רוצות שתהיה לנו שוב 'אשת השבוע'?

אתי אתי

New member
רוצות שתהיה לנו שוב 'אשת השבוע'?

מישהי שתספר קצת על עצמה, ואח"כ תענה על שאלות. אם כן, מי רוצה להיות 'אשת השבוע'?

avia51

New member
אני מוכנה אבל הדיאטה שלי מאוד צולעת

אני מקווה שאשת השבוע זה לא אומר מי שירדה הכי הרבה השבוע אבל אני 3 חודשים אחרי לידה הנקה מלאה 15 ק"ג עודף אסתפק בלרדת 10 זאת לידה שניה ולי בכל אופן הרבה יותר קשה לרדת זהו אתן יכולות לשאול מה שבא לכן

חן123

New member
ממש לא! זה כלל לא קשור לירידה

אלא ללהכיר קצת יותר אחד את השני (למי שמוכן כמובן)

avia51

New member
טוב אז על עצמי

בת 33 בן בן 4 כמעט ועוד אחד בן 3 חודשים השנה גרתי בצרפת כי בעלי למד כאן בקיץ באים לארץ ושנה הבאה מי יודע אני מורה לחינוך מיוחד ומאבחנת לקויי למידה מאז ומעולם הייתי יויו במשקל וגם אחרי דיאטה מוצלחת לא שמרתי לאורך זמן לאחרונה נפגשתי עם נטרופתית בשל בעיות עיכול מקווה שאצליח ליישם את ההמלצות שלה כי הן די קשות - לא חלב לא חיטה לא מזון מעובד ולא פירות טריים אבל אולי עכשיו כבר אפשר להירגע עם האסורים לגזים כי בכל זאת הוא כבר בן 3 חודשים מקווה להתחיל לצאת להליכות ולאכול מסודר יותר סופ"ש נעים לכן

אתי אתי

New member
שאלות ראשונות

1. איך הסתדרת עם אוכל בחו"ל, בצרפת עד כמה שאני זוכרת קשה עם ירקות ופירות, ויש מלא גבינות שמנות 2. האם את דוברת צרפתית? 3. איך היתה לך השנה הזאת? (אני כל כך מזדהה, גם אני כאן - קליפורניה בגלל בעלי)

avia51

New member
תשובות

בהריון לא אכלתי כאן גבינות בכלל - בטענה שרובן לא מפוסטרות ולא שתיתי יין גם לא אכלתי קרואסונים ובגטים אבל אכלתי דברים אחרים בריאים אבל הרבה, יש ירקות ופירות (אמנם נורא יקרים אבל יש) אבל לא טעימים כמו בארץ וככה עליתי ועליתי במשקל למדתי כאן קצת צרפתית והיא הספיקה לי להישרדות השנה הזאת הייתה לי חוויה אבל את זה אני אומרת בפרספקטיבה של סיום היה כיף לגור בכפר צרפתי פסטורלי בבית בן 200 שנה ולטייל ולראות דברים אבל היה גם לא פשוט עם הבן 4 שלי ןהשוני והרחוק מהארץ ומהמשפחה וגם הרעיון שלהיות עקרת בית מיואשת

or 333

New member
אם הבנתי נכון את גרה כבר שנה בצרפת

האם גם הלידה היתה שם? ואם כן איך זה ללדת במקום אחר?

avia51

New member
היתה לידה יחסית קלה

אמרו לי שאני לא צריכה לדעת צרפתית הצעקות נשמעות זהות בכל השפות האמת בדיעבד קל להגיד שהיה בסדר אבל בתשיעי הייתי קצת לחוצה, בארץ ברור שהכל יהיה בסדר אבל כאן היו כל מיני שמועות שהם לא עושים קיסרי שיש המון לידה מכשירנית ועו זוועות אחרות. בסוף הכל עבר בשלום בכל זאת רפואה מערבית מתקדמת, נדמה לי נחשבת הכי טובה באירופה וגם מחלקת היולדות הייתה דומה למלונית בארץ.

אורלי14

New member
שלום לך

האם נתקלת באנטישמיות בצרפת? במה העסקת את עצמך שנה שלמה בלי לדעת כמעט את השפה? זה ממש מבאס להיות בעלת מקצוע כל כך נחוץ בארץ, ובלי יכולת לממש אותו במקום אחר, לא? איזה סידור יש לך שם לבן ה-4, או שהוא נשאר איתך בבית? הוא כן קלט את השפה? בכל אופן, ברוכים הבאים בקיץ...

avia51

New member
אנטישמיות זה פאסה

לא נתקלתי באנטישמיות אבל הקמפוס הוא רב תרבותי אז הגיוני ששם אין חיה כזאת אבל גם בפאריס אני בכל אופן לא נתקלתי משהו כזה בהתחלה למדתי צרפתית ועכשיו אני לומדת דרך האוניברסיטה הפתוחה. לבן שלי היה גן רק 4 פעמים בשבוע עד 13:30 והיו המון חופשים כל חודש וחצי איזה שבועיים חופש - זה אומר אמא במשרה כמעט מלאה אבל הייתי הרבה בפאריס כשיתאפשר וגם עם התינוק לגבי העבודה ידעתי שזה זמני אבל בזמן שאותי זה די תסכל היו המון נשים שהיו מתחלפות איתי. בכלל למי שחובב שינויים והרפתקאות זה נחמד לשנות אווירה וסביבה אני פשוט לא הטיפוס לי שיגרה זה טוב - גם באוכל דרך אגב.

avia51

New member
לחום

כלומר גם לחום של האנשים שכאן אין דבר כזה וגם לחום כמזג אוויר ןלעוד המון דברים כרגע נגיד בא לי לנגב חומוס פטריות בים

למעלה