רוצה...........

חן (*_*)

New member
רוצה...........

רוצה צללי אור נרות בחדר אפלולי ניחוח של וורדים העולה באפי קולו הלוחש אהבה של אהובי בואי אלי...... ושם לאור נרות מבושמים ברוך,ובלהט, נתנה אהבים, אוהבים, בחדרי חדרים....... אהובי ואני....

danistar

New member
איך אמרו הגשש ??

הוא רוצה .. גם אני רוצה אבל זה לא יוצא
יפיפה חן !!

Mוניk

New member
חן (*_*) מאמיייייי מקסים ומרגש../images/Emo23.gif

מי ישמע בלילה רחש לחש ובעורפי אז יגע מי יקיץ לא פעם ורעד יחלוף בו מי לצידי ירגע מי יתעצב ויתאהב בי כמו חייו בכפי רק אתה אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט כמו נשיקה מי אם לא אתה מי ילך בחושך על חבל מתוח כמו לוליין בזירה מי פשוט יהיה לי כמו לחם או מים חום של מעיל בקרה מי יאבק ויתחזק בי כמו חייו בכפי רק אתה אין לי אחר... הנה סופה מתקרבת בהמון - איפה אני ומה כבר יכול להיות לי קרוב כמו רצוני רק אתה אין לי אחר... (ריטה) מוניק

Mוניk

New member
לזה התכוונת (פוליקר רוצה) קקטוסססס

אני רוצה גם יהודה פוליקר גם אני רוצה לצאת לשתות לרקוד לבגוד לשדוד גם אני רוצה לחטוף לאכול לטרוף לזלול להקיא את הכל לרמוס את כל מי שעומד בדרכי לעמוד על שלי בלי ליפול גם אני רוצה אקדח קטן שפותח דלתות וסוגר עניין אני רוצה לשלם במזומן מתחת לשולחן לאיזה עבד נאמן פודלמן גם אני רוצה לשלוף מהשרוול לצחוק בביטול ולהגיד בזלזול קניתי מכרתי סגרתי כוונתי יריתי פגעתי בול גם אני רוצה להיות בן של מי שרימה והונה וקיבל חנינה בן של אבא יסדר לי חיים קלים בצבא אבא ישלם ויבטל את התלונה גם אני רוצה להשתעמם להתרגש להתחתן להתרגש להשכיב להשתמש לזרוק ולהתכחש, לגמור מהר לרוץ לספר גם אני שייכתבו עלי בספורט ברכילות בחדשות שיפיצו שמועות שמות שקרים סקנדלים ובושות גם אני רוצה לכתוב רומן אוטוביוגרפי חינוכי וחושפני לחפש אותי ולמצוא את עצמי, להגיד אני זה אני זה אני אני רוצה הכי גדול הכי מהר הכי יפה אני רוצה הכל הכי טוב הכי הרבה אני רואה את זה מולי צבעוני טבעי על המסך שלי אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם אני רוצה גם אני רוצה גם גם אני רוצה לקנות לי קבוצת כדורגל או כדורסל אני רוצה על הקיר תמונה של מונה ליזה אורגינל אני רוצה להיות ידיד בין ידידי המוזיאון גם אני רוצה סלון עם חלון, המגדל שמשקיף לים התיכון גם אני רוצה חבר בכנסת ובמס ההכנסה גם אני רוצה להריץ ולהקפיץ להפיל את הבורסה גם אני רוצה שומר ראש נהג צמוד ולימוזינה גדולה גם אני רוצה מקום בהנהלה של מפלגה, שתיקח אותי אצלה אני רוצה הכי גדול הכי מהר הכי יפה אני רוצה הכל הכי טוב הכי הרבה אני רואה את זה מולי צבעוני טבעי על המסך שלי אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם אני רוצה גם אני רוצה גם גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה וזה לאאאאאאאאאאאאאא..........יוצא מוניק

