רוצה תמלוגים מפיליפס! חצילים.
על מנת להראות את הוורסטיליות של התנור הפועל על עקרון אוויר חם מעלה תמונה של חצילים
שקליתי בו כדי להכין סלט חצילים.
זמן ההכנה כ 10-15 דקות, פחות מהזמן הדרוש לחימום תנור לטמפ' עבודה.
טעם של חצילים על האש אומנם לא יהיה להם אבל ממילא אני משתמש בכיריים חשמליים
כך שבכל מקרה לא הייתי מגיע לטעם הזה ואל תדברו איתי על ברנר.
החצילים שבתמונה הם אומנם זן תאילנדי אבל זה עבד טוב באותה מידה על חצילים מהזן המוכר בישראל.
למעשה לא הייתי טורח להעלות את הפוסט הזה עבור המכשיר, המטרה האמיתית היא
להעלות את נושא החצילים תאילנדים.
מדי פעם אני רואה בתפריטי מסעדות או בכתבות עליהן את המונח "חציל תאילנדי" ואני תוהה
למה התכוון המשורר.
בסיור בשוק אני סופר בקלות 12 סוגי חצילים שנבדלים זה מזה בצבע, בצורה וכמובן בטעם.
מבחינת צבע, קיים לבן, ירוק, צהוב, כתום והסגול המוכר.
בצורות יש דמוי אפונה ירוקה, קישוא, דלעת, כדור פינג פונג ושוב המוכר.
מנעד הטעמים נע בין מר רצח שנפלא בתבשילים מסויימים, זה ההוא דמוי אפונה ירוקה
ועד נוטה למתקתקות כמעט, מאוד עדין, זה שבתמונה.
אז מה זה חציל תאילנדי בתפריטים?
*אלו שבתמונה ירוקים במקור, הצבע הנוכחי לאחר קליה.
על מנת להראות את הוורסטיליות של התנור הפועל על עקרון אוויר חם מעלה תמונה של חצילים
שקליתי בו כדי להכין סלט חצילים.
זמן ההכנה כ 10-15 דקות, פחות מהזמן הדרוש לחימום תנור לטמפ' עבודה.
טעם של חצילים על האש אומנם לא יהיה להם אבל ממילא אני משתמש בכיריים חשמליים
כך שבכל מקרה לא הייתי מגיע לטעם הזה ואל תדברו איתי על ברנר.
החצילים שבתמונה הם אומנם זן תאילנדי אבל זה עבד טוב באותה מידה על חצילים מהזן המוכר בישראל.
למעשה לא הייתי טורח להעלות את הפוסט הזה עבור המכשיר, המטרה האמיתית היא
להעלות את נושא החצילים תאילנדים.
מדי פעם אני רואה בתפריטי מסעדות או בכתבות עליהן את המונח "חציל תאילנדי" ואני תוהה
למה התכוון המשורר.
בסיור בשוק אני סופר בקלות 12 סוגי חצילים שנבדלים זה מזה בצבע, בצורה וכמובן בטעם.
מבחינת צבע, קיים לבן, ירוק, צהוב, כתום והסגול המוכר.
בצורות יש דמוי אפונה ירוקה, קישוא, דלעת, כדור פינג פונג ושוב המוכר.
מנעד הטעמים נע בין מר רצח שנפלא בתבשילים מסויימים, זה ההוא דמוי אפונה ירוקה
ועד נוטה למתקתקות כמעט, מאוד עדין, זה שבתמונה.
אז מה זה חציל תאילנדי בתפריטים?
*אלו שבתמונה ירוקים במקור, הצבע הנוכחי לאחר קליה.