רוצה לשתף

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
רוצה לשתף../images/Emo9.gif

היתה לי חברה מאוד טובה, הכי טובה בעולם, היא ישבה לידי במשרד הפרידה ביננו מחיצה נמוכה כזאת... בקיצור התידדנו כאן במשרד וזה הפך להרבהיותר מזה, היא מיד התחבבה על שמעון והוא עליה ומתוך הידידות הזאת שלהם גם אנחנו התקרבנו ובכלל נהננו מאוד לבלות יחד ארבעתנו(עם בעלה), אני חייבת לציין שאף פעם לא נרשמה התלהבות יתר בקשר לקשר הזה מצד בעלה, אבל הוא היה בא אלינו המון והיינו מקפידים לבלות יחד כרביעיה לפחות פעם בשבוע ואפילו פעמיים. אני והיא זה היה ממש הרמוניה שלא תתואר... היא לא נמצאת בעבודה כבר 10 חודשים כי היא עשתה טיפולי פוריות והיתה צריכה להשאר בשמירת הריון, במהלך החודשים האלו - עד לפני 5 חודשים הייתי מקפידה ללכת אליה כמעט כל יום סתם ככה רק כדי שיהיה לה נחמד, בכל זאת נורא משעמם לשבת בבית לבד כל היום, בקיצור על נתנו לי להחליף אותה והיא כנראה חששה שאני משתלטת לה על התפקיד ולא ממש רצתה להכניס אותי לעינינים היה לי מאוד קשה כי במקביל מילאתי את התפקיד שלי ולא היה לי שום נסיון או ידע בתפקיד שלה הרגשתי שהיא מנסה לשים לי רגלים ומאוד נפגעתי אבל לא האמנתי שזה כך. יום אחד הייתי בחדר עם המנהל שלנו והוא עשה איתי בירור בקשר למשהו והוא התקשר אליה היא לא ידעה שאני בחדר ושמעתי אותה אומרת לו שאני אמרתי לה שהוא כועס עליה כי היא נעדרת רבה זמן ועוד כל מיני דברים שהיא טענה שלימדה אותי וכביכול לא עשיתי אותם מיותר לציין שמאוד נפגעתי והפסקתי להתקשר אליה היא ברגישה שמשהו לא בסדר איתי אבל לא שאלה אפילו פעם אחת מה קרה היא פשוט המשיכה את חייה כאילו כלום לא קרה נורא נפגעתי גם מבעלה שהחשבנו כחבר שלנו גם הוא אפילו פעם אחת לא יצר קשר עם שמעון לשאול מה ענינים ואם הכל בסדר? מה הוא חשב? שיום אחד פתאום נעלמנו מהתמונה וזה הכי טבעי שבעולם? אני עברתי תקופה מאוד עצובה בגלל זה ובכל אופן היא ילדה לפני כמה ימים מה אני אמורה לעשות?

אתי@

New member
תתקשרי לומר "מזל טוב" מנומס

אני תמיד בעד להיות הכי בסדר שאפר, כדי לא לתת לאנשים את האפשרות לומר עליי שהייתי לא בסדר או התנהגתי בביצ´יות או משהו כזה. אני לא חושבת שבחורה שמתנהגת ככה ראויה שיהיו לה חברים (סליחה על הקשיחות), אבל... אני מבינה שבתקופה של טיפולי פוריות, נשים לא מתנהגות באופן רציונלי. עוברים עליהן טיפולים קשים שמשפיעים על הנפש ועל הגוף, וזה לא מצב קל בכלל. אם היא מבינה שהיא לא בסדר, הטלפון הזה אליה יפתח בפניה אופציה להתנצל. אם היא לא תתנצל, אז אין טעם להמשיך את הקשר בינכן. אם כן, אז זה כבר סיפור אחר לגמרי...

שמופית

New member
לקנות לה מתנה יפה וללכת אליה !

אני מבינה את שני הצדדים - גם את הצד שלך שנפגע משקרים והתעלמות, אבל גם את הצד שלה - אומרים שכשאישה בהריון, היא מאוד רגישה לסביבה ונעלבת מהר. בטוח שהיא חשבה שהולכים לפטר אותה והיא בטח ישבה בבית והיה לה זמן לחשוב מחשבות ולהסיק מסקנות, שאפילו שהן מוטעות, הן עדיין עושות לה רע ואף אחד לא טרח להפריך לה אותן (ממה שהבנתי). לדעתי חבל מאוד על החברות הזו בינך לבינה ואת צריכה להיות זו שמתעלה על עצמה וללכת ולהבהיר לה שהיא יקרה לך ואת אוהבת אותה והמערכת בינכן חשובה לך ולהגיד לה שאין לה מה לחשוש למשרה שלה ושבסך הכל את ממלאת אחר הוראות הבוס וגם לך לא נוח כל המצב הזה. ממש חבל לנתק את הקשר בגלל אי הבנה, מה גם שסביר מאוד שהיא תחזור למשרד עוד 3 חודשים ואז יהיה מבאס לעבוד כשהאוירה עכורה בינכן. בהצלחה

fila

New member
כן זאת אי הבנה אחת גדולה../images/Emo5.gif

אני בחיים לא הייתי חותרת תחת מישהו אחר ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא כזאת, נהפוך הוא קצת אסרטיביות ותעוזה היו עוזרים לי מאוד!!! ובכל זאת אני יכולה להגיד כאן בשיא הכנות שממש כואב לי על אובדן החברות הזאת בכיתי המון בגלל זה במיוחד כשראיתי את התמונותת והוידאו שצילמה ביום החתונה שלי, במקווה בחינה ובכל מקום היא היתה שם איתי ובשבילי והיא עזרה לי כ"כ הרבה במשבר שלפני החתונה כשעלו לי כל מיני סימני שאלה, פיתחנו לנו עולם שלם של בדיחות ודמויות עם כינויים(בעבודה
) אבל אני שואלת את עצמי- מה כל זה היה סתם? היא לא מרגישה ככה, מיותר לציין שכל הנשמות הטהורות במשרד מיד קפצו ואמרו שזה צפוי ושהיא ניצלה אותי וכל מיני דברים מגעילים שאני אפילו לא רוצה לחזור עליהם. אני חושבת שהיא באמת קצת התחרפנה בתקופת ההריון, אבל אין לי את ה"אומץ" להתקשר כי נראה לי שזה יהיה ממש חסר תכלית.

אתי@

New member
דווקא בגלל הצער והחרטה מכל העניין

כדאי שתתפסי אומץ ותתקשרי, או אפילו תבואי בהפתעה.

fila

New member
ואם אני אשלח מברק?../images/Emo4.gif

היא אלרגית לפרחים אז אין לי אופציה אחרת

אתי@

New member
../images/Emo13.gif אני בעד קשר יותר אישי, כלומר

טלפון או פגישה פנים מול פנים...

kisses

New member
גם אני חושבת כמו האחרות

לא לקנות מתנה לא להגזים אבל להתקשר ולהגיד מזל טוב להראות שאת אדם יותר גדול ממנה (אני עושה תרגום מאנגלית) to show that you bigger and better then her

יעל3

New member
לדעתי...

רק בשביל השקט הנפשי שלך. כדאי לך לדבר איתה עלל זה ולברר את העניינים. אם זו היתה אי הבנה אז פשוט מדברים על זה ומנסים לפתור - thats what friends are for אבל - אם היא מעלה באמון שלך בה - thats what friends are not for

למעלה