רוצים כרטיס זוגי למופע של אמדורסקי?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo32.gif דקסטר../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

טוב הגיע הזמן שיהיה לנו אחד. כולנו רואים וכולנו צריכים מקום להתפרק מי שראתה את הפרק האחרון (510) מוזמנת להעביר חוויות צפיה איתנו. מה אהבתן מה שנאתן ממה התרגשתן וממה רעדתן? שפכו

arielh380

New member
מחפש סוג של מוזיקת קאנטרי ולהקות בסיגנון

שלום לכל חברי הפורום זו הפעם הראשונה שאני כותב אצלכם בתור חובב קאנטרי פולק וכל היוצא בזה ואני ישמח לעוד רבות ועכשיו לשאלה לפני כשבוע שמעתי סט של DJ שניגן בין היתר קאנטרי ובין הקטעים היה סוג של מוזיקה שלא הכרתי זה היה קאנטרי עם סיפורים גסים והומוריסטיים וקצב נגינה מהיר מאוד. אני ישמח לקבל עוד מידע על סוג זה של סיגנון אם ידוע לכם על מה מדובר ועל הרכבים באותו סיגנון תודה וסופש נעים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo65.gifמזלטוב לדרורה../images/Emo120.gif../images/Emo151.gif../images/Emo90.gif../images/Emo212.gif

אומנם באיחור של יום אבל עדין מכל הלב
מאחלת לך המון המון מזל טוב לרגל יום הולדת ה-12
מאחלת לך שתמיד תמיד תהיי מאושרת
שתמצאי את החצי המשמשי שלך ותחיו יחדיו באושר ועושר ויהיו לכן מלא צאצאי ציפי לבני קטנים.
מאחלת לך שתזכי לפגוש בשרה נתניהו, אלילתך ואולי אפילו תזכי לאיזה סקס חפוז בשירותים מלוכלכים...
מאחלת לך שסוף סוף תקבלי מחשב משלך ואחיך הקרציה לא יעיף אותך ממנו כל שעתיים
שתפסיקי להיות פרסית ולא תהיה לך בעיה לבזבז שירים
שתתחילי להיות דוסית אמיתית ותמצאי בחור ישר להביא הביתה להורייך (ואיזה פלייגירל מהצד זה גם בסדר)
מאחלת לך (וגם לכולנו) שתזכי לטוס לנאשוויל לראות את כל הלאסביין שאת אוהבת בלייב (אבל לא לפניי שאני אטוס
)
ובקיצור כל מה שאת מאחלת לעצמך פלוס כמה ברכות לאסביוט נוספות!
+
הפי בירטדיי!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gifסיכום שנת 2010../images/Emo70.gif../images/Emo252.gif

השנה הגיעה לקיצה וזו הזדמנות נהדרת לסכם אותה בעזרת שאלון קצרצר שיחליף את הפריידי מאוהב שלנו רק לפני כן קצת פרטים כלליים- שם: גיל / ת. לידה: מידת נעליים: אלרגיות: צבע אהוב: ספר ילדים אהוב: משחק ילדות: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: על השנה החולפת: הדבר הכי טוב שקרה בשנת 2010: טקס הפרסים המוצלח של 2010: התלבושת המוצלחת ביותר על הרד קארפט של 2010: שיר השנה של 2010: קליפ השנה של 2010: אלבום השנה של 2010: זמר השנה של 2010: זמרת השנה של 2010: להקת השנה של 2010: מי האמן שהכי אכזב אתכם ב-2010: סדרת הטלוויזיה של השנה: הסרט הכי טוב שראיתם השנה (לא חייב להיות סרט שיצא השנה, אפשר גם סרט שראיתם אותו לראשונה רק השנה): החג שהכי נהניתם בו השנה: בגדול האם שנת 2010 הייתה טובה יותר מ-2009? על השנה שבפתח: מה אתם מקווים שיקרה בשנת 2011: מקום שהייתם רוצים לבקר בו ב-2011: איזה אמן הכי הייתם רוצים לראות בלייב ב-2011: פריט אחד שלא יכולתם להרשות לעצמכם ב2010 ואתם מקווים להשיג השנה: הולכים לחגוג היום? שתהיה לכולנו שנה מוצלחת, פוריה, מספקת ובגדול- הרבה יותר טובה מקודמתה

