רוצה עצה מהנשואים בקשר לגן ארועים

מאז

New member
רוצה עצה מהנשואים בקשר לגן ארועים

אהלן,ומזל טוב לכולכם אנחנו מחפשים גן ארועים לעוד כחודשיים. חשבנו על הגן הטרופי ליד פתח תקווה. שמעתם עליו? יש המלצות?

shelycat

New member
מזל טוב

א. מזל טוב ב. סוף השבוע הוא קצת "איטי" בפורום כך שאולי תקבלי תגובות רק בתחילת השבוע. ג.יצא לי לראות את הגן הטרופי בזמנו ולא התרשמתי ממנו לא לטובה ולא לרעה. הוא קיים כבר המון שנים ואני יודעת שהמחירים בו נוחים יחסית, בכל מקרה אותי הוא לא הרשים ולא הגיע לגמר. ד. ראיתי שכבר כתבת הודעה בפורום הזה עוד קודם-אין סיבה לכתוב הודעה חדשה בעלת אותו תוכן פשוט "תקפיצי" את ההודעה המקורית (תכתבי תגובה לאותה הודעה שתהיה בעלת תוכן של 10 תווים לפחות).

מאז

New member
תודה ועל מה להתמקח?

אשמח אם לעוד מישהו יש ידע בעניין הגן הטרופי בפרט, וכן על מה להתמקח עם האולם לפני שסוגרים (מה נגלה אח"כ שצריך להוסיף עליו כסף, מה כדאי לבקש ממנו שיכניס באותו מחיר...)

מיכלכהן

New member
על קצה המזלג..עצות כלליות..

כדאי לברר עם הם מספקים חופה מסורתית, או שבכל מקרה צריך לשכור מעצב/ת לברר אם הם מאפשרים אספקה של בירה מהחבית שחיצונית לגן עצמו (יש גנים שלוקחים כסף על התחברות למתקן בירה מהחבית..) לקבע את הדולר!!!או כפי שאמורים ע"פ חוק, לסגור על מחיר שקלי. לסגור על מינימום אורחים הכי נמוך שאפשר, משם תמיד אפשר לעלות, אבל לרדת הם עושים את המוות.. לא לסגור על תאורה מראש..הגן תמיד מבקש סכום גבוהה לתאורה ואם מחכים עם זה לשנייה האחרונה לפני החתונה הם תמיד מוכנים לרדת.. לסגור מראש שהם לא מקפלים את השולחנות לפני שכל האורחים הלכו!! זה מה שעולה לי בראש עכשיו..

מיכלכהן

New member
עם=אם..

למעלה