רוצה ציור לחדר אפשר שקל?
S Swanskee New member 22/7/07 #2 ... חשבתי שהעלת איזה פיס מחו"ל... לקח לי זמן לעכל חח החשבון מגניב... הייתי אומר אחד הקירות הכי יפים בארץ Keep it uppp
... חשבתי שהעלת איזה פיס מחו"ל... לקח לי זמן לעכל חח החשבון מגניב... הייתי אומר אחד הקירות הכי יפים בארץ Keep it uppp
S seil1 New member 23/7/07 #6 חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק המבין יבין כמו שאומרים...... אחלה קיר!
S skinheadil New member 24/7/07 #13 משומה זה נשמע לי טוב בראש... מקווה שתואהב... ו 420 הוא מלכת שווא... יש מצב שזה עודף שמש מהעבודה יום טוב ניגה
משומה זה נשמע לי טוב בראש... מקווה שתואהב... ו 420 הוא מלכת שווא... יש מצב שזה עודף שמש מהעבודה יום טוב ניגה
A acab123 New member 23/7/07 #10 איפו ו420... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב פשוט את הסגנון הכל כך מקורי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!1
B badmojo New member 24/7/07 #12 NICE תגיד לי, מה אם הסקיצה הפסיכית שראתי אצלך בסקצ'בוק? גם חשבון... רק פי 10 פסיכוטית יצא מתישהו לפועל? וכן אתה מכיר אותי, רק לא זוכר אותי (די הגיוני...)
NICE תגיד לי, מה אם הסקיצה הפסיכית שראתי אצלך בסקצ'בוק? גם חשבון... רק פי 10 פסיכוטית יצא מתישהו לפועל? וכן אתה מכיר אותי, רק לא זוכר אותי (די הגיוני...)