רוצה מישהי ולא יודע אם זה אפשרי..

RoieS316

New member
רוצה מישהי ולא יודע אם זה אפשרי..

שלום לכולם..
כבר כשנתיים שאני עובד עם מישהי שדי מהיום הראשון שנפגשנו פיתחתי אליה רגשות די חזקים. במשך כמה חודשים לפני שנתיים הייתי נורא נעול עליה ומאוהב בה, אבל היא דחתה אותי אחרי שניסיתי להציע לה לצאת איתי. ולמרות זאת עדיין נשארתי "תקוע" עליה. באיזשהו שלב החלטתי לדפדף הלאה, יצאתי עם בחורות אחרות, הייתי בקשר.. מדי פעם הסתכלתי לכיוון שלה אבל הבנתי שאני והיא זה לא ילך ביחד. נשארנו חברים, בעיקר בעבודה..
במהלך הזמן הזה התקרבנו, התרחקנו אבל תמיד היה בינינו הרבה הערכה וכבוד כלפי השני ואני מניח שגם חיבה. בתקופה שהכרתי אותה הייתי גם עם פחות ביטחון והיום אני עם קצת יותר, לפחות מולה.
לאחרונה התקרבנו לא מעט, הרבה פעמים אנחנו אומרים שנצא לאכול ביחד אחרי משמרת ותמיד זה נדחה. גם היום היא העלתה את זה ואני אמרתי שזה לא אפשרי וסוג של דיברנו על יום חמישי.. מבחינתי גם אם אף אחד מהחברים המשותפים לא יצטרף, לא יהיה לי אכפת. אני לא יודע איך היא מרגישה לגבי זה..

הבעיה בסופו של דבר, זה שהיא שומרת שבת ומחפשת אדם כזה, ואני לא ממש. אני לא חושב שזה גם פייר להגיד "אני אשמור שבת בשבילה" כי אני יודע שהיא לא תרצה וגם אני לא חושב שזה יחזיק.
וחוץ מזה יש לנו חבר משותף בעבודה שתקוע עליה והיא דוחה אותו כל הזמן ונראה לי שזה יפגע בו אם פעם יקרה בינינו משהו..
אני באמת אוהב אותה בתור בן אדם, היא מקסימה בעיניי, היא טובת לב, אכפת לה ממי שקרוב אליה והיא נותנת בשביל החברים שלה 120 אחוז ובינינו זה תמיד ככה. כשהיא צריכה עזרה אני שם, כשאני צריך עזרה היא עוזרת לי.

כדאי לי לנסות שוב להכניס את עצמי לכל זה? להתנתק ממנה אני לא יכול כמובן.. ואני בטח שלא רוצה להתרחק. הדבר היחידי שתמיד גרם לרגשות האלו לדעוך זה שניסיתי לצאת עם בנות אחרות, אבל היא תמיד חוזרת לראש שלי.

SilentLight

New member
היי

משהו בהודעה שלך כבר השלים שזה לא ילך כי הפערים גדולים מידי והאמת
שנראה לי בסיטואציה אחרת, אם לא הייתם עובדים ביחד, היה לך הרבה יותר קל להמשיך הלאה.
כמובן שרגש זה דבר חזק, ומעבר לכל הגיון שינסו להנחיל בך. תמיד אתה יכול לנסות שוב ולומר לה איך אתה
מרגיש אליה רק לקחת בחשבון שכיוון שהתמונה הגדולה לא השתנתה לא תשתנה גם תשובתה.
אני מאמינה שקשר חדש זה מה שאתה צריך בכדי לסגור את הפרק הזה, במיוחד שאתה אומר שדייטים עוזרים
אתה פשוט צריך למצוא את הבחורה הנכונה ולהבין שלכל בן אדם יש יותר מאדם אחד שמתאים לו, ולכן לא צריך
לעשות דברים בכח. אם נועדתם להיות ביחד, זה יקרה ואם לא אז הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לחיות
ולהנות מהחיים.
&nbsp
בהצלחה ולילה טוב!

