רוצח בלפיד

ערןלפיד

New member
רוצח בלפיד

הבוקר בשש ורבע נשמעו נביחות היסטריות ברחוב השקמה. כשיצאתי בשש וחצי נתקלתי במחזה מזוויע: כלב(ה?) לבן גדול עומד מעל גופת כלב חום קטן, פרוותו מוכתמת בדם. מאוחר יותר נזכרתי שכבר נתקלתי בכלב הלבן: לפני כחודשיים הוא התקיף כלבלב שטייל קשור ברצועה עם ילדה קטנה, שעמדה וצרחה בהיסטריה. למזלם עובר אורח הרחיק את הכלב הלבן והם רצו הביתה, הילדה ממררת בבכי. גופת הכלב מוטלת במדרגות. צירפתי תמונה של כלב דומה לכלב התקפן.

אירילה

New member
גם אני ראיתי את הכלב הלבן הבוקר

אני כבר מודיע כאן ע"ג הפורום שאעשה את המאמצים לאתר את בעל הכלב הלבן ולהגיש נגדו תלונה במשטרה על שוטטות . גם אני ניסיתי לרדת עם הכלב שלי היום בבוקר ונאלצתי להרחיק את הכלב עם מקל. אחרי הגשת תלונה במשטרה ופתיחת תיק פלילי לבעל הכלב אולי אז יחלו התושבים כאן לשמור ולקשור את הכלבים אשר בורחים מהחצרות. מי שלא מסוגל לשמור על הכלב שימסור אותו ,לאחרונה ממש נהיתה כאן בלפיד הפקרות עם השוטטות של הכלבים. אגב ,לא מצדיק בכלל את התקיפה של הכלב הלבן אך גם הכלב הקטן החום לא היה מיועד לשוטט חופשי בישוב. מעניין שבעלי הכלבים כלללא חשים חובה לשמור על כלביהם. כאמור אתה תלונה אגיש כבר מחר לאחר שאברר למי שייך הכלב , ומי שיודע מי הוא בעל הכלב מוזמן לשלוח אלי במסר את פרטי בעל הכלב ולא ע"ג הפורום . צריך לשים סוף לשוטטות הכלבים. ולועד הישוב - תתחילו להחזיר את לוכד הכלבים לישוב. שבוע טוב גרשון

אירילה

New member
מותך ספר חוקי העזר של המועצות המקומיות

החזקה 6. (א) בעל כלב ימנע בעד הכלב מלצאת מחוץ לתחום ביתו, אלא אם כן הכלב מוחזק בידי אדם המסוגל לשלוט בו, הכלב מובל ברצועה שאורכה אינו עולה על 2 מטרים ופיו של הכלב חסום בזמם שאינו מאפשר לכלב לנשוך. (ב) בעל כלב יפנה מיד לכלי אשפה, צואה שהשאיר כלבו במקום ציבורי או במקום פרטי שאינו בבעלותו.

sharon669

New member
למה אתה קופץ בראש?

אי אפשר להסביר פנים ולבקש מבעל הכלב לקשור אותו? מה אתה כזה לוחמני?

אירילה

New member
מי שמחזיק כלב יודע היטב את אשר עליו לעשות

הלוחמנות ידידי היא כנגד אותם בעלי כלבים אשר מפקירים את כלביהם ברחובות ,איזה פנים תסביר לבעלי כלב שהכלב שלו התקיף ילדה בת שבע לפני זמן מה ברחוב ים המלח? לי יש 3 כלבים ,לעולם לא תמצא אותם מסתובבים בישוב חופשיים, מי שלקח על עצמו החלטה לגדל כלב ,חייב לשמור עליהם. צר לי עליך כי אתה דווקא ממסבירי הפנים ,עדיף כך מאשר ילדה או ילד אשר פניהם יושחתו ע"י כלב משוטט אשר הסבירו לבעליו פנים מה לעשות. אחרי שאחד יקבל רישום פלילי תאמין לי בעלי הכלבים יחשבו פעמיים לפני שיאפשרו לכלב שלהם להסתובב חופשי בישוב. זה לצערי הנורמה כאן ,כל עוד לא נוקטים ביד קשה ,שמים פשוט פס ומצפצפים על החוק ,אלא שכאן שרון מדובר בדיני נפשות ועל זה אין פשרות. אני מקווה שאתה לא משחרר את הכלב שלך בחוצות הישוב.

