רוצות לזכות בפריט לבוש אופנתי

רוצות לזכות בפריט לבוש אופנתי

האם יוצא לכן לפעמים להתלבש בצורה לא שגרתית, כזו שמושכת את העין יתר על המידה?
לגולשות
יש את ההזדמנות לשתף אותנו בפרטי האופנה הכי מיוחדים שיש להן בארון ולזכות בחולצת מעצבים של המעצבת הגדולה קארין זלאיט

אז מה צריך לעשות?

מעכשיו ועד יום רביעי, ה 18/3 בשעה 14:00 ספרו לנו על גבי שרשור זה מהו פריט האופנה הייחודי והלא שיגרתי שיש לכן בארון הבגדים.
האם זו השמלה המנצנצת שקניתן בחו"ל, כובע רחב שוליים שקיבלתן מחברה, או אולי תכשיט מיוחד שעבר אליכן בירושה?

חמשת הגולשות המקוריות ביותר יזכו, כל אחת, בחולצת מעצבים פרי יצירתה של המעצבת קארין זלאיט (יוצאת האח הגדול 6).

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

[URL]http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=5256866&r=1[/URL]

קארין זלאיט

מעצבת שמלות כלה וערב, בליווי אישי.
בשנת 2007 נסעה להגשים חלום במילאנו, והתחילה בלימודי עיצוב אופנה וטקסטיל בבית הספר הגבוה לאופנה IED.
לאחר סיום הלימודים בהצטיינות התחילה לעבוד כמעצבת בדיזל, בליין הגבוה Diesel black gold.
לאחר שבע שנים מרתקות ברחבי איטליה חזרה לישראל, כמעצבת הראשית של חברת ״סאקס״.
את כל הידע שצברה גיבשה לתוך פרויקט אישי, בו קארין מעצבת שמלות כלה וערב, תוך שהיא מעניקה לכל אחת חווית בוטיק עם ליווי פרטי.
אתר האינטרנט: [URL]http://www.karinzalait.com/[/URL]
עמוד הפייסבוק: [URL]https://www.facebook.com/KarinZalait[/URL]

חצאית ילדותית ומשמחת להפליא

שגורמת לכולם לחייך כשאני לובשת אותה. נתפרה ע"י מישהי שאני מאוד אוהבת במיוחד עבורי.

אין עוד אחת כזו.

יהודית00

New member
פריט אופנה שיש לי בבית

אימי זכרונה לברכה הייתי מאד קשורה אליה.. אחרי מותה , קיבלתי מאד קשה את מותה .. ולכן רציתי משהוא ממנה שיתן לי כוחות להמשיך הלאה... ראיתי שאפשר לעשות שרשרת עם תליון עם התמונה שלה. ואיזה יופי.. את התליון עשיתי במקום מיוחד.. זה עלה לי די הרבה.. אבל לא חשוב לי היה הכסף.. רק שאראה את תמונתה של אימי זכרונה לברכה..תמיד לידי.. את התכשיט אני עונדת . הוא נמצא איתי כל הזמן .. עלי.. הוא עשוי מזהב.. ואפילו להתקלח אני נכנסת איתו... כל פעם אני מנשקת אותה .. ונזכרת בה.. הדמעות חונקות את גרוני.. מרוב געגועים קשים אליה.. אבל התליון נותן לי כח להמשיך הלאה.. למרות הקשיים שלי... איזה כיף לי.

קייטילי

New member
פריט האופנה הלא שגרתי שלי

מגפיי גומי אדומות! אוהבת לנעול אותן כשגשום ויש הרבה שלוליות

Happy Goth

New member
הפריט שתמיד מעורר תגובות

בגלל שזה באמת ייחודי ו-One of a kind

נעליים שהכינה לי חברתי הטובה

ואומנם אני לא נועלת אותן לעיתים קרובות, אבל בכל פעם הן גורמות לאנשים להגיב ולשאול מהיכן הן ואיזה כייף זה לענות: "חברה מוכשרת הכינה לי אותן!"

ToBat

New member
הפריט הלא שגרתי שלי

הוא לחלוטין הגופיה הזו.
היא נקנתה בבואנוס איירס בתחילת הטיול הגדול לאחר הצבא, ונלבשה כמעט לכל אורכו (כי בגובה של 4900 קצת קר
)
ומאז היא הסמל שלי לטיול המדהים הזה, Hakuna Matata, It means no worries for the rest of your days

ובגלל שתפוז מקסים, בהודעה הבאה אוכל לצרף את התמונה של בדיוק מה שהמשפט הזה מסמל...

MIKIMAUS10

New member
כפתן מרוקאי שקניתי במרוקו

כפתן הוא עליונית פתוחה, חגיגית ומהודרת שלובשים מעל הגלבייה או השמלה באירועים חגיגיים.
בטיולי במרוקו ראיתי בחנות הגלביות את הכפתן היפהפה שבתמונה. הוא הגיע ביחד עם הגלבייה שתחתיו כסט, אבל מידת הגלבייה לא התאימה לי והצטערתי, ואז נצנץ לי רעיון וקניתי רק את העליונית הזאת, במחיר הסט כולו. היא עשויה מבד דמוי רשת כחול מבריק ומעוטרת ברקמת פרחי זהב. המרוקאים יודעים לחגוג בצבעים עזים - גם הבתים שלהם צבעוניים וגם בגדיהם ונעליהם מקושטים ומעוטרים בלי בושה בצבעוניות עליזה ובקישוטי זהב. אבל בארץ זה לא מקובל ונחשב קיטשי, ולכן אני משתמשת בכפתן היפהפה שלי רק בפורים.

הפריט שלי :)

חולצת הבלאקרים שאני מסרבת להיפטר ממנה.
היא עברה איתי הרבה תקופות של התבגרות, והיא עדיין אצלי בארון.

הפריט הוא ...

הפריט האופנתי בעיניי הוא כובע שביתי המרכזית הביאה לי בהיותה חיילת, ומאז הוא עימי. הוא ממש חלק בלתי נפרד. מי אמר שפריט אופנתי חייב להיות נוצץ או יקר? לי הוא יקר לנשמה:|)

טבעת מזל

היי,
פריט האופנה הלא שגרתי שלי הוא טבעת עם אבן ירוקה מיוחדת שתמיד נותנת לי תחושה טובה! קניתי אותה בשוק בפולין, כשטיילתי שם כחלק ממשלחת.
תמיד כשאני עונדת אותה, אני מרגישה שיש לי מזל

חולצה מנצנצת כובשת

יש לי חולצה מנצנצת שאני לובשת רק באירועים מיוחדים. ככה אני בולטת ומקבלת המון תשומת לב

sheela3

New member
עליונית תחרה

פריט נוסטלגי ויפהפה -
עליונית תחרה
אותה סרגתי אני
במסרגה אחת ובסבלנות רבה
עבודת יד יקרה לי,
והמיוחד שבה
זו הדוגמא שלה:
שתי ציפורים על ענף.
ציפורים מסמלות עבורי חופש ומעוף,