רוצה לשתף

1me too1

New member
רוצה לשתף

בהמלצת של אנגולי, בקשתי עותק מהתיק הרפואי שלי, הכנתי עוד עותק וישבתי היום לארגן את הניירת.הגעתי לדף עם סיכום הנתיחה של העובר.ידעתי שהיתה לו בעיה כרומוזומלית, וידעתי שהבעיה הספציפית הזו לא אמורה היתה להרוג אותו. ואז מצאתי את הסיכום על השיליה.ידעתי שמצאו קריש דם, אבל לא ידעתי שהוא היה 20 גרם, ומשהו כמו 10 ס'מ. היתי בשוק.בעיני זה גדול, ואולי זה לא. אבל אף אחד לא אמר על זה כלום.....סתם רציתי לשתף. המעטפה עם כל החומר החלה את דרכה לארץ, מקווה שיצא מזה משהו טוב, ומקווה שיהיו המלצות טובות ושהרופא כאן יזרום איתי.בכל מקרה, אני לא אלך לעוד ivf לפני שאשמע מקופרמניץ. אולי אעשה עוד iui, רק כדי לא להרגיש שאני לא עושה כלום.שיהיה שבוע טוב, עם בשורות טובות

anguly

New member

לא קל לקרוא את זה.
מבחינת דימום זה לא מאד משמעותי, ובהחלט אפשר לשרוד עם המטומה כזו עד הלידה (לדעתי אני שרדתי עם שליה שדלפה הרבה יותר עד שבוע 31+4, אבל זה גרם לענת להיות קטנה וכחושה ובתת משקל חמור...).
אבל זה בהחלט מצביע על איזו בעיה.
כשיש בעיית קרישיות בדרך כלל הבעיה היא שנוצרי קרישי דם שחוסמים את אספקת הדם, ובעצם הורגים את העובר, או מצמצמים מאד את התזונה שהוא מקבל. לכן מאד אופייני הפלות וגם תינוקות יחסית קטנים.
מקווה שהיעוץ יהיה מועיל.
והלוואי שהוא יביא לתוצאה הכל כך מיוחלת

1me too1

New member
תודה

כשחשבתי על קרישי דם חשבתי על קרישונים קטנים, הגודל זיעזע אותי. לא חשבתי שמדובר בכאלה גדלים.
זה בהחלט מסביר למה הוא היה קטן ב 100 גרם....
תודה
מקווה שהוא יעזור ובכל מקרה אבקש הפניה להמטולוגית כאן, היחידה שהתיחסה לנושא

jusi1

New member
המון בהצלחה

אינני מבינה בזה.
אבל רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה
וחיבוקים

למעלה