רוצה סרט מפחיד מפחיד מפחיד

netnelaa26

New member
רוצה סרט מפחיד מפחיד מפחיד

ככה שאני לא אצליח בכלל לישון בלילה אני חושבת שגם הסרטים המפחידים זה דיי תלוי בגיל אז כפי שאתם שמים לב לגיל שלי אני באמת רוצה משהו ככה טוב שיפחיד אותי חוץ מלהסתכל על עצמי במראה :) אני אשמח עם מישהו יכתוב לי את השם באנגלית בכדיי שאוכל להוריד אותו מהקאזה

milkshakit

New member
Candyman [ככה כותבים כן?]

אני חושבת שזה נקרא מפחיד אם בגלל זה לא ישנתי שבוע. תנסי..

ראיתי

לא שיא הפחד, אבל מצמרר יש סרטים שהם לא כל כך מפחידים אבל נורא משפיעים עליך אחר כך, אני חושבת שזה מסוג הסרטים האלה עדיין אין לי אומץ לעמוד מול המראה ולהגיד את זה (כשתראי את הסרט תביני על מה אני מדברת. לא, לא הרסתי לך כלום)

nati 911

New member
ספרי על מה הסרט candyman?

את יכולה לעשות לי ספויילר לסרט חופשי!

milkshakit

New member
זה על... ../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

איזושהיא אגדה על איזה עבד כושי שהרגו אותו לא זוכרת בדיוק איך זה הלך..הרגו אותו עם דבורים ממה שאני זוכרת וכרתו לו ת'יד..בגלל זה יש לו וו..והאגדה מספרת שמי שעומד מול מראה ואומר 5 פעמים את השם שלו ["קנדימן"], אז הוא מופיע מאחוריו ותוקע בו וו.. קיצר הוא התחיל לרדוף איזו אישה אחת..ראיתי את זה ממזמן אז הכל מטושטש לי.. ובסוף היא הופכת להיות כמוהו אם אני זוכרת נכון.

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif

זה על עבד כושי שהתאהב בבת של האדון שלו ומכניס אותה להריון, האדון רותח מזעם והוא וכל החברים שלו רודפים אחרי העבד, תופסים אותו בשדה פתוח, מנסרים לו ת'יד עם מסור חלוד ומורחים את כל הגוף שלו בדבש ומשחררים עליו כוורת דבורים שלמה והוא מת מעקיצות (לכן נקרא candyman). הבחורה שאותה הוא רודף זו הצאצאית שלו בעצם...

milkshakit

New member
זה מה שרציתי להגיד ../images/Emo3.gif

רק שהוא הסביר את זה הרבה יותר טוב

nati 911

New member
וואי תודה על ההסבר אבל ...

יש לי עוד שאלה
למה הוא רודף את הצאצאית שלו?

nati 911

New member
וואי תודה על ההסבר אבל ...

יש לי עוד שאלה
למה הוא רודף את הצאצאית שלו?

DoctorSatan

New member
אני ממליץ על גרין מייל

וזה ספר!!! תתחילו לקרוא ספרים ואתם תתקשו לישון בלילה, במיוחד אחרי גרין מייל... אני יודע שזה גם סרט וזה סרט טוב אבל תאמינו לי שהספר יגרום לכם להזיע ולשקשק, במיוחד בקטעים של ההוצאות להורג... וזה לא ספויילר

kobiboy17

New member
הנה 2 סרטים...

שחר המתים - Dawn Of The Dead היעד הסופי 2 - Final Destination 2

orrrrrrrrr

New member
הנה כמה סרטים טובים

the blob- בועת ההרס- קצת אידוטי, קצת מצחיק, קצת מעגיל, קצת מטריד, מומלץ! the burning- סרט "יציאה לטבע" כמו שאומרים :) SLUMBER party MASSACRE- חרא במיטבו, אבל יש לי חולשה לסרטי "הניסורים" רכבת להגינום- אחח pieces- מזכיר קצת את פרנקשטיין, אבל סרט חביב. שגם בו שולט הניסור. suspiria- מותחן נהדר סטייל בתי מלון.

uriya1

New member
מֶגָרש השדים כמובן!../images/Emo36.gif

ועדיף ת'גירסה המחודשת - היא הרבה יותר חי'ה, והרבה יותר מפחידה..

למעלה