רוצה לשתף

רוצה לשתף

אני בםפקות ובלבול לגבי הדרך הרוחנית שלי ( לא לגבי 12 הצעדים!). לומדת בודהיזם וגם יהדות. ומחפשת תשובות. בקיצור נכנסתי לאחד הפורומים בעניין והתחלתי לשאול שאלות. קיבלתי תשובות מתנשאות ויודעות כל... אז זה השיעור שלי: אף אדם לא יוכל לענות לי על השאלות האלה. רק הכוח העלין שלי. אני מתחייבת כאן להמנע מכניסה לפורום הנ"ל. ובעניין חמותי למי שקרא: כל פעם שאני נכנעת אני מקבלת מתנה. הייתי בכניעה מוחלטת לגבי הביקור שלה. הייתי בנכונות לעשות ככל יכולתי כדי שזה יעבור בסדר. ובסוף היא לא מגיעה....

נבט9044

New member
אחת ההבטחות

אחת ההבטחות של 12 הצעדים היא - נגלה שאלוהים עושה בשבילנו את מה שלא יכולנו בעצמנו אז הוא עשה

OA ענת

New member
אשרי זה שיודע - שאינו יודע

אומרים שרק אדם חכם יודע כמה גדול עוד הידע שעליו לרכוש... אני לא הייתי מפסיקה לשאול אנשים, אבל לא לוקחת את הדברים שלהם כ"תורה מסיני"... תשובות של אנשים יכולות לתת נקודות למחשבה, הן יכולות לעורר דיון... הן לא אמת מוחלטת וגם לא שקר גמור... הן דעות של אנשים...

תודה נבט, תודה ענת

יש מימד של התמכרות אצלי בעניין הפורומים. אז כרגע אני החלטתי לא להכנס לשם. וגם אולי אני לא סובלנית מספיק לאנשים שם...

נבט9044

New member
יודעת צופית,

יש כל כך המון אנשים, פורומים, דיעות,,, והזמן מוגבל, והאנרגיה אינה אינסופית סומכת עלייך שאת יודעת לנפות, להרגיש מה טוב לך, מה מקדם אותך, ומה מרגיש לך לא נכון ולא נעים. זה לא שמכל קושי ניתן לברוח, אבל יש מקומות בהם הבחירה כולה שלנו, בהם אין סיבה להיצמד למה שמוסיף עוד קושי על החיים. היה פורום ממנו הרחקתי את עצמי במשך כמה חודשים כי הרגשתי תחושות שליליות כשכתבתי/קראתי בו. כעת מרגישה אחרת. הם לא השתנו, זו אני שבתקופות שונות מתאים לי להיות או לא להיות. שמחה שאת כאן

למעלה