רוצה עידוד

• פותח הנושא yuyu4
  • פורסם בתאריך

yuyu4

New member
רוצה עידוד

אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי אתמול. אנחנו גרים בישוב מחוץ לעיר ומאוד קשה לי לוגיסטית להגיע לקבוצות OA בעיר. אני משתדלת לעשות את העבודה של הצעדיםת אבל לבד זה לא אותו הדבר... בשבת דיברתי עם אחת השכנות והיא סיפרה לי שבעלה היה בעבר משתתף פעיל בקבוצות OA וגם בקשר עם עוד אנשים מהקהילה שלנו שהיו ב-OA. היא אמרה שאני יכולה להתקשר אליו ולדבר איתו. אני מאוד התביישתי ככה סתם להתקשר למישהו הביתה, זה לא שאנחנו כאלה חברים קרובים, אז פשוט דחיתי את זה. ואז, אתמול "במקרה" ראיתי את האיש בשביל, ולא יודעת איך מצאתי אומץ ודיברתי איתו. ובסופו של דבר הגענו לזה שהייתי בעצם מאוד רוצה להקים קבוצה בישוב שלנו. ואז הוא פשוט אמר שהוא מוכן! הוא אמר שהוא ייצור קשר עם עוד אנשים שהיו בקשר איתו בעבר, וקבענו להיפגש אצלנו בבית בשבת הקרובה. אני מאוד מתרגשת שבכלל עשיתי את זה. זה גם קצת מביך אותי. לא יודעת האם בכלל אנשים ירצו לבוא, בסך הכל זאת קהילה די קטנה... ואיך הילדים שלי יגיבו לכל זה? בעלי קצת סקפטי מכל העניין, זה נראה לו כמו "עוד אחד מהשיטות שאת מתלהבת מהן ולא מתמידה אף פעם"... תגידו לי שזה יהיה בסדר... באהבה, יולה

ברכות!

זה מה שנקרא: אלוהים עושה בשבילנו מה שלא יכולנו לבדנו. אני מציעה לא לעשות בבית פרטי אלא במועדון או כל מקום ציבורי. ואם זה לא הולך אז אפילו בחוץ בקיץ בתור התחלה. בית פרטי גורם לתלות בבעל הבית וחוסר אנונימיות של חברי הקבוצה. שיהיה בהצלחה רבה בכל מקרה! את גרה בצפון?

yuyu4

New member
תודה על הברכות

את צודקת, באמת לא הייתי יכולה לעשות את זה לבד!!! גם אנחנו חשבנו שיותר טוב יהיה למצוא איזשהו מקום ציבורי. רק לפעם הראשונה קבענו בבית, אני מקווה שזה לא ירתיע אנשים... בחוץ זה קצת בעיה, כי כולם כל הזמן מסתובבים בשבילים וכל הכנים נורא סקרנים לדעת מה חדש הולך...
אני דווקא לא בצפון אלא באזור ירושלים. אשמח לעוד רעיונות בעניין התחלת קבוצה חדשה... באהבה, יולה

גם אני התחלתי קבוצה

ביישוב שלי. אנחנו יושבים בספרייה. הקבוצה קיימת כבר למעלה משנה. בהתחלה נורא נלחצתי כל פעם אם זה יילך או לא והבנתי שלא אני מנהלת את זה אלא אלוהים וכל זמן שיהיה צורך בקבוצה היא תתקיים. אז בהצלחה ובלי ציפיות.(ציפיות הם רק לכריות).

נבט9044

New member
באואיי אומרים שמספיק ששני אנשים

מספיק ששני אנשים נפגשים ומדברים תוכנית כדי לקרוא לזה פגישה. לא חשוב כמה אנשים יבואו בתור התחלה ומסר ההחלמה עובר אט אט שיהיה לכם בהצלחה רבה

OA ענת

New member
בהצלחה

מצטרפת לברכות, בהצלחה!!! וגם אני חושבת שעדיף מקום ציבורי על פני בית פרטי.

סלינוש

New member
וואו!

זה מדהים. פשוט מדהים. הנה קמה לה עוד קבוצת או.איי, תבורכו.

yuyu4

New member
תודה רבה על התמיכה

תודה רבה לכולכם על כל התמיכה!
אני ממש מתרגשת. אספר לכם אחר כך איך זה היה (יהיה...) באהבה, יולה

4נילס

New member
ליוליה

יוליה אני אורי מכור. שמעי חמודה כול הפחד והבילבול שלך הוא מאוד טבעי וזה התחלה של משהוא לא מוכר וכול התחלה מלווה בבילבול פחד אפילו בושה מסוימת אבל האמונה והרצון לשינויגוברים על כול מיכשול לגבי רגשות חדשיים אני אומר לך לכי אמונה עיברת אפילן בכאילו בהתחלה ואני יודע שזה יבוא מה שחשוב להתמיד ולא לחזור אחורה יש דברים שאם לא ננסה לא נדע לעולם כי אנחנו נישארים תקועים אני מאמין שתלכי עם הלב ועם מה שאת מאמינה בו ומה שעובד בישבילך ואלוהים תמיד שם אל תישכחי את זה אלוהים תמיד אוהב מביין ומיתחשב אורי מכווה לשמוע ממך איך היה

למעלה