רוצים את הסינגל "נס"

TetiBETTY

New member
רוצים את הסינגל "נס"../images/Emo35.gif ../images/Emo79.gif

כל שעליכם לעשות זה לשרשר לכאן מהו הנס הכי טוב וגדול שקרה לכם אי פעם. 7 הכותבים עם הנס הכי מעניין/מרגש - יזכו בסינגל
אז למה אתם מחכים

1sHiRuSh

New member
הנס שלי!!!

זה לא ממש נס אלא יותר מעין התגשמות של חלום שיש לי... ב21.6.06 הלכתי לראות את המחזמר הלהקה וכמובן אמיר מופיע שם... אהבתי מאוד את ההצגה .. אבל לרוב חיכתי שאולי אני יפגוש בסוף את אמיר... וזה קרה מאוד התרגשתי זה לא היה ממש ארוך כי היו שם דיי הרבה אנשים אבל כמובן שהצטלמתי איתו והוא חתם לי =] .. וזהו זאת היתה הפעם הראשונה שפגשתי את אמיר ומאוד התרגשתי ושמחתי עד כדי כך שלא ממש ישנתי חח... וזהו...

vmeytal

New member
הנס שלי...

גם לא נס.. יותר התגשמות חלום.. זה היה בשנת 98 שכבר היי פייב היו שנתיים, ואני הייתי שרופה עליהם וכל כך רציתי לפגוש אותם במיוחד את אמיר, יום אחד ידיד של אחותי מתקשר אלינו ואומר בואו לבניין שלי, אמיר פה!(אסור לי לספר את כל הפרטים...)בקיצור ב4 אחה"צ זה היה אני בטירוף ישר התלבשתי שכחתי את המצלמה מרוב התרגשות,והלכנו ישר לשם. ואז אני רואה מולי את אמיר וזאת היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו מקרוב וכל כך התרגשתי ורעדתי והוא היה כזה חמוד וביישן קצת,ורציתי שתיהיה לי איזה הוכחה שאכן פגשתי אותו אז הוא הוציא מהיומן שלו דף וחתם לי עליו (זה היה לו"ז של הריקודים שלהם חחח)ועד היום יש לי את זה. והכי חשוב מה מיוחד בזה?? שזה היה יום לפני היומהולדת שלי, ממש מתנה חבל"ז אז זה הנס הפרטי שלי.....

הנס שלי

לפני שנתיים בערך נסענו לברית בירושליים זה היה בשיא החורף והיה גשם וערפל בחוץ וחזרנו די מאוחר משם. ולקחנו באוטו עוד מישהו שלא הפסיק לשגע אותנו וכל הזמן ביקש דברים והפריע לאבא שלי לנהוג. הרדיו דלק והגשם לא הפסיק ובהתחלה טעינו בדרך ונורא נלחצנו מזה אבל הסתדרנו ואז פתאום אמא שלי צורחת, האוטו כמעט מתהפך ועצרנו. בשניה הראשונה לא קלטתי בכלל מה היה זה היה מהיר מדי כדי לקלוט ואז הבנתי שעשינו תאונה למזלנו חוץ מקצת שריטות ופגיעות קטנות לאוטו הכל היה בסדר וניצלנו בנס ברוך השם
וזה הנס העצוב קצת והפרטי שלי יש עוד דברים אבל אחד מספיק.

sexit16

New member
+*+הנס שלי+*+!=]

זה יותר כמו התגשמות של חלום שציפיתי וחיכיתי לו במשך שנים..לפני כמה שנים במחזמר"ספיד וגלגלי הקסם" עם אמיר הלכתי להופעה ,אחרי כמה ניסיונות כושלות לפגוש אותו ואפילו לדקה אמא שלי איכשהו התחברה עם השומרת שם של מאחורי הקלעים וביקשה ממנה עם אני יכולה להיכנס לכמה דקות לפגוש את אמיר זה החלום שלי כמה המון זמן ואני בינתיים חיכיתי לה בצד ישבתי,לא ידעתי מה היא אומרת לשומרת.. ופתאום אמא שלי קוראת לי אומרת לי בואי כנסי כנסי מהר ולא הבנתי איך פתאום אפשר להיכנס כי אני שאלתי את השומרת ותהחננתי אליה מלא פעמים והיא אמרה שאי אפשר כי היו מלא אנשים שם שרצו גם להיכנס.. ופתאום אני נכנסת והיה לי בחולצה דף לחתימה שלקחתי מהבית בתקווה שאני יפגוש אותו עם עט ואז פתאום פגשתי את אמיר לא יכלתי לדבר איתו לא יכלתי להסתכל עליו עוד לא עיקלתי את זה שאני שם רואה את אמיר איתו מדברת איתו שאלתי אותו עם אפשר חתימה והוא כמובן אמר שכן ושאל איך קוראים לי וגמגמתי רק בפעם השלישית הוא הבין וחתם ואמרתי לו ביי עכשיו שאני חושבת על זה אני ממש מצטערת שלא דיברתי איתו או משהו ושלא לקחתי מצלמה ,התביישתי:/ אבל זה היה מן נס שכזה שעד היום אני נזכרת בזה כל פעם שאני רואה ,שומעת או חושבת על אמיר וכל פעם מחדש אני מתמלאת באושר וכולי מחייכת.. =]

shay08

New member
הנס שלי

לפני שנתיים בערך אני ,חבר ואחותו נכנסו לים עם מסרון ים . לאט לאט התקדמנו לעומק הים ולא שמנו לב בכלל . אחרי שהגענו לעומק ממש ממש עמוק [יותר מ-2 מטר] הייתה מערבולת בתוך הים ואנחנו מאוד מאוד מאוד נלחצנו . למזלנו ההורים שלנו ראו אותנו מהחוף (בזמן שעוד אפשר לחלץ אותנו) מתחילים ממש לטבוע ורצו מהר מאוד לחלץ אותנו מהסכנה . היה מאוד מלחיץ ,עמדנו על גבול של חיים ומוות ,כמו שאומרים .זה היה ממש נס שההורים שלנו ראו שנכנסו למערבולת ובאו להציל אותנו. זה הנס שלי

הנס שלי..