ספק זה דבר שמטריף את הדעת

ותוקע אותנו במקום.
&nbsp
ממליצה לך לשים הכל בצד ולתת לזה צ'אנס-
במקרה הטוב זה יעבוד לכם ותהייה אהבה גדולה. במקרה הרע היא לא תרצה או שזה לא יעבוד לכם (טוב לב ונחמדות לא מספיקים כדי שמערכת יחסים תעבוד במציאות..)
לך איתה למסעדה ותגיד לה שאתה מעוניין בה. אין לך מה להפסיד!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

koler

New member
אז נסה לצאת איתה מה הבעיה...

תקבע איתה לשוקו וואפל בלגי , תשאל אותה בהכי קול "אני רוצה לבדוק אם אני ואת יתאים פעם , אני חושב ששווה להשקיע בזה שוקו" .
עובד כמו קסם ;) .
תחשוב תמיד חיובי , תמיד שהן מעוניינות וזה יהיה כך.

אתה רוצה את מה שאתה יודע שאתה לא יכול ולא באמת צריך.

רק כי עוד לא קיבלת צ'אנס. הכי גרוע זה שבמציאות בד"כ אחרי 2-3 פגישות לאחד ממכם יירד מהשני. כי קל להחזיק אותה בראש
כשהיא יום יום לידך ולחשוב מה אם...
&nbsp
תעבוד על הראש שלך לא על להתחיל איתה שוב. כבד את דעתה, ואתה כבר רואה שאתה לא היחיד בעבודה שמנסה.
זה שהיא בן אדם טוב לא אומר שאתה חייב להמשך אליה. נסה למצוא פגמים, ונסה להיות אדם טוב בעצמך, זה אולי ימשוך אחרות.
ת'עצה הכי טובה כבר קיבלת וניסית. תמצא מישהי שמתאימה לך ואתה מוצא חן בעיניה. בלי דחיות והבדלים תהומיים.

שלום

אולי תנסה לדבר אתה על נושאים שקשורים לעבודה המשותפת, וגם לעבוד אתה הרבה וקרוב אליה. דרך נושאי העבודה תוכלו לעבור לנושאים אישיים יותר, כמו מסגרות חיים אחרות ותחביבים וכך ליצור קשר.
&nbsp

batmea

New member
סליחה על השיפוט אבל....

אתה אוהב ומאוהב בבחורה הזאת כבר...שנתיים!!!!
שנתיים זה לא צחוק. ניסית עם בחורות אחרות ואתה חוזר לחשוב כל הזמן עליה, סימן שזה קשר שבחרת בו. בחרת אותה.
אם אתה יודע שקיים בחור אחר שרוצה אותה והם אוהבים אחד את השניה זה סיפור אחר.
אבל תברר מדוע היא לא רוצה איתו קשר, תתחיל להבין למה היא דוחה אותו וגם אותך בזמנו. אולי היא בכלל לא רוצה קשרים עם חברים או אנשים בעבודה, אולי היא בכלל לא בקטע ויש מלא סיבות.
למה אתה מכניס חברים משותפים לעניינים האישיים שלכם? זה בינך ובינה.
אם היא מכניסה אותם סימן שהיא לא רוצה אינטימיות איתך.
בנות אחרות הן לא פיתרון כשאתה מאוהב במישהי. זו טעות מאוד נפוצה של גברים שמפילה אותם חזק יותר בכל פעם.
אם היא לא רוצה באופן נחרץ אז באמת שאין ברירה. אבל לצאת עם אחרת כדי לשכוח מישהי זה דביליות.
כי כשתהיה גדול אתה גם תבין שכשגבר אוהב אישה, הוא יכול להיות עם נשים נוספות אבל עובדתית הוא אוהב אחת. זה סוג של עובדת חיים.
אי אפשר להסביר את זה.
אז במקום שתיפול, קח בחירה חכמה. אם היא רוצה-סבבה. אם היא לא רוצה- תנסה להבין למה (אולי היא מאוהבת בכלל במישהו ואז תבין שאתה צריך להתרחק), ואם זה לא מסתדר, תמשיך עם הידידות הזו מרחוק.
תנסה לקבוע איתה מחוץ לעבודה אחרי משמרת שהיתה לה נעימה וצאו לאיזה מקום נחמד ושקט כדי לדבר על זה.

RoieS316

New member
אני אנסה לענות לך ולכולכם ביחד כאן..

