רוצה שוב למסור תוכנית אוכל

רוצה שוב למסור תוכנית אוכל

ואז אני הולכת לענייני ויש הרבה עניינים כאלה יש לי רשימה עם 16 סעיפים - עם פחות זה לא הולך בזמן האחרון תוכנית אוכל להיום בוקר 2 פרוסות לחם מקמח מלא וקמח שיפון מלא מרוחות בגבינה לבנה + יוגורט ביניים: 2 פירות צהרים: 4 קציצות דג קטנות מוכנות וסלט + כרוב מבושל ביניים: יוגורט ופרוסה עם חומוס ערב: 2 פרוסות עם פסטרמה + מיונז וסלט. אוהבת אותכם ותודה שאתם כאן אתמול הלך בדיוק לפי התוכנית ואני מתפללת להיות כנועה לתוכנית זו היום אפילו אם מנהל אותי שזה יותר מידי אוכל אני סומכת על אלוהים שזה יתאזן עם הזמן. רק להיום התוכנית הזו מתאימה לי אלוהים - אני מוסרת לך את חיי ואת רצונותיי וגם את רגשותיי הסוררים (הרגשות שלי תמיד סוררים...) מתפללת שרצונך הטוב ייעשה (אני מאמינה שהרצון של אלוהים תמיד טוב - גם אם זה קשה לי...) אמן אהבה

כמיהות כמיהות...

אכלתי כמה ביסים מגבינה מותכת ביס לא מרגישה שאני יכולה להמשיך בתוכנית אני עכשיו בקטע של הביניים אכלתי פרי אחד וביסים של הגבינת ביס ולא מרגישה שזה מספיק לי או שעוד פרי יעשה לי את זה... תמיד כשהבן שלי מבקש ממני חביתה - במיוחד חביתה עם גבינה צהובה זה מוציא אותי מאיזון תודה לאל שלא נפלתי בצורה כזו שאין ממנה חזרה... צריכה להחליט מה לעשות עכשיו ואיך להתמודד עם הכמיהה... אולי סנביץ מסוג מותר יהיה יותר מספק כרגע... פונה לאלוהים לבקשת עזרה ויושבת כאן בשקט בוטחת שהעזרה תגעי.... אוהבת אותכם מתפללת

לילה - אחרי נפילה...

איזה באסה... אוף שוב שיקרתי לעצמי ואמרתי שאני יכולה להחליף את ארוחת הערב שכל כך התאימה לי בעוף מבושל עם אורז לבן שוב שיקרתי לעצמי ואמרתי שאני יכולה לאכול אורז לבן בשפיות אבל אני לא יכולה אני יכולה לאכול אורז לבן רק עד שאני נחנקת ואז אני גם יכולה לאכול ממרח שוקולד בכפיות בלי לעשות חשבון וכאילו שאין מחר כי משהו כבר משובש לגמרי אבל למה? למה אחרי 11 שנים ועבודת תוכנית אני עדיין משקרת לעצמי את השקרים האלה.... אוף... מחר יום חדש ומחר אתחיל מחדש... (אין מה להגיד עכשיו אתחיל מחדש כי עוד מעט כבר הולכת לישון) אבל קודם הולכת לבלוג שלי לעשות חשבון נפש... אהבה

למעלה