yoni sc

New member
../images/Emo106.gif תחרות מדהימה בפורום מאריה../images/Emo70.gif

הי לכולם, שמי יוני, ואני מנהל אשכול מוזיקה בתפוז. רציתי להזמין אתכם להשתתף בתחרות פגז
בפורום מאריה קארי- ספרו לנו על חוויה אישית שלכם שמתקשרת למאריה, ותוכלו לזכות בקופסא מהודרת של אלבום חג המולד "Merry Christmas II You", עותקים של האלבום החדש, DVD מיוחד של מאריה ועוד פרסים סופר שווים
אז קדימה, כנסו ללינק התחרות ושתפו אותנו בסיפור המיוחד שלכם
: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=373&MessageId=148570504 בהצלחה לכל המשתתפים
יוני

gorly00

New member
מחפשת שיר קאנטרי

מחפשת שיר קאנטרי של זמרת בו הבת מבקשת מאמה תשלום עבור כל מטלה שהיא מטילה עליה והאמא עונה לה שכל מה שהיא עוששתה עבורה היה בחינם.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי בקצרה

טוב קודם כל אני חייבת להתוודות שבדר"כ אני לא חובבת של ג'וליה סטילס אבל בדקסטר הדמות שלה פשוט גאונית. אני מתה עליה ועל המשחק שלה ואם יהרגו לי אותה בסוף העונה אני ארצח מישהו
עכשיו כשהורדנו את זה מהחזה אני צריכה לעבור לווידוי שני שהוא: אמג יאייייי הם עשו סקס!!!#!@$@# מתחילת העונה אני מחכה שהם יכנסו כבר למיטה יחד
ואיך היא רצחה את הגזר הזה
היא כזאת דקסטרית
וואי כשהיא לבשה את הבגדי רציחות ושאלה את דקסטר איך היא נראית רציתי שהוא יגיד לה משהו בסגנון של "יו לוק לייק.... מי" בצורה דקסטרית כזאת. אגב בכלל אני צריכה להסיר את הכובע בפני מחלקת הליהוק של הסדרה כי כל הקאסט של העונה פשוט מעולה! אני חוששת לחשוב בקול רם ולהגיד שהעונה כבר מיצינו את הרציחות בדואט של דקס ולומן ובטח בעונה הבאה הוא יחזור להיות זאב בודד ועכשיו אחרי שהם שכבו קשה לי להאמין שהיא פשוט תחליט לעזוב כי היא מתגעגעת לחיים שעזבה. אם היא לא תהיה בעונה הבאה זה רק כי החליטו להקריב אותה. למה אי אפשר להקריב את לאגוורטה? היא כזאת מעיקה. בכלל את כל המחלקה מבחינתי אפשר להקריב (טוב נו חוץ מדב ומסוקה שאני מתה עליהם) וואי היום קמתי באיזה 5 בבוקר כדי שאני אספיק להוריד את הפרק ולראות לפני העובדה. קצת חששתי לראות את הפרק לפני העבודה כדי לא לקבל רעיונות ולרצוח איזה עולל מעצבן (או בתסריט מציאותי יותר- אמא של איזה עולל מעצבן...) אבל היה פרק להיט! וגם היום היה בסדר.. לא הבנתי כל כך מה תפקידה של אמילי (?) בכוח ולמה היא כזאת חולת נפש אבל זה חלק מהקסם של דקסטר, בסוף מגלים הכל באיזה טוויסט מזעזע שגורם לי לרצות לרצוח איזה מפיק.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב תקשיבו, זה לא הגיוני../images/Emo58.gif

הלב שלי החסיר פעימה. אני לא מאמינה שנשאר רק עוד פרק אחד ופאק שבוע שלם לחכות בשבילו :| איך עושים את זה?! לא ישארו לי שערות בקצב הזה עד יום שני הבא
|מורטשערותבעצבים| אני לא רוצה שלומן תמות. עד שדקסטר הבין שהוא אוהב אותה. וסוף סוף נפטרו מלידי הזה אלה היו 11 פרקים יותר מידי. אמג דב הולכת לגלות את דקסטר :| שיט שיט שיט! אני מקווה שיש עוד עונה כי אחרי דבר כזה אני נמצאת במחסור לא הגיוני של חמצן! אם לרגע היה לי ספק שהעונה החדשה מתעלה על העונה הראשונה הרי שפרק הזה שבר וניפץ כל מידת השוואה. מדובר ביצירת מופת טלוויזיונית! אני עדין לא מצליחה להתנער מהסצינה האחרונה אמג! אני נשמעת הכי פאקצה שיש אבל דאם! זה גאוני! אגב בנימה קצת אחרת, איך אהבתי שדקסטר חושב כזה בקול "איז דאט וואט לומן אנד איי האב? סרייס שיט?" נקרעתי מצחוק מזה

