רוצה
על נגן...

רוצה ../images/Emo91.gif על נגן...

פרטים: נפח: 512 MG זיכרון: תסבירו לי מה ההבדל בין פלאש ל...שני...תודה! חיבור:לאמשנה העיקר שיהיה אם אפשר,עדיף שיהיה נטען ע"י המחשב ולא סוללות...אבל אם לא,אז לא! מחיר: 300-600 (אפשר קצת יותר) לא משהו זבלה! תודה מראש, שקד

=)

נגן פלאש טוב יותר במקרה של הליכות,ריצות ועשיית ספורט...הוא לא נפגע מהר כמו דיסק קשיח שזה השני שהתכוונת אליו.. אני לא חושבת שמייצרים נגני דיסק קשיח עם כזה נפח קטן. יותר מזה אני לא יודעת. אני ממליצה על הנגן של סאנדיסק, אמנם ביקשת לא על סוללות אבל נגני פלאש לרוב עובדים על סוללות AA רגילות או AAA. איכותו היא בסדר...לא הכי טובה שיש אבל עדיין בסדר. יש בו רדיו וטייפ מנהלים ואני לא יודעת מה איתך אבל ראיתי אותו במציאות והעיצוב שלו פשוט מהמם. הוא גם בטווח המחירים שביקשת.. תוכלי לראות ולקרוא מפרט בקישור הזה . מקווה שעזרתי =)

יאיר B

New member
סאנדיסק (הרגיל או סאנסא).

* נפח: 512MB * זיכרון: פלאש. השני נקרא דיסקשיח הוא לא רלוונטי לקיבולת שאת רוצה (מדובר על גיגה-בית). * חיבור: ?! לכל נגן יש חיבור למחשב (בדרך כלל לטובים שבהם יש חיבור באמצעות כבל). * הסאנדיסקים לא נטענים, עובדים על סוללה AAA1.5V, אבל אפשר גם להשתמש בסוללות נטענות (בעצם עדיף כי זה יוצא יותר זול בסופו של דבר). * מחיר: אפשר לראות בזאפ. הנגן הזה הוא לא נגן מצטיין במיוחד, אבל בסכום ובקיבולת שאת רוצה - הוא האפשרות הנורמאלית היחידה (אם יש אפשרות להשקעה גדולה יותר - עדיף). קראי בנוסף את השורה האדומה בראש הפורום.

המחיר הכי זו שלו זה 450...=/

והוא צודק 700 שקל את יכולה לקנות אייריבר 512MB שהיא חברה הרבה יותר טובה באחריות!

למעלה