רוצה רק אור

מומי

New member
רוצה רק אור

מבעד למסך, מסך הערפל משחקים כאן חליפות האור והצל.... כשהאור שולט בנגוהות מאיר, הכל ברור - בולט והמסך בהיר. ואז העיניים מאירות והפנים שוחקות גם כן, ידידי - זה נהדר אינך חושב? אכן! ואז ידיד ורע טוב הכל פתוח לאהוב ואז הערפל נמוג.... ...כמה אתה ענוג... אבל זה לא תמיד ולפעמים אחרת, הייה ער לכך ידיד אין כוונה נסתרת. וכשהצל כאן משתלט והתמונה חיוורת, אני באפילה פוסע לאן - איני יודע..... ואת עינך איני רואה צוחקת או דומעת, רק לנחש יכול..... רוצה הכל לדעת. והמסך הזה ריאלי וערפל הוא וירטואלי כאן הוא נוצר בין שניים מפריד ומבודד. חושים קבלנו חמישה ועוד אחד אימצנו לנו והוא חשוב ידיד ורע אך לפעמים מתעתע. וכך אנחנו כאן ביחד האור וצל יוצרים, אז בוא ונתלכד ידיד ובכוחות משותפים הצל ביחד נמגר ואור וטוב כאן ישאר. ואז.. שמחה תשרה לא מעט גם לזוג וגם לפרט ושוב עיניים ניבטות טובות מראה ושוחקות. וזה עוד לא הכל ידיד נשאר הרבה עוד להגיד והיריעה קצרה כאן לי... ...והעיקר - אתה איתי. מבעד למסך, מסך הערפל משחקים כאן חליפות האור והצל....

פשוט מהמם ! :)

לא נותרו לי מילים... חשבת על הכל ברגש וביטאת במילים הנך עושה פלאים עם העט ! אני מאוד מתרשמת ונהנית תודה לך...

אנכי

New member
מחכה לך

ראית אותי באור הלבן, זרחתי, כי היית שם איתי. הרגע בו נעצרו המלים ומנגינת האמת החלה..... הרגע בו הרגשתי את קצות אצבעותיך מלטפות בזרימה שוטפת את גופי ורטט כיווץ את שרירי, המגע הזה שגורם להתמוגגות פנימית ונשאר עוד הרבה מעבר. רוחי המריאה לשחקים וחגה כציפור בעננים עננים של אושר ואמת שנשאוני לרקיע השביעי זרחתי כי היית שם איתי, וכשהלכת..... האור כבה, האור שהיה שם עוד מחכה לך.

אנכי2

New member
תודה

אני צריכה עזרה עם הגיה לפורוםץ זה כל פעם דורש ממני להכניס נתונים מחדש. אגב, תודה .....והתכוונת לאחל ברוכה הבאה.

למעלה