רוצחים!!!!!!!!!!!!!!!!

RoyalWizard

New member
רוצחים!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מועלם ואנה רצחתם את הדג שלי!! מתושלח מת בגללכם!!!

RoyalWizard

New member
כמה דברים!

1. הוא היה גוסס וזה היה לו מוות איטי וזה הכי גרוע 2. כותבים דראקו

בעעעעעעעעע!!!!!!

אני הרוצחת האמיתית! כן כן....אני
אני
אני
פלאפל בפיתה פלאפל בפיתה פלאפל בפיתה פלאפל בפיתה פלאפל בפיתה !!! חה חה חההההההה תפסיקו להתווכח על מתושלחחחח!!!! כולם קונים לויסמן מתושלח ג'וניור! לי יש כובעעעע!!! כווווובבבבבעעעעעעעעעעעעעע!!!!! נתפס לי הזין בריצ'רץ' וזה כואבבבבב נוראאאאא!!!!!!!!
יש לי סנביץ' בפיתהההההה

RoyalWizard

New member
חחחחח

טוב אני אקנה מתושלח ג'וניור אבל את יודעת מה הכי מצחיק בפלאפל בפיתה? שיואב לא קולט שיורדים עליו על זה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה !!! תודו שזה היה מצחיק....... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

RoyalWizard

New member
לאאאאא

תמיד יואף הזה כל הזמן אמר "והוא יוכל פלאפל בפיתה" "זה בגלל שאני יוהדי?" וכל מיני הודעות אחרות שקשורות לנאצים יהודים ופלאפל בפיתה וזה למה אנחנו יורדים עליו

למעלה