רוצה רק לפרוק

טלטול1441

New member
רוצה רק לפרוק

היי
שבועיים אני לוקחת גונל שעשה לי רע מאוד, הייתי עצובה מאוד, עצבנית ללא חשק.
כל יומיים אולטרסאונד ובדיקת דם. ביום ראשון זקיק 17 שנעלם אחרי יומיים ורק זקיקים קטנים.
הרופא אמר שמשהו בביוץ לא היה טוב החודש והוא לא ממליץ הזרעה. זאת פעם ראשונה שאני מזריקה לפני כן מעקב זקיקים ללא הורמונים
היו זקיקים יפים וגדולים. ההזרעה הראשונה נכשלה.
אני מרגישה אכזבה איומה שעברתי את כל מה שעברתי לחינם. לא יודעת איך להתקדם הלאה.והיום היה השיא חברה לעבודה בהריון ואני מפרגנת ושמחה מכל הלב אבל כשהיא התחילה לדבר על הבטן שלה הגדולה וכמה היא יצאה החוצה נשברתי ויצאתי החוצה באלגנטיות. היא כמובן לא שמה לב (וכן היא יודעת שאני בטיפולים).
אני לא יודעת איך להמשיך הלאה... אני ממש עצובה...

שבת שלום

Indie62

New member
:(

קרה משהו דומה לחברה שלי, אלא שהיא עברה IVF, ובסוף נאמר לה שבזקיק הבודד שנשאב לה שבכלל אל הייתה ביצית. הרגשה נוראית של בזבוז כוחות נפשיים על ריק.
הדבר המשמח אצלה, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שהוחלט שאין לה שום יתרון מנטילת הגונל ושעדיף לעבוד איתה על מחזור טבעי. זה אומר - בסבב הבא היא בכלל לא תיקח הורמונים. שזו גם חדשה טובה בדרכה...

אכזבה

מזדהה עם תחושת האכזבה והתסכול, אחרי כל ההזרקות כלום לא יוצא.. לצערי זה חלק מהתהליך- ניסוי וטעיה, וזה מתסכל שזה על הגוף שלנו אבל אין ברירה

&nbsp
יכולה לעודד שאצלי בפרוטוקול ראשון (ivf) היתה ביצית וחצי ולא היו הפריות, ואז שינו לי את הפרוטוקול והיו 8 ביציות ונקלטתי

&nbsp
אז צריך סבלנות ואמון ותקווה.. ואחרי סבב לא מוצלח לדאוג לפרגון ולפינוק שלך כדי לאסוף כוחות לסבב הבא.

anguly

New member
זה אכן מאכזב

כל הציפיות והתקוות מתרסקות בבת אחת

&nbsp
אבל צריך גם לקחת בחשבון שטיפול בהורמונים יש בו מרכיב של ניסוי וטעייה, ולכן לוקח זמן למצוא את האיזון הנכון.
מקווה שבפעם הבאה זה ילך יותר טוב.
&nbsp

למעלה