ערןלפיד

New member
נחלק את העבודה

אני אלך לבעל הכלב להזכיר לו לקשור את הכלב. אתה תלך למשפחה של הכלבלב החום, תעזור להם לקבור אותו ותסביר להם שיתאזרו בסבלנות.

sharon669

New member
כלבים

נכון שזה מסוכן שכלב כזה מסתובב בחוץ ללא השגחה, את הגולדן שלי לא תראה אף פעם מסתובב ללא השגחה, אבל לא צריך לקפוץ ישר למשטרה, אפשר להסביר פנים ולבקש יפה להשגיח על הכלב. ואם זה לא יעזור אז ללכת ולהגיש תלונה לגבי הכלב החום, מה הוא עשה ברחוב ללא מחסום וללא בעליו???

kiyossi

New member
אבוי לתמימות ../images/Emo107.gif

שרון, ממך הייתי מצפה לפחות תמימות ויותר הבנה, מעניין אם בעלי הכלב הלבן הסבירו פנים לבעלי הכלב החום (שאגב איני מצדיק את זה שהיה חפשי), ופיצו אותו על אבדן כלבם אך גם זה יגיע בוודאי. נקודה נוספת למחשבה-לפני מספר שנים, בעיירה קטנה ששמה מזכרת בתיה, נשך כלב את ילד השכנים ,המשפחה שכלבם נשך כבר לא מתגוררת באותו הבית...למעשה, אין לאותה המשפחה בכלל בית...יודע למה? כי בפסק דיין שאינו מסביר פנים ומאד לוחמני, קבע שופט פיצויים אדירים לילד שננשך, פיצויים בגובה מחיר הבית של בעלי הכלב.!!! כן כן, בעלי הכלב שנשך מכרו את ביתם כדי לממן את הניתוחים ופיצוי כספי לילד האומלל. ועוד לחשוב שגרשון לוחמני, בעלי הכלב הלבן צריכים ללמוד מטעותם,ולהודות לאל שבן אדם לא ננשך,עדיין לא מאוחר. נקודה למחשבה, אם יש לך כלב -תבין, אם לא -תפנים, למה אני צריך לטייל עם הכלב שלי קשור ולברוח מכלבים משוטטים חופשיים???נראה לך טבעי? כלב דומה מאד לבני אדם, כאשר יש לו דם בעיניים הוא לא מבדיל בין אוייב לידיד,או בין בעל חיים על 4 או לבעל חיים על 2....

אירילה

New member
חדשות טובות - הכלב נלכד ונמצא בכלביה

משיחה עם וטרינר המועצה אתמול בערב בנושא הכלב ,הבנתי כי הכלב הלבן נלכד כבר ע"י לוכד הכלבים של המועצה אשר הוזעק ע"י תושבים. אם אכן כך הרי שהחדשות הן טובות ,כך ילמד בעל הכלב לשמור על כלבו וישלם קנס + הוצאות ואם לא יבוא לקחתו הרי שהכלב יימסר לאימוץ ואולי יזכה לבית חם אוהב ודואג. נקווה שבזאת נסתיימה לה הפרשה של הכלב הלבן ומועדד לדעת שישנם עוד תושבים שאכפת להם

sharon669

New member
רוצה גם סיפור?

על תא משפחתי שהתפרק כתוצאה מתיק פלילי במשטרה? אין לי מושג איפה אתה "בורח מכלבים משוטטים", אני מטייל עם הגולדנית שלי בחופשיות עדיין לא נתקלתי בכלבים משוטטים. (עוד מעט 3 שנים של טיולים) כל מה שאני אומר זה שאנחנו חיים ביישוב קהילתי, אפשר לגשת לשכן ולדבר. זה לא קשה.

אירילה

New member
שרון , אתה בטוח שאתה גר בלפיד?

3 שנים של טיולים עם הכלב ולא נתקלת בכלב משוטט??????? מאוד תמוה.......

gitzu

New member
הכלב הלבן

גם היום ב- 8 בבוקר, הכלב הלבן שוטט ברחוב השקמה , לבדו!!!

gitzu

New member
עדין מסתובב חופשי

בטיול עם כלבי בחצות, שוב הגיח מולנו בשיקמה הכלב הלבן, חופשי כמובן... האם בעליו עדיין לא הפנים שכלבו מסוכן ובאחריותו?!

matax

New member
הכלב הרוצח

הכלב החום ברח פעם ראשונה מהבית בכול זאת זה אשמת הבעלים של הכלב הלבן הם משחרר רוצח בישוב.

שושו51

New member
הכלב הלבן משוטט ברגעים אלו ברח הגליל- 23.10:-

ברגעים אלו ממש יום שלישי שעה 22:15 מסתובב הכלב הלבן ברחוב הגליל, וכל כלבי השכנים נובחים. כדי ללוות אורחת שלי לרכבה נאלצתי לרדת עם מגרפה, רק בגלל הריצה שלו וההתקרבות שלו אלינו

למעלה