רוצה ממש להתאבד מהר ובקלות

רוצה ממש להתאבד מהר ובקלות

חברי לפורום אני חשה שאין לי עם מי לדבר חוץ מאנשים שלא מכירים אותי ואני לא אותם אני מרגישה כל-כך בודדה ולבד בלי חום בלי אהבה בלי שום דבר בלי חברה טובה בלי חבר טוב רק אני בעולם הקשה הזה זה לא אופר בכלל למה אני רק צריכה להלחם במערכות של המדינה הזואתי ובמיוחד של העיר המסריחה שלי? למה כולם לא יכולים ללת לעזה? ולהשאיר אותי איפה שאני חשה ומרגישה הכי טוב שבעולם כולו? אני כל-כך בודדה פה אין לי בשביל מי או מה לחיות פה אין לי בן זוג או לי חבר אין לי מאוהב אין לי בעל אין לי כלום ממש כלום

avikams

New member
אני שולחת לך חום מכאן

ההרגשה של הבדידות מוכרת מאד והרגעים של היאוש גם מוכרים אני חושבת כמעט לכל אחד, אז תדעי שאת לא לבד בהרגשה הזאת. אולי תנסי יותר לספר לי מה קורה לך מה פוגע בך או מי פוגע בך. כאשר מספרים הדברים נראים פחות שחורים וגם שומעים שלאנשים יש בעיות דומות ואת ממש לא לבד. אני מזמינה אותך לספר. עילי

רוויטלי 34

את כותבת ``אני מרגישה כל-כך בודדה ולבד בלי חום בלי אהבה בלי שום דבר בלי חברה טובה בלי חבר טוב רק אני בעולם `` ואני אומרת לך, את לא לבד בעולם , אני מציעה לך להיות חברה טובה שלך, עכשיו השאלה עד כמה את רוצה? מספר הטלפון שלי 052-444921 מספר האיסיקיו שלי 118893425 האיימייל שלי [email protected] תתחילי בלמצוא חברות טובות, תפתחי לעולם האמיתי, תמצאי סביבך אנשים עם נשמה, ואיתם תבוא האהבה. אהבה לא חייבת לבוא מגבר, לפעמים היא יכולה לבוא מסביבה , חברה, תומכת ואוהבת. תחושת האהבה לא חייבת תמיד להיות במגע פיזי, אפשר לחוש אותה גם דרך קול, ודרך מילים כתובות. לגבי אהבת גבר לאישה, מי אני שבכלל אדבר, רק אומר תתחילי מהקל לכבד, תתחילי בלאהוב את עצמך ...כי גם בלי בעל יש משמעות לחיים, (יש כל כך הרבה נשים שהיו מוותרות, בנישקה בשבילך על הבעלים שלהן). לא סיפרת לנו למשל במה את עוסקת בחיים, אולי לעסוק במשהו בעל משמעות שימלא את חייך? אני לא בדיוק מבינה בנכות שלך, מה היכולות שלך לעבוד או להתנדב או לעשות דברים, אולי תרצי לספר לנו? מאחלת לך סובלנות שולחת לך אופטימיות והמון הבנה ואמפטיה רחל-נשמה נ.ב. שתהיה לך שבת שלום, או כמו שאני אוהבת לאמר שבת מלאת קסומה מלאת אושר ושמחה.

יולי_ה

New member
רוויטלי יקרה

הכאב שלך צובט לי בנשמה. אני קוראת את מה שכתבת ואני ישר מרגישה את כמיהה הזאת לחום, לאהבה, לחברה או חבר טוב שיפיגו את תחושת הבדידות הזאת. ואני חושבת לי איך זה מתחבר לנושא של ההודעה שלך. להתאבד זה הרי לוותר על כל הדברים האלה שאת כל-כך רוצה. לא לתת להם סיכוי יותר לעולם. זה בעצם להשיג בדיוק את ההיפך. אני קוראת הרבה כעס בהודעה שלך - על המערכות, על המדינה, על העיר שלך, שתפי אותנו: מה קרה, במי את נלחמת, תוציאי את הכעס על כל מי שמגיע לו, ולא על עצמך. תני לנו להכיר אותך ולהיות איתך.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רוויטלי...

זה משהו שעליך לגלות, את הסיבה לחיות. איש לא יכול לתת לך את זה, גם לא בן זוג. זה משהו שעליך למצוא בתוכך. וכל עזרה שתקבלי, יכולה לכוון אותך למקום ולהבנה הזו, אבל את החיבור הסופי רק את יכולה לעשות. מאחלת לך הצלחה.

למעלה