רוצה לשתף

Tom לי

New member
רוצה לשתף

היינו היום אצל אריאלה כי הרגשתי שיש נסיגה מסויימת.
היא הרגיעה אותי אותי ואמרה שעקב חומרת הק"פ של תום הרגליים שלו אף פעם לא יראו רגילות אבל היא לא רואה שום אינדיקציה לנסיגה.
היא כמובן הייתה מקסימה כתמיד, עשתה לתום טיפול של כחצי שעה, הראתה לנו תרגילים לתירגול בבית והדגימה לנו מכשיר חדש להארכת גיד אכילס:

[URL]http://www.c-prodirect.co.uk/dorsi-ramp/[/URL]

מישהי מכירה? ראתה? ממליצה?

בעקרון מדובר במין רמפה עם שיפוע משתנה ל- 10, 15 ו-20 מעלות שהילד אמור לעמוד עליה כ-15 דקות מדי יום. תום עמד ב- 20 מעלות כעשר דקות ואמר שקשה לו והוא ממש מרגיש את המתיחה. אריאלה המליצה גם לסובב את הרגליים קצת החוצה כך שהמתיחה היא לא רק לגיד אכילס אלא גם לגיד הצדדי.

יחד עם משלוח לארץ זה עולה 100 פאונד (בסביבות 600 ש"ח) ואמור לשמש את הילד עד גיל 10. לפי ההסבר באתר זה משמש בעיקר לפיזיוטרפיה ומניעה של נסיגה.

מה דעתכם?

אני שוקלת לקנות, אבל המחיר....

פרלמנים

New member
בוקר טוב

אריאלה המליצה על זה? זה נראה טוב אבל השאלה היא אם לא ניתן להשיג את התוצאה הזו בתרגול על מדרגה ? המחיר באמת יקר, אולי שווה לנסות להשיג איזשהו החזר...
שמחה שאת מבקרת כאן. אנחנו מאותו "דור"...
ג'סיקה

Tom לי

New member
היי ג'סיקה

אריאלה לא המליצה ממש רק מכיוון שזה די חדש, ווינטרוב הביא את זה מאחד הכנסים האחרונים והם עוד לא הספיקו לחקור על זה. למעשה, נראה לי שתום הוא הילד הראשון שהיא ניסתה את זה עליו.
בכל מקרה, אני קראתי קצת תגובות מחו"ל, דיברתי עם היצרן והזמנתי. לא יודעת אם יעזור - בוודאי לא יזיק.

אני מבקרת פה הרבה, מגיבה רק אם אני רואה שיש לי מה לחדש
תודה שזכרת אותנו!

סופ"ש נעים

יחיאלוש

New member
תוצרת בית

בוקר טוב.
בפיזיותרפיה שלנו תרגלנו גם תרגילים מבסוג הזה.
נראה לי פשוט להכין לבד בבית או לבקש מנגר להכין רמפה כזו. בהתחלה של 10 מעלות ואחכ לשנות את רמת הקושי.
אם יש תובנות ו"חכמות" אחרות למכשיר שהצגת, אשמח לשמוע.
בהצלחה!

Tom לי

New member
יכול להיות שאת צודקת

האמת לא חשבתי על פיתרון תוצרת בית.
ברמפה שראינו יש חור שסביבו צריך למקם את הרגליים על מנת להגיע לתנוחה המתאימה ולמתיחה המקסימלית. מעבר לזה לא נראה לי שיש עוד יתרון בולט על פני תוצרת בית.

stav127

New member
אפשר גם

להכין רמפה בבית וגם לאלתר דברים מהסביבה הקרובה אליך.
לא הצלחתי להבין מההודעה בן כמה תום, אבל אצלנו יתיר בן שנתיים וחצי גילה את האפשרות לטפס על המקלט בגן שעשועים
(שהוא לפחות בשיפוע של 10 מעלות) וגם לאמא שלו זה עושה מתיחה רצינית לגידי אכילס :)

Tom לי

New member

תום בן 6 (היום). הוא ילד מאוד מאוד פעיל. תני לו רק לטפס, לקפוץ ולרוץ והוא יהיה מאושר.
הק"פ שלו הייה מאוד קשה בשתי הרגליים. התיקון כבר מלהתחילה לא הייה מושלם אבל בהתחשב בדרגת הק"פ הוא ממש טוב.
אני מטבעי מאוד חרדתית ודאגנית ולכן כל הזמן חוששת שיש נסיגה. ההליכה שלו קצת מוזרה, כף הרגל נכנסת פנימה (קצת כמו השחקו וון דיזל אם את מכירה
) אבל לדברי ווינטרוב, פנסקי (שהיינו אצלו לחוות דעת שניה) ואיראלה התיקון טוב ונשמר ומתאים לדרגת החומרה של הק"פ.

קניתי את הרמפה בעיקר כדי להרגיש שאני "עושה משהו". מהכירות שלי עם עצמי אני יודעת שהבעיה הכי גדולה שלי היא הרגשה של חוסר אונים. כל עוד יש לי מה לעשות (לצאת איתו לרכיבה עם אופניים, לעשות הליכות "עקב בצד אגודל", לשחק את משחק האצבעות, לעמוד על רמפה) אני פחות דואגת ופוחדת. ברגע שאני צריכה "להמתין ולראות מה יהיה" אני משתגעת!

אתמול קיבלנו את הרמפה. תום מצליח לעמוד בשיפוע של 15 מעלות. עמד פעם אחת 5 דקות ובפעם השניה אחרי 3 דקות אמר שכואב לו. מקווה שזה יעזור....

למעלה