רוצה שתקראו את ה
: יהיה טוב..

קשכפית

New member
רוצה שתקראו את ה../images/Emo63.gif: יהיה טוב..

שמצאתי ממש במקרה בשיטוטי ברשת. כנסו לקישור.

זהר פלד

New member
עוד תיאור של הסמים מוחקים ת´בנאדם.

עוד בחורה שלא יודעת מתי להפסיק, ויותר חשוב, לא חושבת לפני שעושה. עוד אצבע מאשימה כלפי החברים, עוד שטות שמובילה ל "עישנת גראס - גמרת ת´חיים". בקיצור - ממש, אבל ממש לא אהבתי את זה. אנשים צריכים לקחת אחריות על עצמם, גם אם זה בכיתה ח´. בשביל שזה יקרה, הם צריכים לדעת מול מה הם עומדים. הסיפור הזה מוביל בדיוק לאותה מסקנה שהרשות מובילה אליה - שכל הסמים קשורים זה לזה, וברגע שניסית אחד, גלגלת כדור שלג שמעך לך את כל העתיד.

m i t s i

New member
כותבת הסיפור

הסיפור דמיוני שמעת פעם על משהו כזה? חו"מ הסיפור עשוי בהקצנה, לא הכל חייב להיות הגיוני ואני בכיתה י"א.. ראית יומן נעורים?? יש לך אולי גם ביקורת על מה שקורה שם?? יש מקרים ויש מקרים.. אני לא אומרת שכל אחד שמעשן גראס יגמור את החיים שלו ברחוב.. \זה ס י פ ו ר .......... כל כך קשה להבין?!?

זהר פלד

New member
יש לי ביקורת על הכתוב, ולא עליך.

אבל לעומת זאת, תראי מאיפה האנשים כאן באים: פורום סמים קלים. הסיפור שלך, גם אם הוא בא להביע דבר אחד, מביע גם מספר דברים אחרים (וזה, אגב, סימן לאומנות מוצלחת, לדעתי.) מן הסתם, אנחנו נתמקד בנקודה שקרובה לליבנו, הלוא היא הקשר בין גראס לבין סמים לא חוקיים אחרים (אין ממש קשר כזה, מלבד החוק.) ודוקא בגלל שבחרת את הסמים כאמצעי להדגשה, אנשים מפספסים את המסר שניסית להעביר. חוצמזה, האמונה בכך שיהיה טוב גרמה לי, באופן אישי, לנטוש מספר תוכניות התאבדות, ככה שגם אם משהו הוא קלישאה, הוא עדיין יכול להועיל. ולא, לא ראיתי "יומן נעורים". וזה שאת לא אומרת שכל אחד שמעשן יגמור ברחוב, זה אולי נכון, אבל מאיך שהסיפור שלך בנוי ניתן בהחלט להגיע למסקנה הזו - "אל תעשו כמוני, ואל תתפתו להאמין שיהיה טוב..."

