רוצות הצעה מעולה לקינוח בלי עבודה?

יעלי2

New member
רוצות הצעה מעולה לקינוח בלי עבודה?

אז ככה. בשבת התארחנו ולקינוח הוגש מעין סופלה קנוימעולה של עלית. מסתבר שהם מוכרים 6 יחידות של עוגות בגודל סופלה (אישיות) בחבילה. מדובר על עוגות השוקולד הבוציות מבפנים. למי שחולה על שוקולד זה חייב להיות בבית דרך קבע למקרה שבאים אורחים. מכניסם למיקרו לכ 10-15 שניות ומקבלים מנה אישית אדירה. לידה הוסיפו לנו גלידה וניל איכותית ואני נפלתי לרצפה. לא היה טעם לוואי שמאפיין את עוגות הבית של עלית (שבגללן אני מכינה ולא קונה), אבל זה ממש אופרה אחרת. לא יודעת מחיר ולא שם מדויק אבל אני יכולה לחפש. בכל מקרה של של עלית.

רחלילי

New member
אני רק שומעת וכבר משמינה יותר

אגב ניסית את העוגות הקטנות העגולות האישיות של לחם ארז? יציקת בטון של שוקולד בבטן!

קינוחים מהירים

ביום שישי האחרון אמא של גיא שולפת מהמקרר ברוב הוד והדר פודינג שוקולד בקערה ענקית עם המון פרורי אגוזים ושאר קישוטים עליו. כולנו מאד מתלהבים (כי אמא שלו היא בשלנית מדופלמת) והילדים פורצים בסיפוריי פודינג חורפיים ואיך היא היתה מכינה להם פודינג חם בחורף. בקיצור- טועמים מתעניים במתכון ומאד מתלהבים. רק מה- הילדים טוענים שזה לא כמו פעם. לאחר אינספור ניחושים, תחנונים ואיומיים מה מסתבר- מדובר במעדן "תענוג" של שטראוס (הייו שם 5 גביעים), מדולל בחלב!! פשוט מוגש בקערה יפה ועם שיברי אגוזים למען הרושם!! היינו ממש בהלם
מסתבר שזה מהמתכון של אודטה דנין מהשבוע שעבר. ממש קטעים.

וזה נקרא ....

זה נקרא "שוקולטה".....ועלה קופסה של 6 יחידות 20.90 ש"ח. זה באמת טעים וללא טעם לוואי כאילו הוכן בבית...
כדאי באמת שיהיה בכל בית.....

יעלי2

New member
לבנות ולאתי@, לגבי השוקולטה

המחיר שאני מצאתי הוא כ 19 ש"ח בג´מבו וברשתות יש מחירים קצת פחות או יותר יקרים. 1/2 קילו גלידה בגלידריה עולה יותר, אז אני ממליצה על זה גם לא מאוד יקר גם חוסך עבודה וגם טטטטעעעעייייםםםם. לגבי יום הנישואין: בארוחת הצהרים אצל הורי בשבת, איחלנו להם כולם יום נישואין שמח קבל עם ועידה. בסוף השבוע ניסע איתם לאילת (הם, אחיו וחברתו ועמית ואני). מתוכנן סוף שבוע של שחיתות ומזמן לא היינו בחופש. לגבי המתנה אנחנו נממן חלק מהאירוח שלהם באילת ובטוח נביא להם מתנה זוגית בגמר שיפוץ האמבטיה. בסוף לא שלחנו זר או קנינו עוגה. זה היה בסמיכות גדולה מידי לאותן מתנות שניתנו ביום ההולדת של אימו.

הנה קינוח מטורף אבל אדיר!!!111

לוקחים שוקולד למריחה נוטלה מחממים 20 שניות במיקרו שלוש כפות של גרנד מרניה מערבבים בשוקולד 3 שמנת מתוקה - להקציף לקפל את הנוטלה לתוך השמנת ולהקפיא בתבנית מאורכת בשביל הפלצנות: לקנות 3 מעדן הגולן של שטראוס בטעם וניל, לשקשק היטב להניח פרוסה מפרפה השוקולד הקפוא, לפזר רוטב וניל (יעניי
) שני עלים של נענע לקישוט עם פרי יער במרכז והפלצנות חוגגת בטעמי גן עדן ומינימום עבודה..

אמיקה

New member
הי - יש לי גם אחד פלצן...

3 דקות בול. 3 שמנת מתוקה + 1 פריגת קפוא מנגו + חתיכות קטנות שלמנגו. מערבבים (לא מקציפים ת´שמנת) מקפיאים. הופכים. פורסים ו...ואלה: פרפה מנגו
אפשרויות גיוון : במקום מנגו : פריגת לימון + גררת קליפת לימון, ועלה נענע/מנטה לפלצנות כנ"ל עם כל טעם אחר שמצאתם. יוצא ענק !!

עוגה ב10 דקות

את זה עשו לי פעם ליום הולדת (חברים באונ´) וזה יפה נורא, תלוי ברמת הכישרון של המכין. עיגולים על עוגת ספוג מוכנים מהסופר+ משהו להרטיב (מיץ תפוזים, ליקר וכו´) אינסטנט פודינג וניל + מה שצריך בכדי להכין פודינג קישוטים כמו עדשים, סיכריות של עוגה וכו´. אז יש בסיס מס´ 1 מרטיבים בכף או שתיים. על זה שיכבה של פודינג. ואז בסיס מס´ 2 גם מורטב קלות ועוד פודינג ואז מקשטים יפה למעלה. זהו.

הנה עוד פצצה מהמוכנים

מחפשים ואזה בבית מהסוג הגדול והשקוף או גביע על רגל....... קונים ביסקוטים, שמנת מתוקה - הרבה, שוקולד מריר, ליפתן פירות, בננות שמושרות מראש בליקר, צימוקים, אגוזים, ועוד כל מה שעולה על דעתם שהוא גם יפה וגם טעים מרפדים בבישקוטים, מתחילים "להרביץ" שורות של כל הדברים לבד מהשוקולד המריר, סוגרים את הכבודה עם שמנת מתוקה מוקצפתת ומוזלפת בחן ומגררים מלמעלה שוקולד מריר גם יפה גם טעים וגם "מרזה"

למעלה