרבה ימי הולדת נהדרים

אפעופ

New member
מזל טוב ליומולדת. ../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

הכל נשמע כל כך אופטימי - שימשיך ויהיה תמיד ככה.

u z a

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

שתהיה שנה נפלאה, שמחה ומרגשת!!

קלריסה

New member
מזל טוב טוב טוב (כפול 28, ועוד אחת

לשנה הבאה). אני מאוד מזדהה איתך מהבחינה שכל פעם מסתכלת איפה הייתי בדיוק לפני שנה. מתי היה המחזור האחרון (וכמה פעמים אחר כך עוד הייתי צריכה לומר את התאריך הזה, כך שזה לא תאריך ששוכחים) ואיפה הייתי לפני כן, ואיפה אני עכשיו ו...- נפלא, יום הולדת שמח שמח

nonaa

New member
המון ../images/Emo49.gif

אני אמנם קצת יותר מבוגרת, אבל קצת מזדהה : גם אני נכנסתי להריון שנה שעברה שבוע-שבועיים אחרי היום הולדת ובמהלך סוף ההריון ואחרי הלידה התעסקנו בקנית בית ושיפוצים שנמשכו כחודשיים-שלושה (חשבתי שנכנס לבית ממש בתקופת יום ההולדת שלי אבל בסוף זה התעכב ביותר מחודש...). זה העמיס הרבה על בעלי - ולא היה כ"כ קל : אבל התוצאה שווה הכל ! יום הולדת שמח

blue4u2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif לקובולט שלנו../images/Emo13.gif

שיהיו שנים משמחות ומרגשות כמו היום הזה ממש ושהבית החדש יתמלא בברים ובריות קטנים ככל שרק תרצו
באהבה, בלו, רד ולירון

קרניר

New member
מזל טוב ליום ההולדת../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

אחלה מתנות קבלת!

lulyK

New member
חתיכת יום טעון נהיה היומולדת שלך...

מקווה שחגגת ושמחת

gali melenboim

New member
מזל טוב!

כמה כיף לשמוע שטוב לך. אני חושבת שכשהגוזלים מגיחים רק אז אנחנו מבינים את ההורים שלנו באמת... וחוצמיזה, רק אז מתחילים לראות את מה שחשוב באמת.

למעלה