tiger

New member
זה סיפור מצוץ מהאצבע שמבוסס על שקר

נדוש וישן שמנסה ליטעון שכל מי שמעשן גראס יגמור ברחוב עם מזרק ביד. חוץ מיזה שגם סיפור מצוץ מהאצבע צריך שתיהיה לו איזו שהיא אחיזה במציאות ברגע שהוא מנסה לדבר בגוף ראשון בזמן אמת.ביומן נעורים היה בסיס עובדתי ונסיבתי מוצק.הילד היה מכור להרואין וניסה לישדוד את אמא שלו.תמונה קיצונית אבל סיפור שקורה הרבה.כאן לעומת זאת העירבוביה וחוסר הידע חוגגים.עולם מוסגים מופרך שמנסה ליצור אמינות מיצד אחד ומדבר על נערה ילדה שחיה ברחוב מטריפ לטריפ (מכורה לLSD ?)ומסם לסם כאשר עובדתית התמונה של היתמכרות לסמים מהסוג שמוזכר בסיפור היא שונה לחלוטין. אין היתמכרות אחת דומה לשניה אבל המספרת כאן לא היתענינה באמינות אלה רק בסטיראוטיפ.לאכן אם מדובר בחומר הסתה אז זה חומר הסתה זול.אם מדובר בניסיון ספרותי אז יש כאן ניסיון לספר סיפור לא מבוסס ושהעובדות המתוארות בו בטעות יסודן.יומן נעורים היה סרט מצוין ביגלל שהוא אמין. אם בסיפור אחד כל כך קצר יש כל כך הרבה דברים שלא מיתחברים לכלום ושמבוססים רק על סטריאוטיפים ולא על שום דבר אמין ומבוסס אז סליחה באמת שאנחנו לא מיתיחסים לעבודה המצועצעת והמיתנשאת הזאת כאל משהוא אחר חוץ מעוד ניסיון ליגזור קופון של היתחסדות על הגב של הבעיה הכאובה הזו. עבודות כאלה רק גורמות ליותר נזק והפצה של דעות קדומות שמזיקות בסופו של דבר לכולם ולא תורמות דבר וחצי דבר לאף אחד חוץ מאשר אולי לילדה המוצלחת שתיגמור את השליש עם ציון שלא מגיע לה. T

sgn

New member
יופי של סיפור../images/Emo42.gif

MITSI קבלי חיזוק הסיפור ענק את לא חייבת לתת הסברים לאף אחד על הסיפור,הוא שלך וזה לא חשוב אם הוא אמיתי או לא העיקר שהסיפור מדבר בעד עצמו וגורם לאנשים לחוסר שקט ואולי להפעיל קצת את המחשבה. אשמח לקרוא עוד סיפורים שלך SGNבהצלחה||חיבוק

m i t s i

New member
וואללה תודה.. :)

>מיצי מסמיקה< :) תודה רבה.. אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא עוד סיפורים שלי: http://stage.co.il/Authors/6597 תהנה..

tiger

New member
מעניין שזה כתוב בגוף ראשון אבל..

אני בטוח שכתבה את זה ילדה טובה שלא מעשנת סיגריות בתור עבודת גמר כל שהיא בביצפר שזיכתה אותה בציון גבוה ואפילו פירסום זמני ברשת...אני מוכן לחתוך את הוורידים אם מי שכתבה את זה זו גם מי שעברה את זה(כאילו מימתי יש להומלסים חיבור לאינטרנט או שיש איזה דיל חדש שלא שמעתי עליו).עוד מיסמך אומלל שכל המורים נורא אהבו...נו מה חדש? "תעשני ג´וינט ותיגמרי זונה נרקומנית ברחוב"....בסססדר,מעניין כמה אנשים עוד באמת מקשיבים לקוו ההסברה הדפוק הזה. t

dod_basim

New member
טייגר, אך לא שמעת על הדיל!

לכל הומלס מגיע חיבור לאינטנט חינם...הבעיה היא שלרוב הגדול של ההומלסים אין מחשבים ככה סתם, ועוד פחות מיזה להומלסים שיש להם תקע חשמלי. בקיצור נפלנו על מקרה נדיר הומלס אינטרנט מחשב תקע חמשלי (באדיבות חברת החשמל) נרקומן נשמע לי ממש מבורק הקטע...נקווה שהיא קיבלה עליו 100...לפחות שיהיה לה ציון טוב לילדה בכיתה ח´ שאין לה מושג מהחיים. או כמו שטייגר ידידי אומר "בסססססססדר...."

