רוצה שהזמן יתקדם...

שיר2016

New member
רוצה שהזמן יתקדם...

שבוע 30+3 - פתאום ריבוי מי שפיר...
הרופאה שלחה אותי לעשות VERIFY, כי לסכן את ההריון עם מי שפיר אין סיכוי מבחינתי... אני יודעת שרוב הסיכויים שהכול בסדר ושזה כתוצאה מהסכרת הריון (תזונה בלבד- בניגוד לפעם שעברה שהייתי עם אינסולין) - אני כועסת על עצמי שהתחלתי לקבל בגדי תינוק מחברות, ולהסתכל על עגלות באינטרנט - כאילו שאני מקדימה את זמני וזה לא באמת הולך לקרות... אני מרגישה שאני על קצה הר וכול רגע יכולה ליפול.. איזה פחד!!!

שירהד1

Member
מנהל
מבינה את הרצון שהזמן יתקדם-

חוויתי את זה בהריון עם מעיין. האמת היא שמה שרציתי זה ללכת לישון ולקום לניתוח הקיסרי. זה מה שרציתי...
אני לא זוכרת האם כתבת לנו- האם עשית את שער הבדיקות- איך היו הסקירות? מעקב גדילה?
אני גם בעד לעשות את בדיקת הדם, ואפילו בשלב ממש מוקדם- מרגע שאפשרי. אני יודעת שהדעות על הבדיקה הזו חלוקות, אבל אני בכל מקרה בעד.

נא לא לכעוס על עצמך על כך שאת מסתכלת קדימה בכזו אופטימיות. זה רק מראה שאת בריאה נפשית. מה את מעדיפה? להיות כמוני ולתסרט לעצמך תסריטי אימה? תאמיני לי שממש לא כדאי, לא בריא נפשית ולא רצוי.
יחד עם זאת, אם את מרגישה שטיפה התקדמת מדי עם ההכנות- תלכי צעד אחורנית עם זה.
עדכני אותנו לאחר שיגיעו תוצאות הבדיקה.

מחזיקה אצבעות להמשך תקין
,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

רונית 294

New member
להמון חברות שלי היה ריבוי

מי שפיר. לי עצמי המים היו בגבול העליון בשבוע 30+ גם כן בהריון הקודם שהיה אחרי האובדן... מיותר לציין שכל הילדים נולדו בריאים לחלוטין (שלי ושל החברות). עשיתי בזמנו סקירה מכוונת למערכת הבליעה ועברו על הכל. למרות זאת אני בעד לבדוק כל מה שניתן מבלי לסכן את ההריון. עשיתי ניפט (של פנורמה, לא ווריפיי) גם הפעם וגם בהריון הקודם כבר בשבוע 12. אם יש לך סוכרת אז בכלל הגיוני שזה קשור. אין הבטחות בדברים האלה. תעשי את הבדיקות שאת יכולה ורוצה ותתפלי לטוב. בהצלחה!

למעלה