רוצות לדבר על אהבה?

רוצות לדבר על אהבה?

צהריי שישי טובים לכולן (וגם לכל הגברים שראיתי שברכו אותנו) רוצות שנתחיל לגעת קצת באהבה? איזו שיחה יש לכן עם המושג הזה "אהבה"? מה אתן רוצות ממנה? מה היא נתנה לכן?

בשבילי מוקדם..../images/Emo29.gif

שיהיה שבוע טוב

מון שרי

New member
הדבר הראשון שאני חושבת עליו

הוא אהבה עצמית. אולי בגלל שזה מה שהכי חסר לי כרגע? או אולי שבלי לאהוב את עצמי לא אוכל להבין שאחרים אוהבים אותי?

"אהבה עצמית.."

תמיד אמרו לי:"בלי לאהוב את עצמי,אחרים לא יאהבו אותי/יקרינו אליי אהבה" וכ"ו.. האמת?,אני לא יודעת אם זאת רק אני, אבל מנסיוני האישי..- אלו סתם משפטים. אולי אומרים את הדברים האלו כדי לתת תקווה לגיבוש האהבה העצמית.. ,אבל ברגע שאני שמתי לב שהפנמתי ואני מיישמת את המושג "אהבה עצמית",כלום לא השתנה והכל נשאר אותו הדבר.. לא היה לי יחס שונה מאנשים,זאת רק את ששונה.. מה שלא יהיה,אהבה עצמית זה דבר שפועל לטובתך,אם יש לך אותו. זה לא דבר שנולדים איתו,יש אנשים שקל להם יותר מהר..ויש שפחות, אבל בסופו של דבר,אני חושבת,שבזמן כלשהו כל בנאדם מיישם את המושג הזה. [אז מה אם לאחת לוקח יותר זמן ולאחת פחות,אנחנו סה"כ בני-אדם..]

אהבה

מהי אהבה לדעתי?אספר לך נורית.כשבפגישה הראשונה נכנסתי לזרועותיו כאילו נכנסתי למיטה חמה אחרי קפאון.כשהתחלתי להאזין ולפזם מילות שירי אהבה,כשאיני יכולה שלא ללטף אותו כל זמן שהוא אתי,שקולו בטלפון ובמציאות מלטף אותי,שכל מילה נשמעת לי פנינה,שאני מתה על הריח שלו.וכשאני מוצאת עצמי משתפת אותו בכל השטויות הקטנות שעולות במוחי וכמובן שלא לדבר על הסקס.

לדעתי,

זאת הרגשה. המילים לפעמים לא מספיקים בשביל לבטא מה שאנחנו מרגישים..

אהבה.......

יש רב שהגדיר התאהבות ואהבה: התאהבות זה בעצם בעצמך. הכיף שאוהבים אותך. זה זמן עיוור כזה של משיכה חזקה וראייה מאוד חלקית של האחר. אהבה זה לראות בעיניים פקוחות את השני, גם את הפגמים שלו לאהוב ולסלוח ולקבל אותו כמו שהוא להיות שם בשבילו כשהוא צריך. לקבל כמובן את אותו הדבר בחזרה. יש לי הרבה מאוד מזה יותר מקבלת מאשר נותנת.... משתדלת מאוד לעבוד על נתינה, קבלה. סליחה. אני עם בן זוגי כבר 21 שנה! מאחלת לכולכם אהבה כזאת!

למעלה