רוצה שרק מספר חברים ייראו סטטוס שלי בפייסבוק

HollyGolightly

New member
רוצה שרק מספר חברים ייראו סטטוס שלי בפייסבוק

היי, עד היום לא היתה לי כל בעיה לפרסם סטטוס כך שחברים שאין לי עניין שיראו אותו, אכן לא יראו אותו.

לפני מספר דקות נתקלתי לראשונה בבעיה: כתבתי סטטוס והאפשרויות היחידות שלי לפרסומו הן: public/friends. האם מישהו/מישהי יודע/ת לאן נעלמה האפשרות לבחור אילו חברים לא ייראו את הסטטוס?

הדפדפן הוא כרום, אם זה משנה.

בתודה

shoosh2607

Member
מנהל
נשמע כמו תקלה

נסי בדפדפן אחר. אותה בעיה?
בנוסף, את יכולה להעלות צילום מסך של התופעה המוזרה הזו?

HollyGolightly

New member
בדיוק נכנסתי כדי לכתוב שהבעיה נפתרה וראיתי את ההודעה שלך

שוש, You have a way with social media. עד כדי כך שעצם הפנייה אליך גורמת לפרסום סטטוסים באופן הרצוי למפרסמת עוד לפני שענית! הבעייה נפתרה מייד לאחר ששלחתי את ההודעה אליה ענית כאן בפורום. למעשה נכנסתי כדי לכתוב שהבעייה נפתרה ואין צורך בתשובה, ואז ראיתי את תשובתך. כנראה היתה תקלה של כמה דקות שכל מה שנדרש לתיקונה היה פרסום הודעה בפורום פייסבוק ורשתות חברתיות...... נסתרות הן דרכי השוש.

shoosh2607

Member
מנהל
זה היה דרך האייפד

העליתי פוסט ופרסמתי לחברים.
רציתי לשנות לחברים של חברים והוא לא נתן לי את האופציה.
אז נכנסתי ל - custom והקלדתי friends of friends ואז הוא שינה

HollyGolightly

New member
תודה. אתמול כשהתקלה שהתחילה את השרשור הזה

קרתה, נכנסתי גם אני ל custom כדי לנסות להגדיר, אבל הוא לא איפשר. לכי תדעי.......

shoosh2607

Member
מנהל
רגע

היה לך custom? כתבת שהיה רק friends ו - public
נו, שוין, העיקר שהסתדר בסוף

HollyGolightly

New member
זה היה נסיון בחסכון

כן היה לי ה Custom רק שהוא לא פעל כמו שהוא אמור לפעול. שתי האופציות הפעילות היחידות היו אלה שציינתי. לא כתבתי את זה, כי התייאשתי מלנסות אותו. בכל מקרה, אין מנוס מלהודות: משהו מעניין עבר אתמול בערב ובלילה על בחורינו המצויינים בפייסבוק. (לפחות במה שקשור לשיתוף סטטוסים...)

HollyGolightly

New member
את צריכה לראות אותי מתפקעת מצחוק

אבל את לא יכולה. בכל מקרה, הודעה מס' לכי חפשי ת'חברים שלך לא פעלה (למרבה התדהמה, כן?). שיתוק מוזר אחז במערכת.

HollyGolightly

New member
אוי ויי............

התגובה אליה הגבת נכתבה כי אצלי במסך הופיע שאת בגוף ההודעה שלך תחת כותרת הפרצוף המתפע מצחוק כתבת "אופציה מס' 1466789" או מספר אחר כלשהו. לזה הגבתי. חשבתי שזה מה שחשבת שהופיע לי בפייסבוק כשניסיתי Custom, והגבתי ל*זה*. ורק אחרי ששלחתי את התשובה. יצאתי מתפוז וחזרתי ראיתי שלא כתבת כלום בגוף ההודעה..... אז לפני רגע היה באג בתפוז/אצלי/איפושהו. בלי שום קשר לפייסבוק. די כבר באגים!

shoosh2607

Member
מנהל
הודעות שיש רק אמוטיקון בכותרת

מופיעות לפעמים בתפוז תחת הודעה מס...
זה משהו שקשור ל - SEO.

HollyGolightly

New member
רק שזה לא הופיע במייל שקיבלתי

אני אף פעם לא נכנסת דרך המייל שמודיע לי שיש הודעות. אלא טורחת ונכנסת לתפוז ואז לפורום הרצוי, לשרשור הרצוי ולהודעה הרצויה. *אז* זה הופיע. ושוב: למרבה ההפתעה וכו' וכו'.

בכל מקרה, עכשיו זה כבר לא מופיע. מה שכמובן לא אומר שבפעם הבאה שאכנס..........

BobboVilla

New member
זה קורה כשנכנסים ישירות להודעה

אגב, גם החתימות הישנות מופיעות שם
.

HollyGolightly

New member
זה ידוע לי

בדיוק בגלל זה כתבתי בהודעה אליה הגבת: "אני אף פעם לא נכנסת דרך המייל שמודיע לי שיש הודעות. אלא טורחת ונכנסת לתפוז ואז לפורום הרצוי, לשרשור הרצוי ולהודעה הרצויה. *אז* זה הופיע. ושוב: למרבה ההפתעה וכו' וכו'."

כך שזה קרה כשבמייל קיבלתי הודעה על תגובה. לא רק שלא נכנסתי דרך המייל, אלא מחקתי אותו כי אני לא אוהבת מיילים מיותרים. נכנסתי לתפוז, לפורום, אז לשרשור, ואז להודעה של שוש, וזה היה *תוכן ההודעה*. פעם ראשונה שזה קרה לי.

למעלה