כשהייתי בת 18, הלכתי עם חברות שלי לים בשעת ערב מאוחרת, כאשר כוחות ההצלה הפסיקו עבודתם. בעודי שוחה ונהנת.. הרגשתי שאני נסחפת למעמקי הים. באותו הזמן בדיוק.. ראה את המתרחש בחור צעיר ומש לעזרתי.. הוא ניסה להכנס לים ולמשות אותי החוצה. אך הסחף היה חזק מידי והמשכתי להסחף אל מעמקי הים. הבחור חזר לחוף בשל החשש שגם הוא יסחף יחד איתי ונותרתי לבד מבוהלת וזועקת לעזרה. בשניות אלו בעודי נלחמת, התפללתי לאלוהים לעזרה. באותו הרגע באורח נס ממש, גל ענק ולא מוסבר הגיע ומשך אותי חזרה עד לקרבת החוף. קשה לתאר במילים את התחושה שאחזה בי באותו הרגע.. פחד, אימה, אובדן, סוף, את כל זה חוויתי יחד בעוצמות בלתי מוסברות. בקדמת החוף חיכה לי הבחור אשר מיהר למשות אותי מהמים.. היום הבחור הזה הוא בעלי ויש לנו ילדה. באותו היום חל מפנה בחיי אשר גרם לשינוים רבים בעקבות המקרה אשר עליהם אני מודה לאלוהים ולבעלי עד היום... אך שאלה אחת תמיד מרצדת בתוך מוחי ללא מנוח.. מאיפה הגיע הגל הלא מוסבר???

R E N I

New member
הנס שלי../images/Emo96.gif

זה היה לפני שנתיים בערך. הייתי עם אמא שלי באיזור התעשייה בנתניה בחנות נעליים. בדר"כ לוקח לי שנים לבחור נעליים, אבל הפעם הייתי מהירה. בחרתי בזוג נעליים אדומות, אם אני לא טועה. אמא שלי שאלה אותי אם אני בטוחה, ואם אני לא רוצה להמשיך להסתכל. עניתי שאני בטוחה, ולקחתי את הנעליים. הבית שלי במרחק כמה דקות מהרצליה, ובדיוק כשחזרתי, פתחתי את הטלוויזיה וראיתי שהיה פיגוע באיזור התעשייה בהרצליה- איפה שאני הייתי.

chuti

New member
הנס שלי

כשהייתי בכיתה ב' התווכחתי עם אמא שלי שאני רוצה ללכת לבורגראנץ' עם חברה וילד מהכיתה..והיא אמרה לי לא והתווכחתי והיא אמרה לי לא ואז ממש ליד היה פיגוע שעה אחרי

הנס שלי

זה היה בערב יום שישי... ישבנו ארוחה משפחתית כזה כמו כל יום שישי.. אני ואחותי הבאנו כסאות מבחוץ,לשאר האורחים. אני ישבתי על כיסא מבחוץ ולרוע מזלי מתחת לכיסא שלי היה עקרב צהוב. ישבנו לא הספקנו לאכול וישר הרגשתי עקיצות. קיבלתי בערך 5 עקיצות,בכיתי לאמא שלי שמשהו עוקץ אותי. היא חשבה ששוב אני מתבכיינת על שטויות,ולא התייחסה.. אחר כך הרגשתי עקיצה ביד והרמתי את המפה וראיתי את העקרב.. העקרב עלה מהכיסא על המפה ולא הפסיק לעקוץ אותי ככה איזה 7 עקיצות..ידיים רגליים.. בנס ניצלתי..כי עקרב צהוב פירושו מוות. נצלתי..העקב היה צעיר.. זה כאב ועד היום אני זוכרת את זה.. ואת הפנים של כולם כשגילו את זה.. היום זה נשאר לי חרוט בלב ואני עדיין זוכרת את זה..וכל פעם שלוקחת כיסא מבחוץ אני מסתכלת מתחתיו. מקווה שהטראומה הזאת תתן לי משהו אחד טוב

papashdon

New member
הנס שלי../images/Emo26.gif

טוב.. סביר להניח שהזוכים יהיו כאלה שאולי ניצלו ממחלה כלשהי, או שניצלו בנס ממשהו... אולי הם יזכו בזה בצדק
. אבל לי אין מקרה כזה... מקווה שבכ"ז יש לי סיכוי לזכות
: [טובנו, יש שניים
]
1. בעבר ניהלתי במשך שנתיים בלוג עזרה למעצבים, אשר הסביר להם איך משתמשים בתוכנות גרפיקה שונות. במהלך ניהול הבלוג השתתפנו [=אני ושאר חברי הצוות] בתחרות בה התחרו מולנו למעלה מ400 בלוגים. אנחנו זכינו במקום השני, בפרס של 300 שקל. את כל הכסף תרמנו לחולי סרטן
. אני נורא שמח שזכיתי לתרום סכום כזה של כסף למטרה חשובה
.
2.טוב, האמת היא שאני נורא אוהב את קרן פלס ורוני סופרסטאר. והשנה באמת
, זכיתי להכיר אותן במציאות. את רוני אני מכיר קצת יותר מקרוב... וזה ממש משמח אותי. כי אחרי הכל, בחיים לא האמנתי שמישהו כמוהם יתעניין בי
. ואולי זה דפוק, אבל זה הנס שלי
.
והתוצאות..מתי?

למעלה