רוצה סביבה גי פרנדלי בגן - מי יבואו איתי?

shlomit263

New member
רוצה סביבה גי פרנדלי בגן - מי יבואו איתי?

אם גם אתם הלכתם לראות את הגן העירוני ולא התלהבתם, אתם יכולים לבוא לגן שאני רשמתי אליו את הבנים שלי. גן ברל'ה, בבית ברל. גן מונטסורי ומהמם. החלטתי להירשם כי הוא נותן פיתרון עד כיתה א'. אם אתם לא מרגישים שלמים עם הטרום חובה שאליו אתם שולחים את הילדים בשנה הבאה, אני ממליצה לכם בחום להיכנס לראות את גם ברל'ה. לגן קוראים רועי 050-5682000 ולגננת חלי 050-2756737. ניפגש ב-1 בספטמבר :) אימא גי פרנדלי.

מה יש שם שאין בגנים אחרים?

אצלנו זה עוד לא רלוונטי, אני סתם מתעניינת.
נראה לי שזה יכול לעניין רק למי שגרות בסביבה, נגיד כפ"ס או רעננה. נראה לי בלתי אפשרי לנסוע כל יום מרחקים עד הגן (אם כי גם ילד שמבלה שעות איפה שלא טוב לו או לא טוב לך זה לא להיט).

כאן הם

New member
יותר חושב שהגן יהיה קרוב לעבודה מאשר לבית

אם עובדים בכפר סבא או הוד השרון, כדאי לחשוב על הגן הזה.

לדעתי, יותר חושב שהגן יהיה קרוב לעבודה מאשר לבית. זה גם הרבה יותר נוח. אבל, משום מה, רוב ההורים העובדים חושבים על גן פרטי ליד הבית.

אם הגן ליד העבודהת מביאים את הילד לגן מוקדם והולכים לעבודה מייד. שגומרים את העבודה, לוקחים את הילד מהגן. הגן, כמובן, צריך להיות באותן שעות של העבודה.

יש לי בחורה חדשה שעובדת עבורי והיא גרה די רחוק מהמשרד - שעה נסיעה לפחות. לפני שבועיים בערך, הבת שלה פתאום מאוד לא הרגישה טוב בגן והיו צריכים לקחת אותה לבית חולים. את יכולה לתאר לעצמך מה זה היה עבור האמא: נסיעה מטורפת לגן, או, למעשה לבית חולים והבת שלה לבד בבית חולים במשך שעה. הכל היה בסדר בסופו של דבר - איזה שהיא תגובה אלרגית שאפילו לא יודעים למה.

רענן

למעלה