רוצות לשחק קצת במילים?

שפע

New member
רוצות לשחק קצת במילים?../images/Emo151.gif

משפט שמתחיל ב - "חשבתי שלהיות אם חד-הורית זה ..." וממשיך ב - " וגיליתי ש ..." כך אפשר לקבל מושג (בשורה אחת) על הפער או החיבור בין הציפיות למציאות. שננסה? לדוגמא: חשבתי שלהיות אם חד-הורית זה - "נורא לבד" וגיליתי ש - נפתח עולם שלם של "ביחד".

lior007

New member
שפע, אני אחריך....../images/Emo8.gif

חשבתי שלהיות חד הורית זה "בכל זאת לבד.". וגיליתי ש..."יש לי משפחה קטנה ומקסימה". איילה

שפע

New member
חשבתי ש ....../images/Emo12.gif

אחרי ההתלבטויות האינסופיות והביצוע (להביא ילד) - יגמרו כל סימני השאלה ... וגיליתי - שסימני שאלה זה מן דבר כזה ש"חבר מביא חבר" וזה לא נגמר אף-פעם!

טושטושה

New member
חשבתי ש... היות ואני "צעירה" בת 35

אז מיד אחרי ההזרעה הראשונה - אכנס להריון. ובפעם השנייה כשזה לא הצליח - החלטתי על הפסקה בנסיונות.

א י נ ס

New member
לא להפסיק

את אמנם צעירה. אבל אין שום קשר. אם את תתחילי להפסיק, זה ימצא חן בעינייך יותר מדי ההפסקות האלו, ופתאום תמצאי את עצמך בגיל יותר מבוגר. ואת כל זה אני אומרת מנסיון. הצלחתי אמנם ללדת ויש לנו בת מקסימה, אבל בפנטזיה שלי הייתי צריכה להיות אמא הרבה הרבה יותר צעירה. אז אם החלטת שאת רוצה, עכשיו זה הזמן, ולא דקה אחת אחר כך.

סביונה

New member
טושטושה - אל תפסיקי בשום אופן !

קחי בחשבון שגם זוג צעיר בני 18 ינסו מספר פעמים עד שיכנסו להריון, ועל אחת כמה וכמה אם יהיו בני 30 +. קחי בחשבון עוד שזוגות נשואים בגילך יופנו לבירור בקשר לבעיות פריון רק אחרי חצי שנה לפחות מתחילת הנסיונות (ולעיתים רק שנה אח"כ). אני כמעט בגילך ונכנסתי להריון בנסיון ה- 4, וזה נחשב מוצלח מאד. את חייבת להיות יותר החלטית, לדעת שהדרך היא לא תמיד קלה ולחשוב כל העת על התוצאה, שבטוח תבוא. חשבי גם על כך שלנו, החד הוריות, יש "יתרון" על פני נשים נשואות המנסות להכנס להריון, שכן אנו מצויות במעקב רפואי ומטופלות ע"י מומחים לפריון למן ההתחלה, בעוד שאשה נשואה תתחיל בבירורים ובטיפולים הורמונליים רק כעבור זמן, כמו שכתבתי. והחשוב ביותר- ככל שהזמן עובר- כניסה להריון הופכת לבעייתית יותר, ואת מצויה כעת בגיל האידיאלי, לכן, שוב - אל תפסיקי לנסות. בי, סביונה

ממשיכה גם כן.....

חשבתי שלהיות אם חד-הורית זה להיות חריגה וגיליתי שהאמהות מחברת אותי למשפחת האדם.

ברבת

New member
מצטרפת למשחק

קיוויתי שלהיות חד הורית יהיה לא קשה למרות שזה שני ילדים וגיליתי שלהיות חד הורית זה ממש לא קשה בגלל שזה שני ילדים

ברבת

New member
ועוד אחד

חשבתישאני הולכת לתת עד כלות וגיליתישאני מקבלת הרבה הרבה יותר

שפע

New member
חשבתי שאחרי הפעם הראשונה

שהלכה לי כל-כך בקלות - אני רק אגיד "בא לי" ואופס יגיע גם הילד הבא. וגיליתי: שלחיים דינמיקה משלהם ויש שיעור חשוב בכל שלב. לילד השני לא הייתי לגמרי בשלה (עד לא מזמן) כמו בפעם הראשונה - כיוון שהיתה לי תינוקת בבית והייתי זקוקה לעוד זמן. הגוף (שיש לו הגיון ותבונה משלו) החליט לא לגמרי לשתף פעולה, אבל, למרות התהליך המעייף, הזריקות, הנסיעות, החיטוטים והאכזבות - אני יודעת שזה יגיע ושזה רק עניין של זמן וחייבים להתמיד ולהתעקש! אז, שותפות יקרות למסע - לפעמים צריך לחבר את כל חלקי הפאזל, להכין הכל ולהתאמץ - עד שלא תהיה לו ברירה, ל"חלק החסר" והוא ייאלץ להגיע ולהשתבץ שם. אחרי כל אכזבה (ואני מסכימה שקשה יותר למי שאין לה ילדים בכלל) - להחליט שפועלים כמו מכונה... מכונה "נודניקית" שלא מרפה. ממשיכים ללכת לבדיקות, לדבר אל האיברים הפנימיים, לתכנן את החדר העתידי ולבחור בגדים דמיוניים בכל חלון ראווה של "שילב". נראה לכן שההוא שם למעלה, כמו כל גבר אחר, יכול שלא להיכנע לנשים כל-כך עקשניות ודבקות במטרה? - לא נראה לי (ואולי בכלל זו "היא" ואז היא באה מאותו מקום ...) יישר כוח! ואל יאוש! (מי שמתייאשת מוזמנת לעשות איתי תחרות במספר הסימנים הכחולים שם מאחור. תחרות תמיד מדרבנת, לא?!) ...

תומילי

New member
חשבתי ....

חשבתי שלהיות חד הורית זה סוף להתלבטויות, להיסוסים, לחוסר ביטחון גיליתי ש ההפך הוא הנכון .... יש יותר !

טושטושה

New member
כשלא הצלחתי בפעם השניה וקראתי

את כל העידודים שלכן - זה מאוד עזר, אבל החלטתי שייתכן שהגוף מאותת לי משהו. אז הדלקתי את העששית המיוחדת הזו, ההיא שבעזרתה ניתן לקרוא אותות וסימנים וללמוד שיעורים חשובים בחיים..... והבנתי שאני זקוקה למנוחה גדולה ולסגירת מעגלים שונים בחיי לפני פתיחת ה- מעגל [ב ה´ הידיעה] . ולכן ההפסקה: נוסעת ב 26/6 בלילה לגואטמלה [כמובן, באדיבותה הרבה של ארצות הברית של אמריקה שמתבקשת להנפיק לי ויזה] ובאופן סמלי - שבה לי בערב ראש השנה ע"מ לפתוח שנה דנדשה ומוצלחת.
מקווה שהסידור שמצאתי ל
שלי היקרה לי מכל יתברר כבסדר כי אני ממש מודאגת בעטיה. עדיין תוהה אודות סידור ל
שלי - אבל איתו זה יותר קל.

שפע

New member
היי טושטושה, אין ספק -

אין אף-אחד בעולם שיודע טוב ממך מה טוב עבורך ובאיזה קצב. שתהיה לך נסיעה טובה ותאזרי כוחות.

למעלה