רוצים גרסא ישראלית לפלוריסיינטה?

sonic13

New member
רוצים גרסא ישראלית לפלוריסיינטה?

תגידו אבל עכשיו תגידו תאמת לא נמאס לכם שיש כל כך הרבה גרסאות לפלוריסיינטה אבל גרסא שיראלית אין? הרי אל שתכחו שיאיר דורי הוא ישראלי אז למה הוא לא חושב עליינו קצת? הריי יש גרסאות של:ארגנטינה ברזיל צ'ילה מקסיקו רנאה לי אז למה שלא תיהיה גם גרסא ישראלית תחשבו על זה יש שחקנים טובים מאוד בישראל שיכולים לשחק את הדמויות למשל תראו: השחקנית שמשחקת את טובה באלופה אז היא מצליחה להיות רע ומצחיקה אז היא יכולה להיות מללה מושלמת ימית סול שמשחקת בפיג'מות בטוח יכולה להיות מצויינת בתפקיד פלוריסיינטה מייקל לואיס למשל יכול להיות פרנקו לא ככה? השחקנית שמשחקת בשיר שלנו 3 את קרין קורן משפיק מרושעת בשביל לשחק את דלפינה לא? והשחקן הזה ששיחק בפיק אפ יכול להיות דון מינימו מעולה אז אני צודק או לא? יש לנו משפיק שחקנים ישראליים מוכשרים שיכולים לשחק בצורה מצויינת בגרסא הישראלית של פלוריסיינטה אז מי שחושב כמוני וחושב שבאת יכולה להיות לנו אחלה סדרה בגרסא הישראלית אז אני חושב שמישהוא צריך לכתוב עצומה שבא כל אחד ייכתוב למה הוא חושב שכדאי שתיהיה גרסא ישראלית או שפשוט ייכתוב את הפרטים שלו ומי שיכול שיילח את זה ליאיר דורי או כריס מורנה לא יודע ואז בטוח נצליח לשכנע אותם ונקנה את הפורמט של פלרוסיינטה ואז תייהיה לנו אחלה סדרה אז מי חושב כמוני? וביינתיים סתם לכיף תנסו ללהק שחקנים כמוני כמו שכתבתי אז מה דתעכם?

sonic13

New member
שמח שגם את חושבת ככה

אני מקווה שמשיהאו ייתייחס לזה ברצינות שי לנו מספיק שחקנים מוכשרים וטובים בשביל שלחק בפלוריסיינטה גרסא ישראלית תוכלי אולי לעשות עצומה אחותי? ותנסי גם את ללהק שחקנים זה דיי לוקח זמן

didalf

Well-known member
../images/Emo31.gif ../images/Emo109.gif

1.יש מספיק גרסאות. 2.השחקנים הישראלים לא מספיק טובים, ואף אחת לא יכולה להיות פלור. 3.זה יראה ממש דבילי. 4.מייקלואיס בתור פרנקו?!

sonic13

New member
אני דווקא חושב אחרת

השחקנים בארץ מעולים ובטח באמת ייקח כמה זמן למצוא שחקנים טובה שתוכל לשחק את פלוריסיינטה אבל עוד יימצאו אותה זה בכלל לא ייראה דבילי אפשר לעשות את זה ייחודי כזה לא? ואם את חושבת שמייקל לואיס לא יכול להיות פרנקו או מישהוא אחר לא יכול שלחק דמות כזאת או אחרת אז תנסי את ללהק שחקנים לסדרה רק תנסי אני בטוח שגם את יכולה ללהק

AMI131

New member
לא ולאא!!

בעע ימית סול החשקנית הגרועה ביותר בעולם המטומטמת הזו?! טוב זה הרעיון הכי רגוע בעולם

לא.. ../images/Emo31.gif../images/Emo87.gif

במיוחד לא עם השחקנים שכתבת.. }-8 מייקל לואיס הגרוע הזה?! ההוא מפיק אפ בתור פדריקו?! לאא לא לא!! בלי שום קשר לא כיף שתהיה לזה גרסה ישראלית.. לא אוהב את הרעיון..

Stephenie

New member
../images/Emo31.gif...../images/Emo210.gif

איך להסביר את זה.... אין שחקנים טובים כול כך בארץ... זה יצא ממש מעפן כי אין כמו העלילה המקורית... קרין קורן דלפינה????
.

sonic13

New member
אולי את\תנסו אתם לחשוב על שחקנים

וחוץ מזה תמיד יכולים למצוא שחקנים חדשים שיישחקו בסדרה לא ככה?

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני חושבת ש...

כמובן שהסידרה לא תגיע לרמה של הסידרה המקורית בחיים . אבל יהיה מגניב^^ רק השאלה מי יגלם את פלור ? ובכל אופן לא נראלי שעצומה תשפיע=[

sonic13

New member
תנסו גם אתם ללהק שחקנים

לדמויות הבאות: מללה דלפינה פרנקו פדריקו פלור תנסו גם אתם מה שבטוח השחקנית שמשחקת את טובה בהאלופה תשחק בצורה מעולה את מללה גם רעה וגם מצחיקה

למעלה