רוצו לקנות פנאי + !!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
רוצו לקנות פנאי + !!!!!!!!!!!!!!../images/Emo196.gif../images/Emo150.gif

מחכה לכם הפתעה !!!

עינת TO GO

New member
ראיתיייי הורססססססססססססססססססססססססססססססססס

סס אין לי סורק אז אין לי איך לעלות סוריייייי !!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
תודה מיש מיש :],,,,מי מעלה את האייטם מפנאי +?

כבר העיתון אצלי והכתבה מפרגנת בענק ותמונה פנטסטית בהחלט! סיקור 2 אייטמים במדור לילה מסיבות 1-ההיסטריה של לו"ז ההופעות של דיוות המועדונים ג'ואל מסיבות2-המפלצת המשומנת שירזי באפטר אומן פורים ככה זה נראה הרבה יותר טוב סוף סוף רגע של ריספקט לג'ואל להעמיד יחד במומלצי החג באותו אייטם את אנשי הלילה שחשובים באמת בישראל !! מי שיש לו /ה סורק יותר ממוזמן לעלות :]]]] עד אז זה מה שכתוב שם בקצרה!! ------------------------------ המלכה ג'ואל ! משחקי תלבושות ואטטיוד של סטארית עם ביצים יעשו לכם פורים שמח ועליז. מסיבה 1-מי שאוהב הופעה מוחצנת מוזמן להצטרף למועדון המערים של ג'ואל מלכת חיי הלילה (טראנסקסואלית)עם בלונד פלטינה 1.80 מטר ואטטיוד של סטארית יחד עם המפיק מאז תחילת דרכה דודי שרון יחד כבשו עם הלהיט FEEL IT ולאחרונה בחנויות המובחרות האלבום בומבסטוס מאות תלבושות החליפה הדיווה הופעות מרהיבות ויוצאות דופן בסופ"ש פורים ג'ואל תככבעם מיטב הלהיטים חמישי-אילת שישי-חיפה ראשון-ב"ש פורים להתכונןןןןןן !!!!

כן הורסס אהבתי ביותררררר מחר אני בעבודה יש לי

לגביי הסורק אם מישהו לא יעלה לפני כתבה ממש טובה בהצלחה לדודי ונראה את ג'ולה בלאון ואז אפטר אצל שירזי פורים 2010 הולך להיות מרדיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז''''''

למעלה