tiger

New member
וואלה.יש לה אינטרנט ומחשב וטריפים

בכמויות והיא עוד בוכה השרטוחה. עוד בננה צפונית (לא במובן הגיזעני של המילה אלה יותר במובן הציורי)שלא יודעת כלום מהחיים שלה חוץ מלדקלם חומר הסתה לעוס. שלא לדבר על החורים בתסריט ושאין חיה כזאת ליהיות מכור לטריפים.החומר הזה פשוט לא ממכר באופן קיצוני עד כדי כך שגם מי שכבר רוצה בכוח להיתמכר אליו לא יכול כי ההשפעה נעלמת לחלוטין ומי שבאמת לקח פעם קרטון אחרי קרטון אחרי מייקרו יודע שבסוף גם הליקוויד לא יעשה כלום חוץ מכאב ראש מזעזע. ממש מיסמך שצריך ליגזור ולישמור רק כדי ללמד הלאה איך מנציחים את הבערות. איך קורה שיום אחד מנחים בתוכנית על סמים בספורט מסווגים גראס וחשיש תחת הכותרת "סמים נרקוטיים"...אין גבול לבורות והיא לא סתם מגיעה עד חלונות כל כך גבוהים.זה מתחיל בדיוק במקום שעבודות כאלה זוכות לקבל ציון 100 בימקום נחשל. T

m i t s i

New member
כותבת הסיפור

אמממ.. אוקיייי אולי אתם לא מכירים את האתר ששלחתי אלו את הקטע שלי.. זה אתר של יוצרים צעירים, ואני כתבתי מונולוג, מונולוג דמיוני.. אולי תבינו אחת ולתמיד שהמונולוג דמיוני?!?!??! אממ בכל אופן כתבתי עוד כל מיני סיפורים חוץ מהסיפור הזה חבל כל כך שלא הבנתם את המסר..

m i t s i

New member
כותבת הסיפור

קצת מצחיק אותי הסרט הזה שבנית לעצמך בראש... :) מצטערת לאכזב אותך שאני לא מה שחשבת שאני.. כן אני מעשנת, לא זאת לא עבודת גמר זה סתם משהו לעשות בשיעור הסטוריה משעמם, ששמעתי קלישאה מפגרת.. אממ חבל שלא הבנת את הפואנטה אתה מוזמן לקרוא את התגובה שכתבתי ל.. אממ לא זוכרת.. האחרונה... מצטערת שאני לא זוכרת אני טיפה סנילית. :))

ממש לא ברור לי למה לעזאזל

היא מאשימה אנשים אחרים בסוף הסיפור הנחמד שלה.... היא בעצם האשימה את כל האנשים שאמרו שיהיה טוב,כשהיא הלכה עצמאית לקנות סיגריות,והיא "חסכה" במיוחד כסף לקניית גראס,והיא שמחה לקחת את הכדור אקסטזי שנמרוד הנחמד הציע לה..אז למה לה להאשים אותנו,שלא אנחנו מכרנו לה,ולא אנחנו דירבנו אותה,ולא אנחנו אמרנו לה אם תקחי סמים יהיה טוב... למה לעזאזל מפילים עלינו אחריות שהיא לא שלנו ? איפה ההורים שלה?איפה החינוך שלה?איפה החברים שלה? אני בחיים שלי לא ראיתי ילד בן 11 או 15 שמעשן ואמרתי לו יהיה טוב,נהפוך הוא.... מכתבים כאלה צריך לשים בשירותים,את השימוש אתם כבר מכירים... דעתי שלי הפרטית...