שלום../images/Emo140.gif

בנוגע להמלצות, תצטרך למקד את הטעם שלך כי כאן בעיקר מדברים על קאנטרי פופולרי. ובנוגע לשאלה- אני חושבת שזה יכול להיות BLUEGRASS. אתה מוזמן לנסות ולגגל

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שנה...

רק לפני כן קצת פרטים כלליים-
שם: דילן
גיל / ת. לידה: ספטמבר 26
מידת נעליים: 39
אלרגיות: סבון, חומרי ניקוי והמיץ של התפוחי אדמה
צבע אהוב: סגול
ספר ילדים אהוב: הבית של יעל
משחק ילדות: 4 מקלות
זמר אהוב: אלביס
זמרת אהובה: ליאן ריימס
להקה אהובה: שוגרלנד
על השנה החולפת:
הדבר הכי טוב שקרה בשנת 2010: ת'אמת, הדבר הכי טוב בה היה שהיא לא 2009...
טקס הפרסים המוצלח של 2010: CMA
התלבושת המוצלחת ביותר על הרד קארפט של 2010: ליאן ב-CMT AWARDS לא משהו מדהים אבל הכי כיפי שהיה השנה.
שיר השנה של 2010: If I Die Young
קליפ השנה של 2010: Stuck Like Glue
אלבום השנה של 2010: The Reason Why - Little Big Town
זמר השנה של 2010: בלייק שלטון
זמרת השנה של 2010: מירנדה למברט
להקת השנה של 2010: ליידי אנטבלום
מי האמן שהכי אכזב אתכם ב-2010: ליאן מבחינת זה שלא שמענו ממנה ושוגרלנד מבחינת האלבום שלהם.
סדרת הטלוויזיה של השנה: דקסטר!!!@#$
הסרט הכי טוב שראיתם השנה (לא חייב להיות סרט שיצא השנה, אפשר גם סרט שראיתם אותו לראשונה רק השנה): Going the Distance
החג שהכי נהניתם בו השנה: ראש השנה
בגדול האם שנת 2010 הייתה טובה יותר מ-2009? הו אין לכם מושג כמה...
על השנה שבפתח:
מה אתם מקווים שיקרה בשנת 2011: שתהיה טובה יותר מקודמתה.
מקום שהייתם רוצים לבקר בו ב-2011: נאשוויל
לא לבקר. לעבור לשם לפוראבר
איזה אמן הכי הייתם רוצים לראות בלייב ב-2011: ליאני
פריט אחד שלא יכולתם להרשות לעצמכם ב2010 ואתם מקווים להשיג השנה: מק בוק
הולכים לחגוג היום? תיכננתי אבל אני חולה אז לא.
שתהיה לכולנו שנה מוצלחת, פוריה, מספקת ובגדול- הרבה יותר טובה מקודמתה אמן
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
צר לי אבל זה לא מצלצל לי מוכר

אולי מישהו אחר כאן יוכל לעזור לך. תוכלי לתת יותר פרטים על הזמרת או הסגנון? היא נשמעת צעירה/מבוגרת? השיר בסגנון פופ/פולק/בלוז? אם נצליח לזהות את הזמרת הסיכוי שנוכל לעזור לך למצוא את השיר גדול מאוד.

מצטרפת לבקשה של דילן

תני יותר פרטים או לפחות שורה (ממה שזכור לך) באנגלית ככה יהיה הרבה יותר קל למצוא את השיר. ברגע שאת מתרגמת אותו לעברית האפשרויות לתרגם אותו חזרה לאנגלית בלתי נגמרות.

Guncrazy

New member
לא נשמע כמו שום שיר קאנטרי שאני מכירה

מה שכן אם הייתי צריכה להמר הייתי מהמרת על דולי פרטון.

מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך ששנה הבאה תיהי בת 13, לפחות בשביל דילן

למעלה