אני חושב שהבחירה שלי להמשיך הלאה, זה לנוכח הפערים שיש בינינו. הרי הצעתי לה, היא דחתה ומאז גם היתה בקשרים שונים ומשונים.. ואני בחרתי באיזשהו שלב להמשיך הלאה. לפעמים צץ הרגש הזה אליה, אבל מהר מאוד שמתי אותו בצד.
אין לה כרגע בחור אחר ממה שאני יודע, למרות שזה משהו שמשתנה די במהרה כי אני לא זוכר תקופה ארוכה שבה היא היתה לבד.
&nbsp
אני לא מכניס חברים משותפים בינינו, הוא "תקוע" עליה, למרות שאין שום סיכוי שבעולם הם יהיו ביחד, אבל הוא עדיין מנסה והיא דוחה אותו כל הזמן אבל מרחמת עליו ולא רוצה לפגוע בו.
&nbsp
אני לפעמים מקבל ממנה תחושה שהיא כן היתה מעוניינת, אבל זה מה שחשתי גם שהכרנו. חשבתי שהיא שולחת "סימנים" כמו קריצות וחיוכים, ובסוף התברר לי שהיא פשוט כזו. אז אני די מרגיש שאני חי בסרט לפעמים בקטע הזה.
&nbsp
בזמן האחרון התקרבנו, באמת יש לי תחושה שנהיינו חברים קצת יותר טובים. וכל פעם היא זורקת לי "בוא נלך לאכול" וזה תמיד נופל בגלל משהו מסוים.. כל השבוע קבענו וכל אחד מאיתנו ביטל, וגם היום היא ביטלה. אני לא יודע אם היא מרגישה בנוח להיות איתי לבד, אבל כשהיא שואלת אותי בסוף משמרת ערב שלנו אם בא לי ללכת לאכול ואני אומר לה שאני צריך לקום מוקדם, אז די ברור לי שלא אכפת לה ללכת איתי לבד. אבל אין לי מושג למה אנחנו כל הזמן מדברים על זה, קובעים משהו ואז אחד מאיתנו מבטל..
&nbsp
אבל שוב, אני מקבל לפעמים הרגשה של קרבה ועניין מצדה, ולפעמים מקבל קרירות מרגיזה שלמדתי להחזיר גם באותה קרירות. וככה כל הזמן, יש לי פינג פונג בראש ומשחקים מטופשים וקנאה קטנה כשאני שומע שהיא בקשר עם מישהו או מדברת עם מישהו וזה אוכל אותי.
&nbsp
המנהלת שלנו, שהיא גם החברה הכי טובה שלה, היא בחורה כמוה שומרת שבת, אבל לא נראית בכלל, ונשואה לגבר חילוני לגמרי.. אז תמיד אני רוצה לחשוב שהדוגמא הזו קיימת. מצד שני.. לא בטוח שזו הסיבה היחידה שבגללה היא לא רצתה מעולם.

אז טוב לה באגו לשמור אותך קרוב רחוק ככה, לא בטוח ולא מתרחק

יותר מדי. אם היית חשוב מעבר לעבודה הייתם גם נפגשים לא רק מבטלים משהו שקל לומר אבל לא כזה בא לה לעשות.
יש אנשים שנשארים בחיים שלך, לדוגמה במקום עבודה. כן אז יש קרבה והכרות. זה לא אומר שהיא חושקת בך בכלל.
למעשה זה קצת עצוב שהיא לא סגורה על עצמה אבל מנסה ומחליפה כל הזמן ואתה נעלב מהצד כשאתה בכלל לא לבוש למשחק מבחינתה אתה אפילו לא בקהל. תמשיך הלאה ותצא מהראש שלך. חמש דקות של אומץ ותראה מי היא באמת. ותוכל לקטוע את זה גם או להמשיך את זה בקו הרומנטי. זה לא עושה לך טוב המצב הנוכחי בכל מקרה. והיא צריכה שמישהו יושיב אותה במקום.

anati43

New member
"היא צריכה שמישהו יושיב אותה במקום"? איזה ניסוח שוביניסטי

ומטופש. מי אתה שתושיב מישהי במקום?

אני לא מנסה בכלל, אבל את סתם שור

שמחפש להסתער ולריב בלי קשר.
התכוונתי לסיטואציה בין הבחור לבינה, שהיא מחזיקה אותו לידה אבל לא ממש קרוב בשביל החיזוקים לאגו,
והוא נעול עליה שנתיים. מבחינתי זה יכול להיות מצב הפוך, או שתי לסביות. "להושיב אותה במקום" מבחינתי זה להציב לה מראה וגבול ולנתק את הקשר שפוגע בו ומשאיר אותו תקוע בעוד היא נהנת ממחיצתו אבל לא מעוניינת בו. אין קשר לשוביניזם חוץ מכך שאלו המשקפיים שדרכם את שופטת ומחפשת את מי להאשים.

