רוצים את טוקיו הוטל שוב בישראל?

אורלוש5

New member
רוצים את טוקיו הוטל שוב בישראל?

לדעתי זה לא צודק שהם באו לכזה ביקור קצר והופעה אחת היו המון שלא יכלו להגיע ולהנות עם כולם(אני הייתי שם..ככה שלא תחשבו שאני מדברת על עצמי..) ובכלל טוקיו הוטל הופיעו בהמון ארצות אחרות יותר מפעם אחת אז גם לנו מגיע! בבקשה תחתמו על העצומה הזאת על מנת להביא אותם שוב בזמן הקרוב! אני בטוחה שהם יבואו עוד מעט אבל בואו נגדיל את הסיכויים בעזרת העצומה:)

florit11

New member
זה מיותר

זה מיותר. אם הם באמת נהנו פה, הם יחזרו שוב. נוכל לשלוח מכתבי בקשה, אבל אני לא חושבת שעוד עצומה תעודד אותם לבוא, אלא רק תעצבן.

X Slider

New member
בשביל מה עצומה?! הם יגיעו שוב בסביבוב הבא!

הם ככה דחפו את עצמם בסיבוב הזה בגלל העצומה, עכשיו שהם יודעים מה הולך פה, בסיבובים הבאים נקבל יותר הופעות ויהיה יותר מסודר... עצומה די מיותרת! הם יבואו גם בלעדיה

rocket

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חוץ מזה נראה לי שהם דיי מלאים נכון לעכשיו. גם ככה עשו לנו טובה שבאו. בואו נגיד יפה תודה על זה שהם הקדישו לנו זמו ובאו, נחכה שהם יעשו הפסקה בהופעות ואז נראה מה קורה.

N i t z a n 42

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מיותר לחלוטין! הם בלי קשר יב

יבואו לעוד הופעה וזה יהיה מטומטם לגמרי! אנחנו בטח כבר חלק מהארצות בסיבובי הופעות שלהם והם יבואו שוב בלי העצומה הזאת ותעשו טובה אל תעשו את זה ואל תשלחו את זה כי נצא מטומטמים וקרציות..הם יבואו שוב! אל תדאגו!

כרמלי6

New member
אין לי מה לחפש יותר בהופעות אבל אני יחתום גם

ככה אבל אנשים התנהגו שם בצורה ברברית כל כך והתחרפנו למה לדחוף !? כאילו מה תגיעו לפני האנשים ותעמדו שורה ראשונה ?! כל עשר שניות משהו יצא מאיזה מקום ואני נכנסתי במקומו לא צריך לדחוף אפשר לחקות קצת בסוף לכולם נמאס מהחום שיש בין כל האנשים ואז הם הולכים קצת סבלנות ! זה לא שביל יקפוץ לקהל וכולם יכלו לגעת בו ... אני בכלל לא הבנתי איך אנשים שברו דלת !? מה ההתחרפנות הזאת !? אבל דבר אחד היה שווה להמחץ מתי שביל אמר מה שלומכם פשוט נמסתי !!! זה היה כל כך חמוד איזה מבטא חמוד יש לו ! אבל אנשים התחרפנו שם יותר מידי פעם הבאה מיצידי לבוא אחרונה רק לא להמחץ ! תרגעו מה קרה !? כולה בני אדם ... [מושלמים ] אבל לא משנה אני מקווה שכל הבנות והבנים ... שנפצעו יחלימו מהר וגם שאולי פעם הבאה ילמדו שאסור לדחוף [כי יש בנות שנפצעו אבל הן התחילו עם הדחיפות ] ופעם הבאה שהם יבוא הולכים לנתב"ג ולא משנה מה אומרים לכם ! זהו אני לא הולכת לפספס אותם רק בגלל ש2 בנות אמרו ... הקיצ היה ממש כיף אתמול ומקווה שפעם הבאה יהיה פחות גרועה ... אנשים שהיו בהופעות אחרות אמרו לי שהם אף פעם לא נמחצו ככה ..! שזה עבר את הגבולות אתמול והכי מעצבן זה מה שידיעות אחרונות רשמו !! וגם שם נתנו קרדיט רק לליטף ואביב שעלאק רק הן הביאו אותם לארץ [חוצפה ] כל מי שחתם על העצומה זקוק לקרדיט וגם כל אלה שהיו קשורים איך שהו לעצומה ... פשוט מגעיל ! ... וגם מה שאמרו על ביל ! דוחים מה זה הסולן שלובש חמוס ?!?!?! במילה אחת טימטום ! וזהו מקווה שפעם הבאה זה לא יהיה ככה וגם שלא יחלקו מעיתונים וכל מיני שטויות כאלה כמו שעשו בראש1 ונענע כרטיסים סתם ככה כי אז אנשים ערסים מקבלים את זה והם אלו שדוחפים [ברובם ! ] וגם חצי מהאנשים שלא מכירים אותם בכלל באו רק בגלל שהם קיבלו כרטיס חינם אם כבר היו צריכים להביא את זה למעריצים שכן מכירים אותם ויודעים עליהם דברים לא כמו איפה הם גדלו ... כמו שעשו בראש 1 כי זה לא בעיה למצוא את זה ואז כל המופרעים באים והורסים את כל הכיף ... טוב הקיצ אני נהנתי חוץ מזה שמשחו לי בשיער דחפו אותי וכל הבנות שהיו לפני קפצו לי על הרגלים וצרחו לי באוזן .. חחח ....

