רוצה לשתף שלא במצוקה הפעם..

Pure SilenCe

New member
רוצה לשתף שלא במצוקה הפעם..

מקווה שזה לא ייתפס "לא במקום".. יש לי אחיין מדהים בכיתה ב' שגר בעיר לידי ואוהב לבלות אצלנו בבית. המחשב שלי מזמן הפך להיות רכושו אגב [והוא מאסטר]. לפעמים הוא מבקש לבוא דווקא בזמנים שלא נוחים לי. היום הוא ממש ביקש לבוא אחרי בי"ס. את ליל אמש ביליתי ערה עם חברת הפורום שקולגה שלה התאבד [היא לא אובדנית], בשיחה על החיים, על איך עוזרים, איך משנים, איך מונעים.. לפנות בוקר עלה מולי באייסי מישהו שרצה רק לדבר.. להעביר את השעות שנותרו עד לעבודה.. כדי שלא יתכנס בעצמו וייפול לתוך הדיכאון שכבר החל מחלחל בו מתחילת הערב. כמו שאתם מבינים, לישון לא ישנתי, הראש התפוצץ לי. ואז אחיין לי מצלצל.. אני לא יכלה לומר לו לא. לא מסוגלת. כשהוא בדרך, אני כבר חושבת איך להעביר את הזמן מהר מהר.. ואז חשבתי.. למה בעצם? הרי הוא מביא לי שמחת חיים ענקית הזמן שלנו יחד הוא איכותי, מרגיע והכי כיף בעולם.. ובעצם.. הוא משב רוח מרענן מהמעמסות הריגשיות שאני חווה בפורום.. עכשיו הוא סיים לאכול והתחיל להכין שיעורים. אני הולכת להצטרף אליו. ולמה בכלל פתחתי פה הודעה? כי רציתי לומר שפשוט טוב לי
מצאתי מה מרפא אותי כל פעם מחדש.. מאחלת לכל אחד ואחת פה שתהיה להם קרן אור שכזו.

אחשל

New member
../images/Emo42.gifקרן אור ../images/Emo13.gif

חיוך של ילד - מרפא ומזור למכאובי הלב
מנסיון אישי - זה פשוט מדהים עד כמה זה יכול להרים אותנו מהרצפה. קרן האור הפרטית שלי, שירה בת 4 חודשים, הפכה כמעט מיום לידתה לפינת האור והמרפא של הפורום שלי. חברי הפורום פשוט ביקשו שאעלה תמונות שלה לגלריה בפורום, כדי להתעודד ולשמוח מעט באורה. מה אומר לכם - זה כנראה באמת עובד
... ניר

neta s

New member
איזה כיף ../images/Emo24.gif

אחרי לילה כל כך קשה, עמוס בתכנים כואבים וטריגריים, להחליט שבעצם הדבר שנראה הכי מעייף, יכול בעצם להיות מה שישמח אותך ויחזק קצת. חושבת שזה יפה שאת מצליחה לצאת בכל זאת מחוזקת. שאת נותנת לעצמך לפעמים קצת להישבר, ולפעמים מחליטה שהבוקר את מחפשת את האופטימיות. ובעיקר, כיף לשמוע שהיה לך טוב, והכי הכי - לראות שבחרת לשתף אותנו בזה

למעלה