רוצים בכל זאת לעשות מפגש?

רוצים בכל זאת לעשות מפגש?

אני יודע שכמה אנשים הולכים להפגש עכשיו לפני ההופעה אבל בכל זאת הפורום הזה גדול ובטוח יש אנשים שנבצר מהם להגיע להופעה ולמיני מפגש... אז אני מציע 2 תאריכים פוטנציאלים אחד ב29.12 ביום חמישי או ב2.1 ביום שני בכוונה לא הצעתי את ה1.1 כי: א.זה אחרי הסילבסטר ויש לי הרגשה שאנשים כאן הולכים להשתכר ולדפוק ת'ראש ולאף אחד לא יהיה כוח לקום מוקדם ולבוא למפגש ב.באותו יום יש מפגש של שייגעצ ומוניקה אם אני לא טועה ויש מנהג כזה שכולם נותשים את אינפקציה והולכים לשייגעצ או מוניקה כי יותר מעניין שם אז אני מציע באחד מהתאריכים האלה אם יותר מ5-6 אנשים יבואו אז נעשה מפגש אם לא נחכה לפסח או משהו כזה.... בקיצור אני כותב תאריך ואתן תעשו
לתאריך שמתאים לכם....

אני וטובי (extraoridnary girl) נמצא

ים בלי קשר ב29 בעזריאלי, אם יהיה מפגש אני אישית יבוא לבקר, אני מניח שגם היא, אבל היא לא יכולה להגיד כלום עד מחר כי היא בהופעה
.

heaven is here

New member
לא

אני מעדיפה שהמפגש שלנו לא יתנגש עם מפגשים אחרים.. אני אהיה בכל מקרה בחמישי אבל במסגרת פורומים אחרים ולדעתי זה לא יהיה נוח כי גם ככה אנחנו לא בדיוק מכירים אחד את השני ויהיו שם המון מפגשים. ומפגשים זה בלאגן. [ראו מפגש קודם]

כבר שלושה מהפורום בעזריאלי ב29

חחח כל מי שרוצה לבוא מוזמן, אני נגיד מאוד רוצה להכיר סוף סוף את הפורום כי תמיד יצא מפגשים בתאריכים שלא יכלתי. את טובי אני פוגש מחר בלי קשר :)

heaven is here

New member
אבל נו

יופי אז ניפגש ונתפצל שוב כי יש לאנשים מפגשים אחרים.. ומה עם אלה שבאו רק למפגש אינפקציה? אין להם לאן להתפצל ואם הם באים מרחוק לא כדאי להם לבוא בכלל. גמני אראה את טובי מחר.אולי

למעלה