רוצה

בדדי

New member
רוצה

לבקש סליחה מעצמי שאין לי ממש את הכוח שאני יותר מידי בקלות נופלת ולבקש סליחה על כך שאני רוצה להאמין שאני אתגבר לבד וויתרתי על השתייה עכשיו נלחמת מול הכדורים מקווה שאחרי אתמול אחרי כמות גדולה מידי של כאב והיום שלא יכולתי ללכת לעבודה הראש יחזור קצת למקום סליחה מעצמי שאני ממשיכה לאכזב אותי סליחה ממי שהולך שם לצידי ומתאכזב יחד איתי

ארטור

New member
התמכרות זה מחלה......

היית מבקשת סליחה עם היתה לחץ דם או מחלת לב? מה שאני רואה גם פה שאנחנו מאוד קשה עם עצמנו. אולי תתני לעצמך המון כבוד שיש לך את הנכונות והאנווה לכתוב דברים כל כך יפה מהלב.....אני מקנה.....

שיאור

New member
בדדי נשמה

אני כל כך מבינה על מה את מדברת. הייתי רוצה להיות את לרגע ולהגיד לך אני סולחת (ולא משנה אם אין על מה), אני מבינה, אני מחבקת, אני אוהבת, ואת לא מאכזבת. להיפך, אני גאה בך על האומץ להתמודד עם הכאב. רק לא לבד. אל תנסי להתגבר לבד. תני לנו (לי) להיות שם לצידך ולתת לך כוח. כשאני כותבת לך את השורות האלה אני מדברת גם אל עצמי. אני רואה גם את עצמי,ואיך אני לא רק שלא סולחת לעצמי על הרבה דברים, אני גם מענישה את עצמי ופוגעת בעצמי. אוי, ההרס העצמי הזה , כמה כוח אנחנו צריכים כדי להזיז אותו הצידה, ולתת לאהבה את המקום שלו. ואת זה אנחנו יכולים לעשות רק ביחד. ביחד אנחנו כוח, ואנחנו יכולים עליו. רק ככה נוכל להתגבר על ההרס הזה, שבא לנו בכל מיני צורות. שתיה,כדורים,אוכל,סמים.... תודה לך ששיתפת , ושיקפת לי ככה את עצמי. בדרך כלל אני לא רוצה ולא מנסה אפילו לעצור לרגע ולבדוק למה אני כל פעם נופלת מחדש וחוזרת להשתמש. תמיד אני אומרת שאני בורחת. בורחת, אבל ממה ??? והנה קצת תקווה ליום חדש. אתמול באו חברים (אחותי עם תגבורת של חברים מהאנ.איי) לבקר, כי אני לקבוצות כבר הרבה זמן לא הולכת, מתביישת בעצמי, ונתנו לי כוח להחליט שזהו, אני לוקחת את עצמי בידיים ויוצאת מהחור השחור הזה של היאוש, להחליט שזהו, אני צריכה לבחור, או חיים או מוות. הילדים שלי היו בבית ושמעו אותנו מדברים (הם כבר גדולים ומבינים...) והם גם נתנו לי כוח. אם לא בשביל עצמי אז בשבילם. אז עם כל הפחד, ואני ממש פןחדת אני חייבת לעשות את הצעד הזה. להתגבר על הפחד הכאב האשמה הבושה ולתת לעצמי עוד הזדמנות...לחיות. מתפללת לאלוהים שיעזור לי ולכל מכור שעוד סובל,ויתן לנו כוח. שולחת לך חיבוק גדול ואהבה.

RIKIA91

New member
חיבוק

מתוקתי הצלחת לרגש אותי באמיתות הכתיבה . הבנתי שלכל אחד יש שק די גדול בגב שאותו אנו נושאים לפעמים מניחים לפעמים ממשיכים אך תמיד סוחבים. מה שניתן להבין הוא כי יש פעמים שהוא רק ישנו וממש לא כבד לנשיאה ושם הסליחה והחמלה . ונכון שבפנים עמוק כולנו מחמירים כל אחד בדרכו אך מותר להישבר מותר להתחיל מהתחלה כל פעם מחדש. ויש ליזכור שאולי הפעם נצליח יותר ,ואולי ניסלח לנו כי השדים שלנו ברובם יודעים לעשות מלאכת מחשבת וליצוק עמודי בטון מה שמקשה על החדירה . אז עם הרבה שמחה חיוך ואהבה כולנו ניסלח מחזקת אותך יקירה רק על תפגעי בעצמיך את יכולה להבריק ולהצליח כמו מטאור שתהיה לך שנת 2004 מלאה בתבונה ,באהבה,בחיבוקים,והעיקר בקבלה .