Mוניk

New member
היא הייתה רוצה להיות נערת רוק../images/Emo79.gif

שליחת ד"ש עם שיר נערת הרוק ריקי גל זה יכול להיות גם סרט קולנוע נערה רזה שיער ארוך חזה כבד (או רק פטמות בולטות מאוד) ואף אדום מקור (או קוקאין) עם להקת הרוק, ברחוב ליד הפארק חורף עוד מעט כשהם מנגנים, היא לא אוספת כסף היא יושבת קצת רחוק מהם על מן קופסא שחורה (או שהיא קמה לה פתאום ויושבת פתאום על אבן חדה מחוץ למעגל) עיניה ריקות או עצובות היא בכלל לא אוהבת מישהו מהם. היא שוכבת רק עם המתופף (או עם כולם, או עם אף אחד לא, או לפעמים עם מי שנשאר איתה, לבד, במקרה) הם לא רוצים ממנה כלום, או לא יותר ממה שהיא נותנת. גם עיניה ריקות מטופשות. היא מחכה למישהו אחר התגלגלה איתו עד רומא בחזרה נסעה לבד (או נסחבה איתו, או נסחבה עם מישהו אחר) וכשנסעו דיבר איתה על זו שעזבה אותו שהוא אוהב אותה עדיין, בת זונה (או שידבר איתה על תכנית הנישואין שלו, על כסף ועל נדודים קבועים). עיניה ריקות, מטומטמות, קרות אולי בכלל היא מפגרת ובימים קרים מאוד הם נכנסים לאיזו אכסניה זולה ומדברים הרבה על קוקאין ולפעמים בקור על בירה לא קרה חולמים על נסיעה להודו באוטובוס צפוף דרך איסטנבול וקאבול חם שם וזול שם אפשר להביא ולמכור גם קצת כאן. הם לא רוצים להפיק תקליט ולא אכפת להם כמעט משום דבר היא מזדיינת בקלות (או כמעט לא זזה כמעט כל הדפיקה או מסייעת בתנועה קלה על הישבן שלה לאקט החדירה וקופאת או משתוללת) היא לא מוצצת או היא כן מוצצת או היא לא גומרת או היא כן גומרת או היא לא מדברת היא לא נותנת לא מזדיינת לא או כן מאוננת אולי רק מבשלת להם אולי רק מתבוננת בהם בשקט בשקט בעוד הם מעשנים מריחואנה ושותקים היא היתה רוצה להיות נערת רוק אבל אין דבר כזה מוניק

טאKילה

New member
היתי רוצה...../images/Emo142.gif../images/Emo48.gif

היתי רוצה איתך לילה בחורף,,מושלג ואש תשוקה בוערת היתי רוצה איתך לבד רק אתה ואני לאור נר ססגווני וניחוח קטורת.. היתי רוצה,, להרגיש את גופך הלוהט,, ללטף שקע וגיא.. היתי רוצה,, להתפתל בתאווה אלוהית,, ללקק מעורך צוף של תשוקה,, היתי רוצה,, להרגיש את הרוגע,, כשראשי מונח על כתפך.. היתי רוצה,, להישאר איתך להיות לך..אהבה.

Crossface

New member
אני רוצה

I wanna holiday I wanna get away I wanna car I wanna be a big star I want my name written up in lights Like a flame till the midnight burning bright I want some love, some peace of mind I'm out tonight, and these things I am gonna find I won't be back till got 'em in my bag Coz I want 'em, it's sad, but I want 'em real bad A big fat car, to take me far A very large mansion with rooms for expansion Not small things, just tall things Forgive me if I'm rude or crude It's just my attitude I wanna a lover like no other could ever know I wanna live in a world that's together so What must I say, aye what must I do Listen to myself if my dreams are gonna come true I wannit like butter wants to be with a knife I wannit like a ghost wants to get a life I want it from my head down to my tip toe I want it from my mind to the bottom of my very soul I want it like a tear from an eye wants to cry I want it like a bird, wing wants to fly I want it real bad Like something I ain't never had I told you that I want it Tonight I'm out to get it I'm on the move just to prove that I ain't just said it I'm like a thief in search of gold I'm like satan in search of another soul I see the things that I want but can never have I want 'em now Gun me down if U think I'm bad I'm in full attack I ain't holding back I got a scheme for my dream I know where it's at

רוצה..

רוצה במגע רוצה אהבה רוצה את קמטי הצחוק בחזרה רוצה להביט בעינייך בעוד שפתינו נושקות מתמזגות.. אתמול היית לי עוד היום כבר משהו אחר רוצה את האתמול חזרה ענפי שבורים נשמתי מתפזרת ברוח ואני רוצה אותך.. רוצה להדביק את הכל בחזרה רוצה..רוצה..רוצה..

למעלה