רוצה עוד אחד, לא עוד שניים...

מצב
הנושא נעול.

לילךבי

New member

שלום לכם, אולי רק כאן אפשר לדבר על דברים כאלה... יש לי שני בנים, תאומים, מקסימים וחמודים. היום הם בני ארבע כמעט, ואני רוצה עוד ילד, אבל רק אחד. האם אפשר לבקש להחזיר רק אחד מן הארטיקים שעוד יש ברשותי מהטיפול הקודם? אמנם הילדים חמודים מאוד, אבל אני רוצה עכשיו להרגיש מה זה לחבק רק תינוק אחד, להאכיל רק אחד, וללכת עם עגלה של אחד.

בוודאי שאפשר

שלום לכם, אולי רק כאן אפשר לדבר על דברים כאלה... יש לי שני בנים, תאומים, מקסימים וחמודים. היום הם בני ארבע כמעט, ואני רוצה עוד ילד, אבל רק אחד. האם אפשר לבקש להחזיר רק אחד מן הארטיקים שעוד יש ברשותי מהטיפול הקודם? אמנם הילדים חמודים מאוד, אבל אני רוצה עכשיו להרגיש מה זה לחבק רק תינוק אחד, להאכיל רק אחד, וללכת עם עגלה של אחד.
בוודאי שאפשר
אני חושבת שאפילו ישמחו לעשות זאת. המגמה היום היא להחזיר כמה שפחות עוברים, וזאת כדי למנוע הריונות מרובי עוברים. אכן כאן אפשר לדבר על הכל באופן חופשי. הגעת למקום הנכון . ברוכה הבאה ובהצלחה.

קייצית

New member
הטרנד היום הוא להחזיר פחות

עוברים, לא אמורה להיות בעייה להחזיר אחד זה לגיטמי וברור.

ס ת י ו 3

New member
לקחת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo3.gif

עוברים, לא אמורה להיות בעייה להחזיר אחד זה לגיטמי וברור.
לקחת לי את המילים מהמקלדת

כשהחלטתי לחזור לטיפולים זה כל מה שהעסיק אותי, איך מחזירים עובר אחד כדי למנוע הריון של תאומים (וכל מה שכתבת הוא בדיוק מה שאני חושבת,אז לא אחזור על זה). אז שאלתי רופאים ושאלתי בפורומים והתשובה היא חד משמעית - את ובן זוגך הם אלו שמחליטים כמה להחזיר. ואם תחליטו על אחד, אז יחזירו אחד. רק קחי בחשבון שבמוקפאים המצב הוא קצת שונה. כלומר, אם הם הוקפאו במבחנה אחת אז כולם מופשרים יחד ואז אם את מחליטה על אחד אי אפשר להשתמש בשאר בפעם הבאה. המוווווווווווווווווון בהצלחה !!!

תודה על ההבנה והתשובות

לקחת לי את המילים מהמקלדת

כשהחלטתי לחזור לטיפולים זה כל מה שהעסיק אותי, איך מחזירים עובר אחד כדי למנוע הריון של תאומים (וכל מה שכתבת הוא בדיוק מה שאני חושבת,אז לא אחזור על זה). אז שאלתי רופאים ושאלתי בפורומים והתשובה היא חד משמעית - את ובן זוגך הם אלו שמחליטים כמה להחזיר. ואם תחליטו על אחד, אז יחזירו אחד. רק קחי בחשבון שבמוקפאים המצב הוא קצת שונה. כלומר, אם הם הוקפאו במבחנה אחת אז כולם מופשרים יחד ואז אם את מחליטה על אחד אי אפשר להשתמש בשאר בפעם הבאה. המוווווווווווווווווון בהצלחה !!!
תודה על ההבנה והתשובות
אני מקווה שנחזור עוד מעט לטיפולים, אם לא יתפלק לו משהו בהפתעה (אצלנו, הבלתי מוסברים, זה עוד יכול להתרחש). שוב תודה.

ברוכה המצטרפת אלינו, לילך

ברוכה המצטרפת אלינו, לילך
נכון, זה בדיוק המקום לדבר על הנושאים האלה. כל אמא ובעיקר אמא לתאומים (או יותר) יכולה להבין היטב את הרצון לחוות גם הריון, לידה וגידול של תינוק יחידאי. וכמו שכתבו לך כבר, אף רופא לא יתנגד להחזיר לך עובר אחד ויחיד. להיפך. הם אפילו יעודדו אותך. אני מניחה שיחד עם זה יסבירו לך שזה מוריד את סה"כ הסיכויים, כי עם מוקפאים הסיכויים יורדים קצת, וכמו שכתבו לך כבר, אם הקפיאו יותר מעובר אחד ביחד במבחנה (מה שבדרך כלל קורה), החזרת עובר יחיד פירושה שהאחרים יאבדו לך. אבל אם את נחושה שלא לקחת שום סיכון, זו ההחלטה שלך כמובן. אנחנו כאן בשבילך לכל שאלה, תהייה, עצה ומידע, וכמובן לתמיכה בכל מצב. ואם את עדיין זקוקה ל"פוש" הקטן הזה שיגרום לך להרים טלפון ולקבוע תור, רק תגידי. ושיהיה המון בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה