רוצות כרטיס לסרט "לא דופקות חשבון"?

paloma blanca

New member
../images/Emo12.gif

תלוי מה זה נועז
בשבילי לרוץ ערומה לתוך הים בשעת לילה נחשב נועז . יש כאלו שבשבילם זה פפפפחחחח מה הסיפור

רוצות כרטיס לסרט "לא דופקות חשבון"?

לקראת צאת הסרט "לא דופקות חשבון" בכיכובן של דיאן קיטון וקייטי הולמס, אנחנו מזמינים אתכן להשתתף בתחרות ולזכות בכרטיס לסרט! ספרו לנו בשרשור זה על מקרה בו התפתתן לעשות מעשה נועז במיוחד. 20 הגולשות שיספרו את הסיפור המקורי והמעניין ביותר בעינינו ייזכו בכרטיס זוגי פתוח לסרט. שימו
: במקביל להעלאת הסיפור לפורום עליכן לשלוח מסר עם שמכן המלא + כתובת למשלוח דואר לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע", אחרת לא תוכלו לזכות. אז... כמה נועזות הייתן? לתקנון התחרות

לנושנוש

New member
לירקוד חופשי...

במסיבת רגאיי כמו ששחורים יודעים. לפני עשר שנים ביקרתי במועדון "סווטו" וחשבתי לעצמי: "אני לא אדע לזוז ככה, הרי בקושי רוקדת סתם מוזיקה..." לשיר בקול בשביל פתיחת מעגל מקודש (סוג של תקס) בלי להתבייש. שנים חשבתי שאני לא יכולה לשיר יפה כי ניפו אותי מלהקת בית ספר
להכנס בערום לחוף נודיסטים בפסטיבל כלשהו ולא בלילה, חחחח. תבחרי בבקשה. חיבוק

daimond1

New member
איך התחלתי עם החבר שלי...

זה היה בסוף שנת לימודים באוניברסיטה. הייתי במסיבה עם חברות. הן הלכו לראות הופעה ואני ישבתי במאהל שהוקם. לידי התיישבה קבוצה אנשים. אחד מהם מצא חן בעיני והחלפנו מבטים. לאט לאט הוא עבר לשבת קרוב אלי, ואני התחלתי איתו בשיחה. ככה העברנו מספר שעות, שבסופן הצעתי להחליף טלפונים. בהתחלה לא האמנתי איך ביקשתי את הטלפון שלו, כי אני בחורה מאוד ביישנית (אבל זה היה שווה).

ביום האהבה..

אני וחברות שלי חגגנו יחד מכייון והשנה לאף אחת לא היה בן זוג אז חילקתי אותנו לזוגות וכל זוג קיבל מלא משימות באותו ערב התחלתי עם שתי בנות (בצחוק אני לא לסבית.... וד"א אחת זרמה איתי), שרתי מיסטר לונלני בקול רם מול מיליון אנשים ועוד ביום האהבה, איחלתי לזוגות אוהבים כל טוב ורקדתי בגשמיות מול כל העולם ואשתו בקיצור עשיתי מעצמי צחוק ופאדיחות ואני חייבת להגיד שממזמן לא נהנתי ככה. זה היה כיף להשתחרר ולעשות מה שלא רגיל לעשות אני בטוחה שנחזור על זה מתישהו :) וחוץ מזה ביליתי זמן איכות עם חברות זה עדיף מאשר להיות לבד בבית ביום האהבה ולהיות בדיכי!!!

שלוש לפנות בוקר

השעה - שלוש לפנות בוקר המקום - מקום העבודה של הבן זוג (נא לא לשאול מה עשינו שם בשעה כזו) הסיטואציה - בגלל הפסד בהתערבות אני נאלצת לצאת לרחוב ערומה לגמרי ולרוץ. אומנם שלוש בבוקר ואין אנשים בחוץ אבל אם מישהו היה עובר שם חוץ מזה אולי חלפה איזה מכונית ואולי השכנים מכל הבניינים הסמוכים ראו דרך החלון...

talm100

New member
טיפול באנשים מגעילים...../images/Emo8.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo70.gif

יצא לכן להיתקל באנשים שנמצאים במעמד גבוהה וחושבים שהם יכולים לדרוש מכן הכל מכיוון שרואים בכם כמזכירות והמחשבה היא שאין צורך בבבקשה, תודה סליחה וכו?! אני מכירה אחד כזה... אני בתפקיד עוזרת סמנכ"ל נתקלת בטיפוסים מאוד מעניינים... אחד מהם הוא מנכ"ל של איזו חברה שמגיע אלינו לפחות פעם בשבוע ודורש... לא מבקש... אלא דורש קפה עם כך וכך סוכר. הדרך בה הוא מדבר מגעילה וחסרת כבוד בסיסי לאנושות. יום אחד אותה בחורה שעושה לו קפה באופן קבוע לא הייתי... אני הייתי באיזור ולכן הוא ניגש אלי ואמר" אני רוצה קפה עם כפית סוכר", הוא נכנס למנכ"ל וכשראה שאני לא מביאה לו את הקפה שלו הוא יצא ואמר לי שהוא לא מבין מה כל כך לא ברור בבקשה שלו... אני יודעת שזה ייראה נבזי לחלקחם אבל בשבילי זה היה מעשה נועז... שמתי לו כפית סוכר עם כפית מלח לטעם טוב... הטריק הכי ילדותי והכי מפגש בעולם גרם לי לחוש באותו רגע כל כך טוב, הלכתי עם חיוך הביתה באותו יום... יום למחרת הבוס שלי שאל אותי לפשר הדבר... ואותו מנכ"ל קפה חשוב לא ביקש ממני קפה גם אם אני יחידה בכל המשרד ואין אף אחד שיעשה לו קפה :):):):):):):) (מסכן).

Fairy24

New member
יש לי כל כך הרבה.. אבל כתבתי פה מעט

תחרות כלבבי. החלק הבא מועתק מהבלוג שלי עם עריכה קלה: לפני כמה זמן היינו אצל ידיד ואז היה מצב שהיינו בחדר שלו שתי חברות שלי ועוד שני ידידים. שניהם כל הזמן דיברו בקול ממש חזק על דברים שאנחנו היינו לא קשורות ולא נתנו לאף אחת להשחיל שוב מילה... ניסינו מדי פעם לשנות את הנושא, אבל אז הם דיברו עוד יותר חזק. בסוף אחת אמרה "די! לא משנה מה, הם לא ישימו לב אלינו, גם אם נתפשט!" ואז הורדנו חולצות וגם אז לקחו להם איזה 10 שניות לקלוט. אבל אחרי זה בפלא מעניין, הייתה תפנית בשיחה לכמה זמן. וכשהייתי בקיץ עם חברים באילת, חברה שלי ואני כל הזמן נתנו אתגרים אחת לשניה, אחד מהם היה שאני אמורה בטיילת לגרום למישהו שאני לא מכירה לאכול מאפה מתוק שממש מזכיר איבר מין זכרי... עברנו אחד אחד בין הרבה אנשים, שמענו הערות כמו "חהחה זה נראה כמו דילדו" ובסוף נתקלנו באב וילדים שבשמחה אכל וגם נתן לבנים שלו לאכול... יום או יומיים לאחר מכן, היינו בלובי במלון ונגש אלי איש ואומר לי תודה ושהיה ממש טעים, אני מנסה לחשוב על מה הוא מדבר ואז לקח לי קצת זמן להזכר במקרה ההוא, כי אני לא זוכרת פנים שאני לא ממש בוחנת... אז זה היה גם קצת מביך, כי סביר להניח שעלתה לו בראש מחשבה שזו השגרה שלי, שאני מאכילה אנשים זרים בדילדואים באמצע הטיילת ואני כבר לא זוכרת מרוב שעשיתי את זה הרבה... וגם זה שהוא איתי באותו מלון לא הוריד מהמבוכה, כי חשבתי שזה סתם מישהו שלא אראה יותר. ושני דברים שקרו בטעות, לא יודעת אם זה נחשב: ביסודי הייתי אמורה לרקוד עם כל הבנות עם איזה בד גדול שכרוך סביב הצוואר והחזה... מלכתחילה ידעתי שיהיה לי קשה, הריקוד עצמו, בלי קשר אפילו לבד, כי אני טיפה עילגת, אבל עשיתי את זה בכל מקרה. היינו על הבמה והתחלנו להסתובב בצורה כה חיננית... עד שהסתבכתי עם הבד וכמעט נחנקתי על הבמה... מורה כבר באה לעזור לי, אבל כבר הצלחתי לצאת מזה לבד. ומה שקרה עם האקס המיתולוגי שלי: בפגישה הראשונה שלנו (אני הפכתי אותה לפגישה ראשונה, כי אני נישקתי אותו, אבל יש משהו נועז יותר מזה), היינו בים והמים היו ממש ממש רדודים, אז התרחקנו המון מהחוף, כמעט ולא ראינו אותו. כשעוד התמזמזנו בנעימים פתאום שמנו לב שאנחנו קצת טובעים ועוד מעט תהיה גאות רצינית... שחינו את כל המרחק העצום... לי עוד היה התקף אסטמה שם. בסוף כשהוא הצליח לעמוד (הבחור שני מטר
) הוא קצת החזיק אותי וניסינו להרגיע לי טיפה את האסטמה, היא לא נרגעה לגמרי, אבל המשכנו עד שצנחנו על החוף. טוב, אני יכולה להמשיך עד מחר, אז אני מפסיקה.

נסיעה במכונית מרוץ

בסוף 1980 נסעתי לחוץ לארץ בפעם הראשונה בחיי. נסעתי לבד לאוסטרליה וטיילתי במשך חצי שנה. ליום הולדתי ה 21 קיבלתי במתנה נסיעה במכונית מרוץ אמיתית במסלול מרוצים, זה היה כזה כייף ממש הרגשתי עצמי מרחפת.

פנינה101

New member
אה...חחח....אצלי כמעט כל החיים שלי

היו "בלי לדפוק חשבון" אם הבנתי נכון. ההחלטה שלי להתחתן עם בן הזוג שלי כנגד כל הסיכויים הייתה "ללא חשבון". בסוף התגרשנו. הוא בקושי ידע עברית. היה ההפך ממני. כמובן התגרשנו אחרי שלוש שנים לשמחת כל הסביבה. אבל אני מבחינה רוחנית קפצתי כמה כיתות למעלה. אחר כך הבאתי ילדה ללא נישואין בגיל 37...כלומר מחוץ למסגרת הנישואין. זה עוד לא היה מקובל כמו היום. ההריון הטבעי היה נהדר. ולא קיבלתי כל תמיכה ולא מזונות מהאבא. אבא שלי לא היה מרוצה. אמא שלי כן. אבל כשהבת שלי הייתה בת 18 הוא אמר שעשיתי טוב. מזל שהיא קיימת. חמוד אבא שלי...שיהיה בריא...חחח
הייו עוד דברים בוודאי שהיו ככה קפיצה למים. אבל אלו שני הדברים המשמעותיים ביותר..

vardamel

New member
תעוזה

לפני כמה שנים יצאתי לדייט ראשון עם בחור שהכרתי באינטרנט. במשך כל הפגישה הבחור לא הפסיק להשמיע הערות גזעניות על אנשים ממוצאי ועל העיר בה גדלתי. באיזשהו שלב הוא שאל אותי בזלזול מה כבר הספקתי לעשות בחיי שהוא אמיץ ולא שגרתי. כבר נמאס לי לגמרי ממנו אז קמתי, שמתי 20 שקל על השולחן ואמרתי: "בשבילי זה אומץ". יצאתי החוצה כמנצחת משאירה אותו המום ועליתי על המונית הראשונה שמצאתי בלי להסתכל אחורה.

שרון313

New member
הסיפור שלי...

לפני כמה שנים היתה לי חברה ויצאנו אני היא ושני חברים שלי. הגענו לטיילת בת"א ורצינו אנחנו שלושת הבנים להיכנס לים לרחצה לילית, אבל מיותר לציין שזה היה בספונטניות טלא היה עלינו בגד ים. היה חשוך, שיכנעתי את חברה שלי ולבסוף היא הסכימה ונשארה עם חזיה ותחתון. אנחנו הבנים היינו עם תחתונים בלבד. ונכנסנו ארבעתינו לים לשחיה לילית. היה כיף לא נורמלי

../images/Emo41.gif התחרות הסתיימה ../images/Emo41.gif

התחרות הגיעה לסיומה. ברכות לזוכות בכרטיסים, אליהן נשלח מסר. נתראה בתחרות הבאה!

למעלה