רוצות להתעלף?

tonti

New member
רוצות להתעלף?

יש לי שכנה שילדה את שלושת ילדיה הקודמים במשגב לדך עם מיילדת פרטית. בהריון הנוכחי היא מאוד התלבטה מה לעשות כי היא החליטה שלא מתאים לה שום בית חולים. בקודמות היא ילדה כמובן הכי טבעי שאפשר ואחרי שעתיים נסעה הביתה עם התינוק/ת ולא נתנה לאף אחד מהצוות בבי"ח לגעת בו/ה, אפילו לא לרחוץ אותו מהג´יפה כשהוא יוצא. בקיצור היום התחילו צירים, היא נסעה למיילדת הפרטית הביתה, ילדה אצלה בבית וחזרה הביתה! בא לי למות ממנה! היא כבר מסתובבת כרגיל כאילו כלום לא קרה. ואתן עוד צוחקות עלי שאני רוצה ללדת טבעי במאיר.......

etilly

New member
אני מעריצה אותכן!

אבל מתה מפחד מלידה טבעית............

J-סיקה

New member
זה נשמע כל כך אופורי ואלילי

אבל מפחיד אותי לחשוב על זה לפחות כרגע כשאני רק בהתחלה

וואו ../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פששששש יש גם דברים כאלה ?!?!?! כאילו יצאה לקניות וחזרה עם חבילה (שאין עליה פתק "החלפה"...) חחח

ענתש

New member
לא נראה לי חכם מה שהיא עושה...../images/Emo31.gif

ומה אם משהו היה מסתבך ? מילא ללדת בבי"ח טבעי, אבל בבית של מיילדת ? ולא שאני מזלזלת בידע של מיילדות (לפעמים הן יודעות יותר מרופאים ויותר מכולם) אבל הציוד, המיכשור, ומה אם היה צריך עירוי דם ? עגלת החיאה ? מכשיר להנשים תינוק ? (חס וחלילה כמובן, טפו טפו טפו, טאצ´ ווד, מלח מים מלח מים...
). אני לא הייתי עושה דבר כזה. טוב, אבל זה רק אני...

tonti

New member
אני מסכימה איתך ענת!

נראה לי פשוט לא אחראי. כ"כ קל שיסתבך משהו ואז אין מה לעשות אם אין ב"יח קרוב. אבל זו בחירה של אנשים.

למעלה