רוצות לעזור לי???

רוצות לעזור לי???

ביולי אהיה בת 43.
ברקוביץ המלך עזר לי וילדתי לפני שנה ושמונה את בתי השניה.
מתה לילד שלישי אבל עוצרת את עצמי.
נמצאת בעיצומו של מינוי ניהולי - סגנות בית ספר.
רוצה לעשות הרבה דברים למען בית הספר.
עומדת להתחיל בניה של בית.
ולא מרגישה שלמה עם שתי בנות
אבל גם הקשיים הפיזיים והמשתקים שמביא לי כל הריון - מקשים עלי מאד.
טחורים, זרמי חשמל, כאבי שרירים, גב ואגן חלודים...
בקיצור - לטוב ולרע - רוצה לשמוע אתכן (ואתכם)...

דינהלה1

New member
ברוכה הבאה לפורום

מה שאני תמיד ממליצה זה קודם כל ללכת להיבדק. הרופא יוכל להמליץ בהתאם לפרופיל ההורמונאלי שלך ושל בעלך מה הסיכויים ובמה זה כרוך אצלך. לגבי הקידום בעבודתך לדעתי אם מדובר בבית ספר ששיך למערכת החינוך הממלכתית הכולל את כל היתרונות של ימי חופשה וימי עבודה קצרים מחוץ לבית (יחסית...) לדעתי תוכלי להסתדר ולשמור על מקום העבודה גם אם לא יהיה קל בהתחלה. לגבי הקשיים הפיזיים אין מה לעשות. צריך לזכור שמדובר "רק" ב-9 חודשים ככל שמתבגרים זה לא נעשה קל אם כי לא כל הריון דומה לשני ואולי תהיה הפתעה. מה דעתו של בן הזוג?

simonapelleg

New member
רוצות לעזור לי???

" ולא מרגישה שלמה עם שתי הבנות"
למה הכוונה?

למה כוונתי...

לא מרגישה שלמה עם שתי הבנות מתייחס אך ורק לצחושה ששתיים זה לא מספיק. שאני בתחושה תמידית שעלי להוסיף צלע.
זקוקה לעזרה- אדם מתחבט. מבקש לפעמים את נסיונם של האחרים על מנת לארגן טוב יותר את הבעד והנגד.
אני נמצאת בצומת מורכב מאד. אששמח אם תעזרו לי לפשט אותו.

simonapelleg

New member
למה כווני??

מיכל יקרה,
מנסיוני האישי והמקצועי, כאשר אדם נמצא בצומת דרכים בין אם הוא מורכב או לא.
אחד התרגילים שאני מציעה לעשות הוא לשבת עם עצמך, כשאת לא בלחץ , פנויה לחלוטין למחשבות שמתרוצצות בראשך, לקחת דף נייר לעשות שתי עמודות:
נכון לי, לא נכון לי . ולהתחיל לרשום את כל הנקודות והמחשבות שעולות. כל אחת לעמודה הנכונה.
שם תקבלי תמנה ברורה יותר ותשובה שתתאים לך בשאלה שאת מתחבתת בה.

זה נכון לשמוע דעות מאנשים נוספים, אבל חשוב לדעת שכל אחד מגיב מהראיה האישית שלו, מהחוויה שלו,,,

MAMALY

New member
אם זה בליבך - תעשי את זה

כשאמא רוצה עוד ילד אי אפשר לעצור את זה ואם תנסי בגלל כסף.. או קריירה.... כל זה מתגמד מול אהבתו של ילדך אליך ואת יודעת את זהב ליבך
לא תעשי זאת תצטערי כל חייך
תחשבי מה היה אילו....
הקשיים זניחים (טוב אני מתעלמת מהם לגמרי מלאך המוות ואני חברים מעולים כשזה מגיע להירון)

אל תקשיבי לאף אחד זה שם זה בלב שלך זה צועק אני מאמינה שאם יש לך ילד שעוד לא הגיע הביתה הוא לא יניח לך.. הוא יהיה שם כל הזמן חוויתי את זהב עצמי

גם אני הרגשתי שמשהו חסר עוד היה לי מקום בידיים לחבק עוד אחד.... ואני עזרתי בפונדקאיות בשביל להיות אמא לי לא היתה ברירה כבר... ועשיתי את זה
אני מאושרת מזל שעשיתי את זה החים שלי מאושרים אני עובדת יש לי קירייה מצליחה אני עסוקה ואני אמא ל 3 ילדים כנגד כל הסיכויים

לא אחיבדתי כלום בדרך רק הרווחתי אושר גדול
בהצלחה!!!!

Internet Mom

New member
אני אמא כבר ארבע עשרה שנה

ותמיד כמהה לעוד אחד. נראה לי שגם כשאני אהיה בת שמונים אני אמשיך להציק לבעלי...

פגשתי בחיים המון אמהות, ויש לי הרבה חברות שילדו בגיל מבוגר. מה שאף פעם, אף פעם לא פגשתי- זו אמא שהתחרטה על כך שהיא נשמעה לצו ליבה והביאה עוד ילד.
אם זה מתאפשר לך מבחינת הפוריות, ולא דורש טיפולים מטורפים או משהו כזה- הייתי הולכת על זה.

mush11

New member
תודה רבה על תשובותיכן המחזקות

קבעתי תור לברקוביץ.

למעלה