רוצחים בספרות ילדים

sagiberg

New member
רוצחים בספרות ילדים../images/Emo88.gif../images/Emo129.gif

אותי לא קשה להבהיל ומספרי מתח אני מתרחקת על מנת לא לחוות חלומות ביעותים, ובכל זאת, אפילו בספרים כמו השביעיה הסודית קיימים פושעים מרושעים , כך שלעיתים אין מנוס מלהתקל בהם. אז מי הפושע/רוצח הכי מפחיד, הכי מצמרר......כזה שגרם לכם לרעוד בשעת הקריאה ?

יש כמה-

המכשפה הלבנה מנארניה הרוזן אולף מסדרה מוזרה למדיי בשם "סדרה של צרות" איגראמול הרבים ב"הסיפור שאינו נגמר" ובטח אזכר בעוד בהמשך...

Britush

New member
המכשפה הלבנה

לא הייתה ממש מפחידה או מצמררת, לדעתי. למה - ?

היא היתה אכזרית.

לא היתה רוצחת סדרתית אלא מרשעת מתוחכמת ושקטה ,שזה בעצם לפעמים יותר מסוכן ומפחיד מהרשעים הבוטים...

sweet barbie

New member
הכי מצמררים היו

וולדמורט מהארי פוטר ולורד עזריאל מחומריו האפלים. דרך אגב אני חדשה

Athaclena

New member
דווקא לורד אזריאל???

הייתי הולכת על גברת קולטר (באנגלית היא Coulter), זאת עם הדימון הקוף-זהוב. הרבה יותר מצמררת... ואבא גומז מהספר השלישי עוד יותר אולי. אבל דברים משתנים במהלך הסדרה אז אולי גם את תשני את דעתך.

sweet barbie

New member
הספר השלישי יצא גם בעברית?

גם גברת קולטר מפחידה אבל לורד עזריאל בסוף הספר הראשון יותר...

farseer

New member
הוא אמור לצאת עוד מעט,

אבל הספר השלישי כל כך יפה שכדאי כבר לקרוא באנגלית. וגברת קולטר מעצבנת ורעה יותר (למרות שהיא אוהבת את ליירה).

Athaclena

New member
אני קראתי את כולם באנגלית

אז לא יכולה להמליץ. וזה שגברת קולטר אוהבת את ליירה זה מאוד מוטל בספק. סוף הספר זה ענין אחר, בספר הראשון אני לא ממש מאמינה שהיא אוהבת אותה. וזה לא ספוילר בכלל?

farseer

New member
טוב, אז לא אוהבת,

אבל את חייבת להודות שבספר הראשון יש לגברת קולטר אובססיה כלפי הבת שלה, מה שהופך אותה ליותר אנושית (גם אם במובנים חולניים ומוזרים במיוחד).
במשך כל ההתחלה את רואה שאף על פי שגברת קולטר היא אכן רעה, אכזרית וקשת לב - יש לה קשר לליירה. בדרכה הנדבקת והמרושעת, אני חושבת שהיא פיתחה סוג של אהבה רכושנית כלפי בתה. אולי לא בצורה הכי בריאה ונורמאלית, אבל כולם מודעים לכך שגברת קולטר קצת מטורפת. בכלל, כמעט כל הדמויות שם לוקות בשגעון זה או אחר, במיוחד בספר הראשון, ממנו יצאתי בהרגשה קצת מטרידה ומבולבלת.

משי22

New member
המכשפה מעמי ותמי...../images/Emo20.gif

עד היום אני לא מבינה מי המטומטם שחשב שאגדות האחים גרים מתאימים לילדים קטנים...

למעלה