שלום

אם יש לה מישהו, ואתם אוהבים, תוכלו ליהנות מידידות. אם תהיו ידידים, אולי פעם תהפכו לחברים. אם היא לא רוצה אתך קשר, אבל רוצה את הקשר בעבודה, אפשר לדבר על נושאי העבודה ודרך זה להתקרב בהדרגה ובזהירות.
&nbsp

מצב לאפשוט אבל אני חושבת שאפשר להסתדר..

ההורים של חברה שלי, הוא שומר שבת והיא לא ושניהם חיים יחד ומכבדים את השני.
המטבח אומנם מחולק לחלבי/ בשרי אבל היא יוצאת בשבת, מדברת בטלפון וכו.
יש להם 4 ילדים שכולם יצאו חילוניים מלבד חברתי שהתחתנה עם דתי ואימצה את דרך החיים שלו (לא בטוחה עד כמה היא שלמה עם זה).
&nbsp
אני חושבת שאפשר לחיות ביחד אבל זה תלוי מאוד באופי שלכם ועד כמה אתם מוכנים לקבל את השני.
&nbsp
הם גידלו את הילדים בחילוניים אבל הם נחשפו לדת בגלל האבא...
האם אתם תוכלו להחליט כיצד תגדלו את הילדים?..
מצד שני, עדיין מוקדם לחשוב על זה...
&nbsp
אם שנתיים אתה חושב עליה ורוצה בה, אני חושבת שכדאי לנסות (בהנחה שהיא מרגישה כמוך).
בהצלחה ושבת שלום!

superorti

New member
עצתי...

אני הייתי בקשר כזה במשך שלוש שנים..זו הייתה אהבהת חיי אבל עדיין לא הייתי מוכנה נפשית או מכל בחינה אחרת לעשות את השינוי המשמעותי הזה, כאחת שבאה מבית חילוני לגמריי לא הייתי מסוגלת לוותר על ההנאות הקטנות האלו בשבת (סלחו לי אם זה נשמע טפשי או רדוד שאבל מבחינתי השבת נועדה למנוחה, טיולים, ביקורי קרובים וכו...)
לעומת זאת, חברתי הטובה ביותר נעשתה דתיה עבור גבר שהיא הכירה שהא שומר שבת והם חיים טוב מאוד ככה וגם נשואים כבר.

אל תנסה לצאת איתה לפני שתחשוב טוב אם אתה מוכן לקחת את השינוי על עצמך. מתוך נסיון, לתת לזה צאנס ואז להכנס עם כל הראש והלב לקשר שאחכ אולי תצטרך לוותר עלײַו בגלל מחלוקת כזו, זה כאב עצום וקשה.

תעשה את השיקול, אם אתה רוצה מאוד ומוכן לעשות את השינוי לך על זה בלב שלם.

oneofus

New member
אימי המנוחה הייתה בת רב, ואבי ז"ל חילוני

אז היתה כשרות ובית כנסת בחגים, ונסענו בשבת....
אנשים נוסעים בשביל אהבה לצד השני של העולם, - אתה תוותר קצת והיא קצת ...

supersonic777

New member
אמא שלך,אמנם היתה ביתו של הרב,לא אומר שלאחר החתונה עדיין...

נשארה דתייה...

oneofus

New member
מי קבע מהוא דתי?

מי קבע גם מיהו דתי
יש סוגים רבים של דתיים
ואספר לך סוד בינינו לא בכל בתי הבנסת מתפללים באותו נוסח!
ואמנה לצלן יש כאלה שבחגים אוכלי גפילטע פיכס!

supersonic777

New member
דתי על פי ההגדרה זה אחד שמקיים את מצוות דתו...

ספרדי או אשכנזי,שורה תחתונה זה אותו הדבר,תכל‘ס.
וגפילטע,זה יאמיי

oneofus

New member
ועכשיו, כשהבהרנו את זה

כמה מצוות בדיוק על אישה למלא?

למעלה