רוצה מאוד לפתוח עסק ביתי

דודו

שאלתי את המורה וזה אפשרי עם סוג 2 לפתוח עסק. פשוט האם זה משתלם לפתוח עם סוג כזה ואת התשובה כבר קיבלתי תודה לכל שולחי התגובות

רוצה מאוד לפתוח עסק ביתי

העסק שאני מדברת עליו הוא הנהלת חשבונות כסף זה לא הבעיה, אין לי נסיון בזה כיוון שלא מזמן סיימתי את הקורס בהנהלת חשבונות סוג 2 והמורה אמר לי שעם סוג 2 אוכל לפתוח עסק פרטי וידוע לי שאנשים פתחו עסקים מסוג זה גם ללא ניסיון. השאלות הם: האם אני צריכה לעבוד עם רואה חשבון? ואיך עושים את זה? ואיך אפשר לברר מחירים שהולכים היום בחוץ? מתכוונת ללכת בעתיד ללמוד גם סוג 3. אודה על תשובתכם המהירה.

מקצועיות - חשוב מאוד

הבנתי מדברייך שזה עתה סיימת קורס סוג 2 בהנהלת חשבונות . משתמע מדברייך גם שאין לך נסיון בתחום זה . את נשמעת מאוד נועזת ונחושה ואת רוצה לפתוח עסק של הנהלת חשבונות .ייתכן שהצטיינת בקורס , אך יש להניח שעדיין אינך מקצועית בתחום זה . גם יש לך סוג נמוך בהנהלת חשבונות . אין לך מספיק מקצועיות לפתוח עסק בהנהלת חשבונות . את צריכה לעבוד אצל מישהו , להתאמן , ללמוד גם את המחירים בשוק זה , בהחלט כדאי גם לעשות קורס סוג 3 , ורק אחר כך להגשים את שאיפתך ותצלח דרכך . אין ספק שאפשר לפתוח עסק עם סוג 2 , אבל זה לא מקצועי , לא רציני וסיכויי ההצלחה מאוד נמוכים , ביחוד בשוק של היצע של היום . הנה טיפ בנושא מקצועיות : אם אתה לא עושה זאת מצוין - אל תעשה זאת כלל , כי אם זה לא מצוין זה לא יהיה ריווחי ולא יהיה כייפי , ואם אתה לא בעסקים בשביל כיף או רווחים - אז מה לעזאזל אתה עושה שם ? אחרי שתהיי מקצועית , עם ידע ונסיון , תתחילי בעסק שלך , כדברי אלה ווילר ויקוקס : אין שום סיכוי או מזל או גורל שיכולים לעקוף , לעכב או לשלוט בהחלטה איתנה של נפש החלטית .

למעלה