רוצה לשתף....

avitalp

New member
רוצה לשתף.... ../images/Emo39.gif

אני מאד מתרגשת...
בשבוע הבא אני טסה עם בנזוגי וילדיו לבקר את המלאך שגר בחו"ל... (כבר סיפרתי כאן פעם שבנו הצעיר מתגורר בחו"ל עם אימו) יש ביקור, בהתאם להסדרי הראיה שנקבעו, והוזמנתי להצטרף...
מעבר לעובדה שמדובר בביקור ראשון עבורי באותה מדינה, (עניין מרגש בפני עצמו) הנסיעה הזו, איתו ועם הילדים, היא משהו מיוחד בשבילי...בשבילנו... ואני מקווה שהכל יעבור בשלום (כולל ה-
ית שודאי לא תשמח לבואי)... הילדים שלי נשארים הפעם בארץ, עם סבתא... וייפגשו עם המלאך בהמשך הביקור בישראל בעוד כשבועיים

rolan

New member
אביטלוש שתהיה לך טיסה ../images/Emo160.gif

מוצלחת ביותר אני לא ממש מכירה את הסיפור שלך, אם סיפרת אותו כבר, סליחה, אני לא זוכרת. אולי כשתחזרי יהיה לך זמן לעשות אלינו "כניסה" מסודרת ולשתף אותנו בסיפורך המלא. בינתיים שיהיה בהצלחה וגם, אם אפשר, בילוי נעים.
חיזרי וספרי לנו חויות

avitalp

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

אני נוסעת בשבוע הבא ועוד אספיק להציץ לכם מדי פעם...
לגבי ה"סיפור שלי" - סיפרתי פה ושם בהודעות שכתבתי כדי להסביר את הרקע... לבנזוגי 3 בנים, שניים מהם חיים איתו והשלישי חי עם גרושתו בחו"ל... ההחלטה הבלתי הגיונית להפריד בין האחים היתה של בימ"ש בחו"ל, לא של בימ"ש ישראלי... אנחנו רואים אותו פעמיים-שלוש בשנה, כשהוא מגיע לארץ... מדי פעם יש גם ביקור שם... לנסיעה הזו אני מצטרפת... הניתוק הזה קשה מנשוא, לאיש שאיתי, לילדיו, למשפחתו... מאז היכרנו את המלאך - קשה גם לנו... הדבר הכי מדהים בכל הסיפור הזה הוא, שבכל פעם שהוא מגיע, וכל שבעת הגמדים יחד, הוא משתלב כאילו היה איתנו כל הזמן... וזה בזכות האיש שמקפיד לשמור על קשר טלפוני כמעט יומיומי עם הילד... מדי פעם הוא מבקש לדבר גם איתי ועם הילדים שלי, ואנחנו עושים "שיחת ועידה"... בפסח האחרון הוא היה בארץ... גולת הכותרת של הביקור היתה חופשה משותפת בכנרת... האיש, אני ושבעת הגמדים... מתיש, אך שווה כל דקה...
ואנחנו מחכים ליום שבו הוא יצטרף אלינו לצמיתות...

אביטלי../images/Emo160.gif נעימה, ממצא ומהנה ../images/Emo140.gif

ושמתי לב שאת בשרשרת נסיעות נסיעה לסוף שבוע בצפון עכשיו טסה לביקור בחו"ל אני
בשבילך ומאחלת לך
בדרכך וזכרי אנחנו מחכים לשובך עם
ו
אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

blonda3

New member
אביטל...../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

נשמע מאד מרגש. חבל שאת חושבת שהאקסית לא תשמח לבואך.... (את בטוחה?) למרות זאת נסי לחשוב חיובי.... הטוב ביותר יהיה אם היא תקבל אותך ושאת לא תהווי גורם "מאיים" עליה. אילו יכולתם להיות ביחסים טובים כולכם היה הכי בריא(במיוחד לילדים) אבל..... טיסה נעימה ובהצלחה.

avitalp

New member
אני בהחלט בטוחה... ../images/Emo20.gif

למען האמת, היא גם לא שמחה לבואו של בנזוגי...
יחסים טובים איתה? איך אומר בנזוגי - "הסיכוי לכך שווה לסיכוי שיצמחו לי שערות על הראש בחמש הדקות הקרובות"
חבל, אבל זה המצב... ולצערנו הרב, אין ביכולתנו לעשות משהו כדי לשנות זאת... כל נסיון הידברות (על כל נושא) בדרכי נועם נדחה על ידה...

למעלה