m i t s i

New member
היי זאת כותבת הסיפור

טוב קודם כל מחמיא לי מאוד על כך שהסיפור שלי התליח לעורר אי אלו רגשות אצל אנשים אחרים גם אם אלו רגשות זלזול.. תראו, אני נערה צעירה בת 17 ןאני לא מתיימרת להיות בעלת כישרון כתיבה מדהים מבריק ויוצא דופן. אבל הקטע הוא שיש לכם בעיה מסויימת והיא שלא הבנתם את משמעות הסיפור בכלל... וזה דבר שאני כבר כותבת בפעם המאה למה שלא תלכו לקרוא את התגובות לסיפור שלי?? הסיפור שלי לא בא בקטע כזה שאל תעשנו סמים כי סמים זה חרא, אני לא מתיימרת להטיף מוסר או להיות יפת נפש, לצערי אתם פספסתם לגמרי את כוונת הסיפור שלי, אז אוקיי אולי לא העברתי את הנושא כראוי אך מטרת הסיפור שלי היא להראות בכלל עד כמה אמונת אנשים בקלישאה או אמרה מסויימת יכולה להשפיע על חיים של בנאדם כמו לדוגמא בסיפור שלי "יהיה טוב" מסופר בכלל על נערה שמאמינה אמונה עיוורת בכך שיהיה לה טוב בסופו של דבר והיא יכולה להאמין בכך אמונה עיוורת כמו לדוגמא האימרה הזאת של "חלומות מתגשמים" (יש את זה על כל מכונית שניה בת"א..) זאת אימרה של בולשיט.. כי חלומות לא יתגשמו אם לא תעשו דבר להגשימם.. על זה בכלל מדבר על הסיפור שלי, לא על סמים עצמם, הסמים היו סתם דוגמא קיצונית, ככה זה בד"כ בסיפורים וסרטים יש ה ק צ נ ו ת !!! חבל שהתרכזתם בסמים עצמם (חבל שזה כל מה שחיפשתם בסיפור שלי) ולא הסתכלתם בין השורות וניסיתם להבין את הסיפור... בכל אופן "הנערה הצפונית יפת הנפש" שעשיתם ממני (דבר שלדעתי מראה על בורות שאתם כבר קובעים בנאדם מסויים על פי משהו שהוא כתב) לא כל כך כזאת.. מצטערת לאכזב אותכם אבל הסיפור הזה לא הייתה עבודת הגשה לבי"ס הסיפור הזה לצערי בא מנסיון אישי, לא כולו אבל מה שלא חוויתי על בשרי נאלצתי לראות בנאדם שקרוב אליי חווה את זה.. ההשראה עצמה לא באה מהמקרה עצמו ההשראה באה ממשהו ששמעתי באיזה שיעור הסטוריה משעמם אבל הדוגמאות עצמם.. ובכן.. לא שזה מעניינכם.. ביי.. שיהיה לכם יום נעים.

ק ר ח

New member
כל הכבוד

בתור אחד שכותב שירי ראפ הילדה שכתבה ת´סיפור הצליחה לעורר מחלוקות בפורום וזה תמיד טוב כי "כשמדברים עליך,לטוב ולרע,זה אומר שאתה קיים" בקשר לספור עצמו הבנתי ת´רעיון ואהבתי אותו,זה לא קשור לסמים כמו שהכותבת אמרה אלא בגישה של הגיבורה בספור-"יהיה טוב",כמה ישראלי...

icy rain drop

New member
אוקיי תקשיבי לדבר אחד ותפנימי:

אני לא נציגת הפורום או דוברת הפורום ואף לא מנהלת או חברה קבועה. (טוב נו אולי קצת
) קחי בחשבון שזהו פורום סמים קלים בו תחום העניין ונושא השיחה המרכזי הוא, כמה מפתיע, סמים קלים. כשכזה סיפור מגיע לפורום שעוסק בסמים, אך טבעי שהם ישימו לב ישר לחורים באמינות הסיפור בכל הנוגע ל... כמה מפתיע, סמים, פשוט כי אין זה פורום העוסק באמנות הכתיבה אלא רק באמנות ה... סאטלה
אז אל תקחי ל
, ותגובות בונות על איכות הסיפור כמכלול (ולא כקמפיין של אל סם
) תוכלי לקבל בפורומים האחרים של תפוז העוסקים בכך ואף בבמה חדשה האתר המיועד לכך מלכתחילה. כל אתר והתחום שלו. קאפיש? אפילו אני השארתי תגובה
להת´

למעלה