רוצה לשתף...

NiR AbR

New member
רוצה לשתף...

מממ... יש לי כבר כמה זמן איזו בעיה אורולוגית שדי דחיתי אותה. היום קבעתי תור לרופא משפחה כדי להגיד לו על זה ו... נתקפתי בפחדים נוראיים. בדיוק בתקופה הזאת, לפני שנה, מצאו אצלי את הגידול וכל הסיפור התחיל אצל הרופא משפחה... ואני פתאום ממש מפחד ללכת אליו. מפחד שחס וחלילה הכל יתחיל מחדש...
ואני יודע שזה לא אומר כלום ושאני לא כל כך פועל בהיגיון, אבל רגשות, כמו שכולם יודעים, קשים לשליטה. וחשבתי שדי יצאתי מעניין הפחדים האלה... התאריך הזה, התחום הזה, החששות... פשוט בא לי לא ללכת. טוב, אבל די, אני אלך... המממ... זהו, אני אלך עכשיו...

NiR AbR

New member
הרופא

רק נתן לעשות בדיקות שתן וכאלה ואמר לי לחזור אחרי זה כדי לבדוק לעומק...

לא סתם

פחדים. אני כל כך יכולה להבין אותך. זה כל כך טבעי שאיזשהו יום במהלך התקופה הזו יחרט לך כתאריך "לא טוב". זה טבעי ועדיין - לא אומר כלום! ההגיון הרי אומר לך שזה חסר בסיס. אז תקשיב לו הפעם, תקשיב לאינטואיציות שלך. הפחדים האלה נובעים מהטראומה של המחלה. חוצמזה, ברגע שתיבדק הפחדים ייעלמו הם חסרי בסיס. אז נראה לי שעדיף לך ללכת להבדק כמה שיותר מהר כדי להבריח את הפחד הרחק ממך.

דגנילי

New member
איזה גרועה אני...../images/Emo31.gif

אני תמיד דוחה דברים ולא מטפלת בעצמי.. אבל הכי מפחיד אותי והכי קשה לי ללכת לפרופ' כהן... אני צריכה לבוא לביקורת כל שנה.. לפני כמעט שנה הלכתי לביקורת - אחרי ששנה לא הייתי... באתי עם התינוקת (כי היא היתה צמודה אלי באותו יום), הפקידה אמרה לי לבוא ביום אחר בלי הקטנה..(טיפשות מצדי לבוא עם תינוקת בת שנה לבי"ח), רציתי להראות להם אותה..האחיות אמרו לי בטלפון שאביא אותה.. מאז לא הלכתי, בכל סוף שבוע אני מתרצת לעצמי שאתקשר ביום ראשון לקבוע תור..אבל? עד שפתאום אני אחוש דקירות בחזה..או שאני יזיע בלילה.. ואז למחרת אני יתייצב שם...חסרת אחריות! תנו לי מכות בטוסיק..(וברצינות) תרדו עלי קצת - אני זקוקה לזה!!

עצה קטנה

אולי זה קשה ואולי דיי מפגר אבל חוץ מאצל רופא שיניים הצלחתי למצוא דברים טובים בללכת לרופא! כיאלו כולם בבית חולים כאלו עצובים וזה טורק אני ברגע אני נכנסת לבית חולים אני חותפת התקפת צחוק יש הרבה אנשים מצחיקים שמה בבית חולים ואת יכולה לנסות פסיכולוגית להפוך את המקום בדרך שלך לחביב יותר אולי אני סתם חולה ברא ורק אותי בית חולים נורא מצחיק אבל תנסי את זה אולי זה יעזור!! (עצב קטנה קחי כיסא גלגלים ותיסעי בירידות הארוכות בשעות ההומס וזה נורא מצחיק כי כל האנשים מפננים מקום -גל אחד והסטיות שלו0)

למעלה