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני סלחתי - ואת? ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני סלחתי - וכלל לא היה לי על מה... על מה את מבקשת סליחה? על האומץ? על הרוח האיתנה? על היכולת לבוא ולומר? על מה את מכה על חטא??? על שלקחת משענת ? כי את האחרות לקחו לך? על מה?????? אני סלחתי עוד לפני שביקשת... ואת?

בדדי

New member
רוצה כל כך ולא יודעת איך

רוצה לסלוח לעצמי וקשה לי קשה לי כי המילה חולשה לא נכללת במילון ההשרדות שקבלתי ובכי זה ממש לא במקום ואת אף אחד לא ממש מעניין אז תפסיקי לקטר... ופתאום עכשו כשהכל נופל ונעלם שהכל מתפורר בין אצבעותי וחית ההשרדות שבי נחלשה ואני נשארת חשופה קשה לי לסלוח... קשה לי לסלוח לחלק הזה שבי.. אני יודעת שזה מטורף אבל זה כל כך עמוק בפנים.. ואני רוצה ללמוד לסלוח לעצמי על ימים שאני הורסת את עצמי ,לאט לאט ובטוח לא יודעת היכן אני מתחילה והיכן אתה אני יודעת שאתה לא נגמר ואתה גומר אותי לאט לאט "והיום אחרי כל כך הרבה זמן שלא הרגשתי כך הייתי מסוממת כולי לא זוכרת מה דברתי אתמול איך הגעתי למיטה איך הבוקר קמתי מהמיטה בכוחותיי האחרונים בלי אוויר לנשימה כשראיתי את השעה הבנתי שאני באיחור שיא שאת הקולגה שלי השארתי לחכות ברחוב שיש 5 שיחות שלא נענו על הצג כי היא חפשה אותי הלכתי לעבודה ותוך חצי שעה הייתי בבית... ועכשיו קלטתי עם בעיטה בבטן אני לא זוכרת מה לבשתי לא זוכרת איך נראתי אם עצרתי רגע מול המראה מה אמרתי לאנשים שפגשתי דברתי לעניין? לעולם זה לא קרה שאני אגיע כך לעבודה תמיד ידעתי לשמור כל כך כן אתה מתחיל בהחלט לנצח במשחק פעם אחת איבדתי את החברים היום אני עלולה להפסיד את מקום עבודתי ובהמשך גם אותי... אז כמו שכבר כתבתי לך: למדתי לצעוק למדתי לדבר וכלום לא עוזררררררררררררררררררר! על זה אני רוצה לסלוח.......לי! מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

מקבלים...

וזה הכי קשה.. מקבלים את העובדה שמותר לכעוס - וכועסים. מקבלים - לא מתנגדים והולכים עם הכעס לאן שהוא מוביל ...הוא קיים.. מקבלים שיש ימים שהבוקר לא מגיע והלילה נמשך ונמשך... מקבלים שקרן שמש לפעמים - אינה אור - אלא מקור צריבה בעיניים ...רק היום... מקבלים שישנם דברים הכתובים כה עמוק בנשמה - שלא ניתן למחוק אותם - גם לא הזמן... הם ישארו שם...ואנחנו נקבל אותם כמות שהם...ונמשיך לבנות מעליהם... מקבלים את העובדה כי האנשים סביב יכולים להרוג במילה... וכשאתה שותת דם - הם לא רואים את האדום.. מקבלים. מקבלים את הצער שבלקיחת המשענת - כי אנו זקוקים לה כעת עכשיו... ויודעים במעמקי הנשמה - כי מחר לא נזדקק לה ... ומקבלים חיבוק גדול באהבה גדולה מאנשים שיודעים שכך אני כי אני כך - וממשיכים לאהוב אותי - לא בגלל אלא למרות...

למעלה