רוצה לשתף...

comp 1

New member
רוצה לשתף...

שלום לכם..היום ערב יום השואה, חזרתי מהמסע לפולין לפני קצת יותר מחודש, ואני רוצה לשתף אתכם בתחושה שיש לי. לפני המסע תמיד סיפרו שזה מסע שמשנה אנשים, שאין דברים כאלה, שאני אחזור אדם אחר.. והאמת.. חזרתי אותו אדם שהייתי לפני. במשך רוב המסע הרגשתי יותר כמו בטיול ארוך במדינה אחרת, נכון שהיה מרגש, אבל עדיין לא מה שציפיתי. חלק מהאנשים אמרו שאחרי המסע זה עוד יבוא אלי, בנתיים זה לא בא. אני לא אגיד שלא היה כדאי לנסוע, אבל עדיין חסרה לי התחושה הזאת שציפיתי לחוות. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני סתם לא רגיש מספיק?

yarden d

New member
היי :)

אין דבר כזה "לא רגיש מספיק", אתה בעצמך אמרת שזה היה מרגש. אני לדוגמא, לא כל- כך עיכלתי את מה שראיתי מיד, זאת אומרת שהתחלתי להבין הכל רק שבועיים אחרי המסע. אני בטוחה שהמסע השפיע עליך, אל תתעסק ב"למה כולם בוכים ואני לא". מחר זה יום הזיכרון (לשואה) הראשון שלך אחרי המסע (וגם שלי) אתה תראה את הדברים אחרת. אני בטוחה שהצפירה שהייתה בשנה שעברה לא תהייה כמו הצפירה השנה (ואני מדברת בשם שנינו
) כל מי שעבר את המסע הזה רואה את יום הזיכרון בצורה אחרת לגמרי, לא?

לזרושקה

New member
לדעתי..

הרגשתי כמעט כמוך גם.. אני נסעתי למסע לפני שנה.. באיזה שהוא מקום הוא נורא ריגש וגם נגע,וחזרתי קצת שונה, אבל לא כמו שציפיתי.. אחרי חודש "הבום" הגיע.. התחלתי להבין דברים, ולחשוב עליהם, לשאול מיליון שאלות ולהתלבט עליהם.. צריך זמן. זה לא יקרה בבת אחת.. אז זה יקרה עוד חודש, חודשיים.. מה שחשוב זה אולי תחשוב על המסע, על מה דיברתם וכאלה..

למעלה