טוסט16

New member
תכלס..

במדינות אחרות יש להם יותר מהופעה אחת, כי יש להם שם הרבההה יותר מעריצים, ואלו ארצות הרבה יותר גדולות. אבל אני אחתום בכל זאת.. לא הלכתי, וכשאחותי חזרה, סיפרה לי דברים, רציתי לבכות XD

טוסט16

New member
אויש זה עושה לי בעיה

כתוב לי ישר שכבר חתמתי, אבל לא חתמתי ><

0oSharoNo0

New member
גם לי זה עשה את זה...

את צריכה להכנס לדף האחרון של החתימות ולרדת למטה עד הסוף.. תראי כבר...

dorkiflitz

New member
את לא צריכה לבוא בגישה הזאת

"לדעתי זה לא צודק שהם באו לכזה ביקור קצר והופעה אחת" תגידי תודה בכלל שהם פניו זמן בלו"ז העמוס שלהם. זה לא אשמתם שהייתה להם הופעה אחת וזמן קצר, וברור שגם לנו מגיע אבל אין לך על מה להתלונן חוץ מלהגיד תודה ענקית שהם באו לפה. ולא צריך את העצומה הזאת, ההופעה הייתה מעולה והקהל היה מדהים. הם יבואו לפה גם בלי העצומה, אבל הגישה שאיתה את באה ממש לא לעניין.

אורלוש5

New member
כנסי שנייה

אני ממש מודה להם שהם הגיעו! אבל היו כל כך הרבה שלא יכלו להגיע...וזה פשוט עצוב וחבל... כי היו אלפי מעריצים שטוקיו הוטל לא ראו! הם חייבים לבוא בזמן הקרוב שוב! זה נורא חשוב כי לצרפתים למשל הם נוסעים פעם בחודשיים כמעט!!!!! ולדעתי לא פייר!

dorkiflitz

New member
כי בצרפת הביקוש הרבה יותר גדול מפה פי 543543!

עם כל הכבוד למעריצים שיש כאן, לא כולן היו הולכות לכל ההופעות שלהם ומוציאות 220 שקל שלוש פעמים. בצרפת, שזאת ארץ ענקית הם עושים סיבוב הופעות כי הם מודעים לתופעת ההערצה המטורפת שלהם שם. אנחנו רק התחלנו להעריץ אותם.. חכי קצת והם יגיעו גם לפה שוב פעם.

LiHiLuSh

New member
האמת שאני כן הולכת להוציא על 3 הופעות שלהם

אחת אחרי השנייה עם עם הם יבוא ב 2009 ל 3הופעה כמו שאמרו אני הולכת ל3 ההופעות לא החפת לי עם היו אותם שירים יעני ברור שהיו את השירים החדשים אלב ב 3 הופעות היו אותם שירים לא

למעלה