רוצחים ופרופיילרים!#$@

adida33

New member
רוצחים ופרופיילרים!#$@

אוקיי, בגלל שהצטרפו הרבה חדשים ועוד לא התחלנו לשחק. אני אסביר שוב איך משחקים, וכל מי שמשתתף צריך לשרשר להודעה הזאת. ואז נתחיל סוף סוף! אוקיי, זה כמו הענק והגמד רק בשם רוצחים ופרופיילרים. פרופיילרים=ענקים. רוצחים=גמדים. כל אחד שרוצה להשתתף צריך לרשום פה את כל מה שהוא אוהב (סדרות, תוכניות, סרטים, מוזיקה, שחקנים, ספרים וכו'..) והרוצח שלו צריך להביא לו "מתנות" על מה שהוא אוהב.. אם זה תמונות/מידע ועוד.. או תמונה של אמילי מתה (הלוואי
) אז כל מי שמשתתף, שירשום
בכותרת, ובהודעה את השם שלו ואת מה שהוא אוהב.. (כן, גם אלה שרשמו בשרשור הקודם, צריכים לרשום גם פה. תעשי מאמץ הילה
). אז יאללה=]

אני רוצה להשתתף אלב לא הבנתי...

מי בוחר את הרוצח לפרופיילרים?? ואיך הרוצח מביא את כל הדברים בלי להיחשף???

My Immortal2

New member
מאי ../images/Emo99.gif

לא שכחתי אותך מה פתאום?! את לא רואה את השם שלך שם?

My Immortal2

New member
../images/Emo45.gif

אביטל, ויש לי כמה דברים חדשים ככה שאין לי בעיה לרשום שוב XD משפט וצדק(טום), הלוחשת לרוחות, על טבעי, דברים עם גולגולות D: , הארי פוטר(את הארי אני שונאת את השאר אוהבת), גיבורים!(פיטר
), פשע מן העבר, האפי טרי פרנדס!!!! (Happy Tree Friends), לחיות עם דרק, תיכון בלק הול וכל מיני דברים מצחיקים. שירים: אבריל לאבין, בלינק 182, גרין דיי, מקפליי, סינרגיה, סאם 41, מיי כמיקל רומנס, נייטוויש, אוונסנס, דה פריי וסימפל פלאן. בטח יש עוד לא זוכרת D: ספרים: הארי פוטר, סודות נעורים וצמרמורת.

adida33

New member
../images/Emo45.gif

עדיP: הממ אוקיי: מחשבות פליליות (דה), במיוחד ג'יי ג'יי וריד, נמלטים (סוזן
), גיבורים (פיטר, ניקי
), תיכון בלק הול, ריהאנה
(נראה לכם?!
). Evanescence, Breaking Benjamin, Iron Maiden, Metallica, Epica, Nightwish, Queen, Within Temptation ועוד כמה שאין לי כוח להיזכר בהם עכשיו.. שני גברים וחצי, איך פגשתי את אמא, איש משפחה, הופ ופיית', סקראבס, דרייק וג'וש, מדריך ההישרדות של נדXDD, הפי טרי פרינדסP: ספרים: הארי פוטר, משחקי הכס, ממלכות נשכחות, צל הירח
, רודף העפיפונים ובטח יש עוד כמה ספרים שאני ממש אוהבת ושכחתי מהם
..

alon1421

New member
../images/Emo45.gif

אלון אווקי נתחיל מסדרות:חוק וצדק חוק וסדר מחשבות פליליות{כמובן שבעיקר את גריסה וריד} הלוחשת לרוחות פשע מן העבר CSI {בעיקר מיאמי ולאס וגאס} הישרדות{יאללה גיברו} האוס{Hello sick people !} משפחת סימפסון{יאללה בארט!!!} שירים:יוני בלוך אריק ברמן אינפקדט משרום שלמה ארצי

4hilla4

New member
אמילי לא תמות!../images/Emo11.gif {עונה}

סדרות- ימי חיינו
דידרה הול מלכה! פשוט ככה... היא באמת שחקנית מעולה! סקרבס- את כל הקאסט! מחשבות פלילות- אמילי ומורגן
גרסייה
בוסטון ליגל- שירלי {קנדיס ברגן השחקנית השנייה האהובה עלי- אחרי דידרה הול!} הישרדות- ישראל- ורה וליה מלכות! סרטים- איזה מין שוטרת במיוחד הראשון כי הוא עם קנדיס ברגן.. הסודות של יהיה- זה סרט מממש חמודדד... מר וגברת סמית- אנג'ליה ובראד
מוזיקה- שירים ישנים!!!.... נממ... אני אוהבת את גילברט אוסיליבן, את fame, טינה טרנר, וויטני יוסטון, אבבא[abba], דיאנה רוס, מרויין גי, ועוד ועוד ועוד... שחקניות- טוב יש לי חמש שחקניות אהובות--- דידרה הול
קנדיס ברגן
מישל פייפר
קריסטין אלפונסו
סוזן רוג'רס
ספרים- כל סדרת מנהרת הזמן- חולה על זה! ספר חידות פשע כזה- זה גם מגניב והיה עוד משהו.... אממ...לא זוכרת.. והנה עדי,עשיתי מאמץ

רעותוש02

New member
אני רוצה![רעות]

אני חולה חולה חולה על טלויזיה[חחחח] על דקסטר מחשבות פליליות,על טבעי,המפענחת,מקרים מהעבר,משמרת שלישית נחמד... הנפילים,האנטומיה של גריי ולא זוכרת כ"כ עכשיו שחקנים אהובים: ג'נסן אקלס,ג'ארד פאדלקי "ריד"חחח להקות אהובות:מארון 5ףברייקינג בנג'מין,סינרגיה,עברי לידר,נינט טייב וכו' צבע אהוב ירוק ותורכיז במיוחד!!!!

רעותוש02

New member
אה ושכחתי בטח מלא סדרות וגם

סדרת הספרים נרניה ויש לי מלא סרטים אהובים [בעיקר מתח ואימה] יואו אני חולה על המסור!!! אבל לצערי ראיתי רק את הראשון......מבאס ברמות אה וגם סדרה סמוליול בקיצר נגמרה החפירה......חחחחח

../images/Emo45.gif

טוב אז סדרות: מחשבות פליליות(ריד |מאוהב ), על טבעי (סאם| לב| ), הלוחשת לרוחות, משפט וצדק,איש משפחה, אנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות. מוזיקה: איימי וינהאוס, טוקיו הוטל, מי כמיקל רומאנס, פול אאוט בוי,מיקה
.. וזהו כעיקרון:>

למעלה